Italian jalkapalloilussa homoseksiväittämä

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Italian jalkapalloilu on saanut uuden puheenaiheen. TV-haastattelussa alemman tason jalkapalloilija väittää antaneensa seksipalveluja maksua vastaan jopa aivan huipputason pelaajille. Haastattelussa hän väitti palvelleensa jopa 30 asiakasta.

Hän totesi monien pelaajien olevan biseksuaaleja. Heillä on heterokulissi kunnossa. Kukaan ei heistä suostuisi paljastamaan olevansa homo taikka bi. Pelaajat maksavat seksipalveluista jopa 1500 euroa kerrasta.

Homoutta ei suvaita jalkapallossa. Homot pelaajat jouvat rakentamaan kulissin pelätessään menettävänsä fanien suosion.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Asiasta uutisoi Pinknews ja monet muut, mm. urheilulehdet.

On mielenkiintoista seurata, kuinka homofobian vahvin ilmentymä, jalkapallo tämän asian kanssa menee eteenpäin. Koetetaanko asia haudata, vai tuleeko ajojahti. Urheilu kaipaa joka tapauksessa homofobisten asenteiden tuulettamista. Ikävintä on se, että homourheilijat joutuvat tilanteesta kärsimään myös tässä tapauksessa.

1 kommenttia

Italian Gay-tv julkaisi jalkapalloilijan La 7 -tv:lle antaman haastattelun videona verkkosivuillaan. Haastateltava on tehty mahdottomaksi tunnistaa. Hänet on kuvattu takaa päin ja hän on pukeutunut täysin peittävään huppariin. Ääni on muokattu niin ettei tunnistus ole mahdollinen. Haastattelu on täysin italiaksi, eikä sitä ole tekstitetty.

Tulee mieleen vastaava tapaus Amerikasta, jossa rattopoika paljasti megakirkon johtajan homoseksisuhteen. Mietin, mikä on tämän italialaisen haastatellun todellinen motiivi tulla julkisuuteen. Hän on tottunut saamaan palveluksistaan runsaskätisesti rahaa. Ehkä rahantulo on ollut ehtymään päin. Tämä olisi ikään kuin iltalypsy? Tv-aseman linjaa en tunne. Ovat kenties saattaneet maksaa paljastuksesta komean summan.

http://www.gay.tv/ita/magazine/we_like/dettaglio.asp?i=6576&chan=159wrd=ECCO_IL_FILMATO_DEL_GIGOLO%27__PER_CALCIATORI_DI_SERIE_A_E_NAZIONALE._VIDEO%3E