USA: Homovihaajilla uusi ongelma

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Webbi-sivulla julkaistaan kaikkien niiden amerikkalaisten valitsijoiden nimet ja osoitteet, jotka ovat antaneet rahaa homoavioliittoja vastustavalle kampanjalle. www.eightmaps.com on julkaissut jo San Fransiscon ja Salt Lake Cityn tiedot Kartta laajenee kaiken aikaa. Nimet ja osoitteet saadaan vaaliviranomaisilta. Kartassa on tiedot ammatista ja lahjoitettu rahasumma. Nimien julkaiseminen on laillista.

Homojen vastustajat yrittävät nyt saada nimet salaisiksi. Esim. San Fransiscon homokortteleista tuli paljon lahjoituksia, ja nyt pelätään näiden ihmisten turvallisuutta. Kysellään, onko tämä noitavainoa ja mitä hyötyä tästä on. Homot ja lesbot sanovat, että on ihan hyvä tietää, ketkä haluavat niiden 36 000 ihmisen eroavan, jotka ovat jo solmineet homoavioliiton.

(Gayboy.at)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Jos haluaa rahaa lahjoittaa eikä tiedä, että oma lahjoitus nimineen on mahdollista julkaista laillisesti, on ihan oma häpeä ettei ole asiaa selvittänyt. Vielä oudompaa on, etteivät ko. henkilöt uskalla nimellään seisoa lahjoituksensa takana.
Prop 8:n kannattajat (eli homoavioliiton vastustajat) haluavat salaisiksi vain omien lahjoittajiensa nimet. Mutta he itse ovat julkaisseet esityksen vastustajien nimiä ja jopa häirinneet heitä jo ennen vaaleja.

Myös mormonien ongelmat pahenevat. Julkisuuteen on päässyt salaiseksi tarkoitettu tallenne mormonikirkon sisäisestä tunnin mittaisesta tilaisuudesta, jossa kirkon nokkamiehet kertovat laumalleen strategiastaan estää homoliitot. Virallisesti kirkko käytti kampanjaansa muutama tuhat dollaria, mutta todellisuudessa käytetty rahamäärä liikkunee miljoonissa.