"Alkoi olla työsuojelukysymys" - Haavisto mediakiinnostuksesta puolisoonsa 2012

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • jnsto
  • 3
Keskustelussa MTV: politiikan toimittajana vaikuttanut Kaija Lehtiäki, presidenttiehdokas Pekka Haavisto ja professori Pekka Isotalus.

Keskustelussa poliitikoiden suhteesta mediaan Helsingin kirjamessuilla professori Pekka Isotalus kysyi median suhtautumisesta puolisoihin viime presidentinvaaleissa.
Pekka Haavisto huomauuti Antonio Floresin olevan työssäkävä henkilö. Median kiinnostui kasvoi sellaiseksi, että kampaamon ikkunan takana oli jatkuvasti kuvaajia ja toimittajia. - Tilanne alkoi olla työsuojelukysymys, Haavisto luonnehti,. - Siis myös kampaamon asiakkaiden kannalta, Haavisto tähdenti.

- Rekisteröity parisuhde oli silloin aika tuore asia. Siitä sai kertoa. - Mutta kun sadannen kerran jollekin paikallislehdelle asiaa selitin, alkoi olla jo paljon, Haavisto luonnehti.

Nykyisestä kampanjasta Haavisto totesi vuonna 2012 monella paikkakunnalla sanotun, että Paavo Väyrynen täällä jo oli. -Mutta nyt olen usein ollut ensimmäinen, Haavisto sanoi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Saisi olla myös solmio. Pyrkii presidentiksi, mutta on jotenkin löysä tuon pukeutumisensa suhteen. Saisi olla hieman enemmän yritystä. Ensivaikutelma on edelleenkin tärkeä.
Mut noilla estraadeilla esiinnyttiin tänään smart casual + -linjalla useimmiten.