Homopari joutui keskelle Las Vegasin joukkosurmaa, toinen kuoli

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
Cameron Robinsonille omistettu muistosivu Facebookissa.

Las Vegasissa yksi luoti tappoi Cameron Robinsonin. Hänen ystävänsä loukkaantui vakavasti srapnellista sinkoutuneiden luotien sateessa.

Lauantain joukkosurman tekijän, 64-vuotiaan Stephen Paddockin hotellihuoneesta löytyi parikymmentä erilaista asetta. Uhreina olivat hotellin edessä country-festivaaleille osallistuneet ihmiset. Haavoittuneita on yli 500, kuolleita lähes 60. Ampuja surmasi itsensä.

Las Vegasin joukkosurma on pahempi kuin kesäkuussa 2016 tapahtunut joukkosurma Orlandon Pulse Club -yökerholla. Orlandossa kuoli 49 ja loukkaantui 58 ihmistä.

Cameron Robinson oli töissä kaupungin hallinnossa. Hän oli tullut käymään festivaaleilla ystävänsä Bobby Eardlyn kanssa. He olivat yleisön joukossa, kun ammunta alkoi. Bobby Eardly on alkanut toipua vammoistaan.

Cameron Robinsonin sisar kertoi paikallisessa tv-lähetyksessä, että tappava luoti osui hänen veljeään kaulaan. Sisar kertoi, että veli oli hyvin ystävällinen ihminen. Hän teki mielellään ruokaa ystävilleen, juoksi maratoneja ja harrasti vaeltelua ja melontaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://kutv.com/news/local/cedar-city-man-among-those-killed-in-las-vegas-mass-shooting

Perhe ja ystävät perustivat hyväntekeväisyystilin, johon kerättiin 15 000 dollaria hautauskuluihin. Yhdessä päivässä summa saatiin kokoon.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!