Laulaja Aaron Carter kertoi biseksuaalisuudestaan - ja kiinnostuksestaan suomalaisillekin tuttuun laulajaan

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1
Aaron Carter (kuva: Rich Fury / AP Invision / Lehtikuva)

Laulaja Aaron Carter kertoi Twitterissä 5. elokuuta olevansa biseksuaali. Samalla hän kertoi suhteensa tyttöystävänsä kanssa päättyneen, ja olevansa vapaana.

Hän kertoi sosiaalisessa mediassa, että 13-vuotiaana hän huomasi kiinnostuvansa pojista ja tytöistä. Joidenkin tyttöystävien jälkeen 17-vuotiaana hänellä oli myös kokemus miespuolisen henkilön kanssa.

Aaron Carter on kertonut kiinnostuksestaan laulaja Adam Lambertiin, joka takavuosina seurusteli pitkään suomalaisen tosi-tv-julkkiksen Sauli Koskisen kanssa. Lambert puhui Carterista kauniisti tämän tultua kaapista. Carter ilmaisi TMZ:n haastattelussa kiinnostuksensa myös Tom Hardyyn, joka kuitenkin on naimisissa Charlotte Rileyn kanssa.

TMZ:lle antamassaan haastattelussa Aaron Carter kertoo saaneensa paljon tukea kaapistatulonsa yhteydessä, mutta hänen isoveljensä Nick Carter ei ole ollut yhteydessä kaapistatulon jälkeen. Isoveli on vaikuttanut 1990-luvun suosituimpiin kuuluneessa Backstreet Boys -poikabändissä.

Veljensä tunnettuuden myötävaikutuksella Aaron Carter levytti kymmenvuotiaana ja hän nousikin listoille eri puolilla maailmaa. Aaron Carter on myös näytellyt.

Nyt 29-vuotiaalla Aaron Carterilla on viime vuosina ollut ongelmia päihteiden kanssa. Hänellä oli myös suuret verovelat suosionsa huimimmilta vuosilta, vuosituhannen alusta. Hän on puhunut myös kärsivänsä palleatyrästä ja laktoosi-intoleranssista sen jälkeen, kun hänestä julkaistiin kuvia, joissa hän näyttää huonokuntoiselta.

Aaron Carterin nyt entinen naisystävä Madison Parker on todennut, että kaapistatulo tai Carterin biseksuaalisuus ei liittynyt suhteen päättymiseen, vaikka asiat sattuivatkin samaan aikaan. Parker on pahoitellut sitä, että joissain medioissa on esitetty Carterin kommentteja siitä, että eron taustalla olisi Parkerin ymmärtämättömyys Carterin seksuaalista suuntautuneisuutta kohtaan. E! News -julkaisulle Parker kertoi pyrkineensä tukemaan Carteria, ja toivovansa hänelle kaikkea parasta. Hän sanoo olevansa iloinen Carterin puolesta siksi, että tällä on rohkeutta elää elämäänsä rehellisenä itselleen.

TMZ: Aaron Carter comes out as bisexual
TMZ: Aaron Carter bro´s not reached out... Since I came out

1 kommenttia

Tuo artikkelin kuva taitaa olla aika vanha....."kuvattuna parempina aikoina" kuten Ilta-Sanomisssa eilisessä artikkelissa kerrottiin vastaavanlaisen kuvan tekstissä.

"Entisen teinitähden tv-esiintyminen järkytti katsojia – luurangonlaiha laulaja kuin varjo entisestä: huumetesti paljasti karmivan totuuden" http://www.is.fi/viihde/art-2000005371317.html