Entinen ”International Mr. Leather” kuvernööriehdokkaaksi Texasissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
Misterin \"kukittaminen\" vuonna 2009, kuva youtube-vidoesta


Jeffrey Payne voitti tittelin "International Mr. Leather" vuonna 2009. Perjantaina hän ilmoittautui mukaan Texasin kuvernöörikisaan vuonna 2018. Hän omistaa gay-baarin ja aikoo kisata homofobista republikaaniehdokasta vastaan.

Nykyinen republikaaninen kuvernööri Abbot on saanut viime kuukausina aikaan monia homo- ja transvihamielisiä lakeja. Tuorein laki on kesäkuulta: adoptioita välittävät agentuurit voivat torjua sellaiset adoptiota hakevat, jotka uskonnollisin perustein ovat sopimattomia. Uuden lain mukaan nuoria homoja ja lesboja voidaan ohjata eheytymiskursseille oppimaan heterona elämistä. Transihmisten on käytettävä sitä julkista vessaa, joka vastaa heidän biologista sukupuoltaan.

Entinen International Mr. Leather ilmoitti perjantaina kampanjansa avauksessa, että republikaanien ylivaltaa vastaan on aloitettava taistelu. Tarvitaan kuvernööri, joka ei ole pelkkä byrokraattinen uraohjus, vaan jolla on laaja näkemys elämästä.

Entinen International Mr. Leather eli Jeffrey Payne omistaa Dallasissa Eagle-nimisen gay-fetissibaarin. Hän aikoo rahoittaa kampanjansa itse. Hän elää avioliitossa pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. Lokakuulle hän suunnittelee bussikiertuetta osavaltion eri osiin tullakseen tutuksi valitsijoille.

Jeffrey Paynen ehdokkuus ei ole ollenkaan itsestään selvä. Ensin hänet on nimitettävä demokraattien ehdokkaaksi. Demokraatit ovat jo etsimässä muita nimekkäitä ehdokkaita. Jos hänet valittaisiin ehdokkaaksi, hänen on saatava kansan kannatus. Viimeksi demokraatti oli kuvernöörin virassa 26 vuotta sitten

Kommentoi juttua ja keskustele aiheesta