Hlbti-vastainen aktivisti haluaa pelastaa "loukatun" sateenkaaren "turmeltuneilta" homoilta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 1

Homovastaisen kristityn Mission: America -ryhmän perustaja Linda Harvey haluaisi rekisteröidä sateenkaaren kristittyjen käyttöön. Hän katsoo sateenkaaren joutuneen häväistyksi, kun sitä käytetään hlbti-vähemmistöjen symbolina.

Asiasta kertoo Gay Times.

Vuonna 1995 Ohiossa perustettu Mission: America -ryhmä kertoo käyvänsä taistelua hlbti-yhteisöä vastaan, jonka ryhmä uskoo pyrkivän "tuhoamaan kristillisyyden". Harvey myös tukee ns. eheytystoimintaa, ja hän väittää seksuaalivähemmistöihin kuuluvien teinien joutuneen saalistavien aikuisten tai vanhempien ikätoveriensa ahdistelemaksi, josta seurauksena olisi seksuaalinen hämmennys. Hän on myös vastustanut avoimesti homojen oikeutta toimia koulujen opettajina.

WorldNetDaily-sivustolla julkaistussa kirjoituksessa Harvey ehdottaa sateenkaaren rekisteröimistä kristittyjen käyttöön. Kirjoituksessaan hän myös pohtii, miten värikäästä lipusta tuli turmeluksen, himon, uhman ja harhaopin sotalippu.

- Suloista sateenkaarta on häpäisty, harhautuneet ja petolliset ovat raiskanneet sen, ja nyt se palvelee liian usein räikeänä tienviittana homoseksuaalisen vakavan synnin orjuuteen, kirjoittaa Harvey.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Harvey kertoo loukkaantuneensa pride-kuukauden aikana näkemiensä sateenkaarilippujen vuoksi, ja hän miettii mahdollisuutta nostaa oikeusjuttu sateenkaaren "palauttamiseksi" oikeudellisin keinoin, koska "paheelliset ovat vieneet Herran kunniakkaan merkin ja turmelleet sen".

Harvey kuitenkin pitää voittoa asiassa epätodennäköisenä. Jos hänen unelmoimansa voitto kuitenkin toteutuisi, hän ehdottaa hlbti-vähemmistön sateenkaareen ruskeaa, punaisenruskeaa, malvaa, harmaata ja runsaasti mustaa.

Kirjoituksessaan Harvey kritisoi myös McDonaldsin ja Amazonin pride-myönteistä toimintaa pride-kuukauden aikana. Lisäksi hän nosti esiin sen, että monissa hlbti-vähemmistöihin liittyvissä yhteyksissä USA:n aiempi hallinto liputti sateenkaarilipuin ja valaisi sateenkaarilipun väreillä hallintorakennuksia.

Gay Times: Homophobe wants to reclaim ´violated´ rainbow flag from ´depraved´ gays
WND.com: The Cross Beats The Stolen Rainbow
Wikipedia: Mission: America

1 kommenttia

Nooh, sateekaari on yksi varhaisista Luciferin symboleista, joten toteamus "paheelliset ovat vieneet Herran kunniakkaan merkin ja turmelleet sen" - onhan slogan myös että "rakkaus voittaa"...