PlayStation sponsoroi Lontoon pride-tapahtumaa

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
  • 4
PlayStation UK tukee Lontoon vuoden 2017 pridea (kuva: Twitter)

Pelikonsolivalmistaja PlayStation UK on kertonut olevansa London Pride -tapahtuman sponsorina. Kesäkuun 24. alkava Lontoon pride-tapahtuma huipentuu sen toiseksi viimeisenä päivänä 8. heinäkuuta järjestettävään paraatiin.

Lauantaina asiasta tehdyn Twitter-postauksen yhdessä käytettiin #ForALLthePlayers-tunnistetta (jolla viitataan siihen, että konsoli on tarkoitettu kaikille pelaajille).

Postaus on herättänyt paljon myönteisiä kommentteja. Pelikonsolivalmistaja on odotetusti saanut osakseen myös kitkeriä kommentteja esimerkiksi pelaamisen politisoinnista, mutta vastakommenteissa on todettu, että ihmisten homoudessa ja heidän hyväksymisessään ei ole mitään poliittista.

Lontoon pride on massiivinen tapahtuma. Paraatiin osallistuu joitain kymmeniä tuhansia ihmisiä, mutta sitä seuraamaassa katujen varsilla on viime vuosina ollut miljoonayleisö.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuuEurogamer.net: PlayStation to sponsor London Pride 2017
prideinlondon.org
Lontoon pride ennätyksellisen suuri

4 kommenttia

Toivottavasti turvatoimet ovat riittävät. Tällainen massatapahtuma ja vielä homo sellainen saa varmasti kaikenlaiset jihadistit ja muut umpimieliset hullut liikkeelle. Muuten, happy pride! :)
Toivottavasti Sony PlayStationin "kotimaa" Japani ymmärtää tuosta hyvällä ja alkaa edistämään myös yhdenvertaisia avioitumisoikeuksia ja asenneilmapiiripetrauksia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan Japanissakin.

Tokiossahan tämänvuotine Rainbow Pride -kulkue järjestettiin 7. toukokuuta

http://tokyorainbowpride.com/about-trp2017/rainbow-week

Sielläkin Sony oli sponsoroijien joukossa; ks. sivun alalaidastakin
http://tokyorainbowpride.com/support/sponsor

Kommenttia muokattu: 06.06.2017 klo 14:02