Tanssittajat vievät juopuneilta rahat ja puhelimet

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
  • 2
Baarialue on Nollendorf-metroaseman lähellä

Berliinissä homokorttelien alueella on tämän tästä jotain hankaluuksia. Nyt 16- ja 17-vuotiaat nuoret miehet alkoivat tanssittaa 49-vuotiasta miestä ja veivät rahaa ja puhelimen. Tanssittaminen on uusi kikka varkaille.

Poliisin antamien tietojen mukaan sunnuntain jälkeisenä yönä klo 2.50 kolme miestä oli tanssimielellä Berliinissä Fuggerstrassen ja Kalckreuthstrassen kulmassa, homobaarialueella. Vieressä ovat Tabasco- ja Blond-baarit. He ottivat tanssiotteen hieman juopuneesta miehestä ja tyhjensivät uhrinsa taskut tanssipyörähdysten lomassa. Ryöstetyn tuttava tuli auttamaan, mutta sai nyrkiniskuja. Alueella oli siviilipoliiseja, jotka nopeasti olivat paikalla. Tanssivista ryöstäjistä kaksi löytyi myöhemmin.

Taskuvarkaiden tanssikikka alkoi jo 2011 Lontoosta. Se on levinnyt suuriin keskieurooppalaisiin kaupunkeihin ja nyt kohteena ovat baareista palaavat homomiehet. Myös Kölnin karnevaaleilla ja Oktoberfestissä on samaa temppua käytetty. Juopunutta kulkijaa lähestyy iloinen seurue, joka tanssiottein alkaa pyörittää juopunutta. Yksi tanssittaa ja muut ottavat taskusta löytyneet tavarat talteen. Poliisi neuvoo, että tanssiporukoiden ilonpitoon ei pidä lähteä mukaan. Se voi olla taskuvarkaiden kikka.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Poliisin opastusvideo

2 kommenttia

Siinäpä on sitten Berliinissä ikämiehillä vaimoilleen selittämistä että missä ja mihin rahat ja kapula katosivat.
  • 2 / 2
  • Anonyymi
  • 6.6.2017, 18.32
Kölnin karnevaaleilla ja Oktoberfestissä tarvitsee tuskin salaa käydä, joten Human kenties vihjailee kaappihomojen tulevan ryöstetyksi homoalueilla?