Ariana Grande on hlbti-yhdenvertaisuuden puolestapuhuja

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Ariana Grande julkaisi Twitterissä viestin tapahtuneen jälkeen.

Ariana Grande esiintyi maanantai-iltana Ison-Britannian Manchesterissa. Konsertti päättyi terrori-iskuun. Laulaja selvisi räjähdyksestä fyysisesti vahingoittumattomana, mutta yli 20 henkeä sai surmansa ja kymmeniä haavoittui. Konsertissa oli paljon nuoria.

Konsertti oli osa Ariana Granden helmikuussa alkanutta maailmankiertuetta, mutta nyt hän on ilmoittanut keskeyttävänsä kiertueen. Tapahtuman jälkeen Grande julkaisi twitter-viestin, jossa hän kertoi järkytyksestään.

Yhdysvaltain Floridasta kotoisin oleva nyt 23-vuotias laulaja-näyttelijä Ariana Grande on erittäin seurattu henkilö sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2016 Time -lehti nimesi Ariana Granden yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

Ariana Grande on samalla tunnettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien yhdenvertaisuuden puolestapuhujana. Ariana Granden kymmenen vuotta vanhempi veli Frankie Grande on avoimesti homo. Haastattelussa puolisisarukset ovat kertoneet tukevansa toisinaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Italialaistaustainen Grande tuli tunnetuksi vuonna 2011 Nickelodeon-televisiokanavan Victorious-nuortensarjassa Cat Valentine -hahmona ja hänen ensimmäiset levytyksensä. julkaistiin sarjan soundtrackillä. Soolouran hän aloitti vuonna 2013 ja esikoisalbumi Yours Truly nousi USA:ssa listaykköseksi. Toukokuussa 2016 ilmestyi albumi Dangerous Woman.

Harpers Bazaar: Ariana Grande had the perfect response when her brother came out
Attitude: Frankie Grande talks Ariana, Gay acceptance, and the fight against aids
Ariana Grande Twitterissä

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!