Mittausopin perusteet

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Sen pituus ja paksuus ovat yksi maailman kiinnostavimpia asioita miesten keskuudessa. Moni on kovin huolissaan siitä, otetaanko mitat oikein. Jo Alfred C. Kinsey on luonut tieteellisen perustan oikealle mittaustekniikalle. Jäykkänä mittaamien sujuu hyvin äidin ompelutarvikelaatikosta löytyvällä mittanauhalla, mittakepillä tai viivaimella. Mittaväline asetetaan tiukasti vatsan puolelle.

Mittaus on tehtävä useita kertoja päivän aikaan. Kaikista mittauksista lasketaan matemaattinen keskiarvo. Jos mittauksen tekee juuri ennen laukeamista, saadaan liian suuri arvo. Kun katsoo Kinseyn tuloksia, jostain syystä suurimman pylvään (mediaanin) yläpuolella on enemmän tapauksia kuin alapuolella. Noin 70% miehistä sijaitsee arvojen 14-16,5 sentin välissä. Eniten Kinsey löysi 15,24 sentin tapauksia.

Pisin tunnettu ja tieteellisesti dokumentoitu on ollut 34,3 cm ja ympärys 15,9 cm. Sen kuvasi ja valokuvasi
Dr. Robert L. Dickinson USAssa. Myös Kinsey ja Masters&Johnson löysivät sellaisia, joiden pituus oli 23-30,5 cm.

On löytynyt myös mikromittaisia, pituus alle 1 cm. Niitä voidaan kirurgisin keinoin pidentää 3-4 senttiä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ruumin koolla ja painolla ei ole yhteyttä nyt käsiteltävään pituuteen. Mutta näitä elimiä on kahdentyyppisiä. On "lihaisia", jotka ovat suuria veltostuneinakin eivätkä juuri kasva jäykkinä. Ja toinen luokka on "verevät". Ne ovat levossa pieniä, mutta kiihkon tilassa saavat aivan uudet mittasuhteet.


Gayromeossa moderni mittaväline


Gayromeosta on löytynyt mittaväline, jonka tarkoituksena on vakioida deitti-ilmoituksissa luvatut mitat. Työkalu printataan, liimataan pahville, leiikataan ylimääräiset pois ja mitataan. Mutta mikä on sen GLORY HOLEn merkitys? Kannattaa katsoa.

Varoitus: Paperin tai pahvin reunat voivat olla veitsenteräviä ja voivat pahasti viiltää varomatonta mittaajaa.


Kuva havainnollistaa mittausmenetelmää
Gayromeon mittalaite

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!