Saara Aalto semifinaaliin Britannian X Factor -kilpailussa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 9
Saara Aalto esiintyi kesällä Hangon Pride-tapahtumassa

Saara Aalto pääsi sunnuntaina Britannian X Factor -kilpailun neljän parhaan joukkoon ja eteni semifinaaliin. Kilpailutaipaleen alussa hän joutui pudotusuhan alle, mutta viimeisimmissä äänestyksissä hän on päässyt suoraan jatkoon.

Suomalaismedia on seurannut tarkasti yli 25-vuotiaissa kilpailevan Saara Aallon taivalta. Myös kansainvälinen hlbti-media on huomioinut Aallon menestyksen.

Keväällä 2015 Saara Aalto kertoi parisuhteestaan Meri Sopasen kanssa, tullen samalla kaapista. Viime elokuussa kahden vuoden seurustelun jälkeen Aalto kertoi Instagram-viestissä parin kihlautuneen.

Vuonna 1987 syntynyt Saara Aalto tuli Suomessa julkisuuteen vuonna 2007, kun tämä osallistui Talent Suomi -kilpailuun ja hän sijoittui kolmanneksi. 2011 Aalto osallistui Suomen euroviisukarsinnoissa ja sijoittui toiseksi. Kakkossijalle hän ylsi myös keväällä 2012 The Voice of Finland -kilpailussa. 11–vuotiaana kesällä 1998 Aalto voitti Kotkan meripäivien sävellyskilpailun ja samalla kappaleella hän voitti Kotkan Merilaulukilpailun.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Alkuvuodesta 2016 Aalto valittiin vuoden QX Gay Gaalassa Vuoden homoksi. Aalto esiintyi viime kesänä sekä Lahden että Hangon pride-tapahtumissa.

X Factor / Saara Aalto
Saara Aalto kertoi kihlautumisestaan Instagramissa
GayStarNews: The X Factor star Saara Aalto reveals she´s engaged to her girlfriend

9 kommenttia

  • 1 / 9
  • 1965
  • 28.11.2016, 14.38
Saara on ihan huippulaulaja. Toivotaan että voittaa koko kisan.
Itseasiassa Saaran uran kannalta paras vaihtoehto olisi kakkos tai kolmossija koska silloin taiteilija saa itse päättää kenen kanssa tekee mahdollisen levytyssopimuksen. Sekä noissa X Factoreissa ja Idolsseissa aika usein siitä joka ei voita, tulee loppujen lopuksi isoimmaksi tähdeksi. Suomessakin on hyvä esimerkkejä.