Homomotoristien Bike Run pidettiin vuonna 2012 Italiassa silloisella maanjäristysalueella

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Tämän aamun maanjäristys paikallistuu Firenzen ja Rooman väliselle vuoristoalueelle. Neljä vuotta sitten järisi Firenzen pohjoispuolella. Järistysjakson loppupuolella eurooppalaisilla homomotoristeilla oli kokoontumisajo eli Bike Run samoissa maisemissa.

Vuonna 2012 ensimmäinen järistys, voimakkuudeltaan 5,9, oli toukokuun 20. päivänä ja jälkijäristyksiä seuraavina päivinä, mm. 29.5.2012. Kuolleita oli 36. Bike Run alkoi tiistaina kesäkuun 5. päivänä ja jatkui viikon loppuun. Myös suomalaisia motoristeja oli mukana. Kesäkuun alkupuolella tuli uusi, vaimeampi järistysjakso.


Kartassa järistyksen keskus oli sinisellä merkitty alue Bolognan lähellä, Bike Runin päätukikohta nuolimerkin kohdalla Pievepelagon kylässä. Firenze on kaakossa 60 km:n päässä. Viime yön järistys oli Firenzen eteläpuolella Perugian alueella, ja mediassa voimakkuudeksi on ilmoitettu 6,0.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Homomotoristien Bike Runeja on koordinoinut Euroopan nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestö ECMC (European Confederation of Motorcycle Clubs ). Parina viime vuonna Bike Run -ajoja ei enää ole järjestetty, koska ei ole löytynyt järjestelyistä vastaavia kerhoja.

ECMC:n eri maiden kerhojen edustajat ovat juuri saapumassa Helsinkiin vuosikokoukseensa. Se pidetään lauantaina ja sen yhteydessä Töölössä Kulttuurikeskus Korjaamolla iltajuhlassa klo 22 jälkeen valitaan Mr. Leather Europa 2016. Monet kokousedustajat ovat luultavasti olleet mukana Italian Bike Runissa, joten maanjäristyksestä varmaan puhutaan viikonlopun aikana.

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • xxx
  • 24.8.2016, 18.49
Jälkijäristys kenties?