München: Seksilelujen poistosta iso lasku

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • vaeltaja2006
Hauskuutusvälineitä, joissa piilee vaaroja

Müncheniläismies oli maaliskuussa asentanut sukuelimensä tyveen 13 jalometallista tehtyä tiukkaa rengasta, joiden piti antaa erektiolle lisäjämäkkyyttä. Seuraus: kivekset turposivat eikä renkaita pystynyt poistamaan. Palokunta käytti erityistyövälineitä ja lasku on 693 euroa.

52-vuotias mies oli tullut poliklinikalle ja kertonut, että kalun tyvessä on 13 jalometallista ja teräksestä tehtyä rengasta ja hän ei saa niitä pois. Hän on ollut niiden kanssa jumissa jo neljä päivää. Vähitellen kipu tuli sietämättömäksi.

Palokunta tarvitsi erityistyövälineitä penisrenkaiden katkaisemiseen. Jokainen rengas joudutaan sahaamaan poikki molemmiltä puolilta, koska rengas ei taivu. Palokunnan mukaan mies oli osoittanut huolimattomuutta ja tuottamuksellisuutta renkaiden käsittelyssä. Jokaisesta renkaasta veloitettiin 53 euroa. Mies ei kuitenkaan suostu maksamaan näin suurta laskua. Seuraavaksi asiaa selvitellään oikeudessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tällaiset tapaukset eivät ole harvinaisia. Osnabrückissä pari kuukautta sitten tuli kaksi tapausta yhden vuorokauden aikana. Palokunta kääntyi lehdistön puoleen ja pyysi muistuttamaan, että penisrenkaan tulee olla sellaista materiaalia, esim. kumia tai nahkaa, jonka voi itse katkaista, jos paikat alkavat olla liian turpeita.

Bild-lehti kertoi asiasta perjantaina. Suomesta tiedetään samanlaisia tapauksia.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!