Helsingin ytimeen jättimäinen sateenkaarilippu pride-viikon ajaksi

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 3
GLounge Skybar&Club sijaitsee Forumin kauppakeskuksessa Helsingin ydinkeskustassa (kuva: GLounge)

Suomen suurin sateenkaarilippu ripustetaan kauppakeskus Forumin Lasikulmaan Pride-tapahtuman kunniaksi. Liputuksen takana on Forumissa sijaitseva GLounge Skybar&Club.

Sateenkaarilippu on määrä ripustaa näkyville pride-viikon avajaispäivänä 27. kesäkuuta, ja lipun luvataan olevan esillä kaksi viikkoa.

Yökerho GLounge Skybar&Club kertoo järjestävänsä Helsinki Priden ja hlbti-urheilukilpailu EuroGamesin aikana erilaisia tapahtumia ja teemailtoja.

- Viikon jokaisena yönä jatkuvien bileiden lisäksi maanantaina GLoungessa esiintyy dragtaiteilija Pola Ivanka, ja keskiviikkoiltana päästään Drag Bingon pariin. Päivisin terassina toimiva 9. kerros muuttuu iltayöstä DJn avulla klubiksi. Tarjolla on aivan ainutlaatuinen bailupaikka kattojen yllä Helsingin yöttömässä yössä, luvataan keskiviikkona lähetetyssä lehdistötiedotteessa.

G Lounge skybar&club avasi ovensa syyskuussa 2015 Kukon korttelissa eli Forumin korttelissa, Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Simonkatu 8. Näköalabaarin tilat ovat rakennuksen 8. ja 9. kerroksessa, ja paikka on auki päivittäin kello 14-04.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Vaikka baarin perusta on hetero-friendlyssä gay-kulttuurissa, asiakaskunta on laaja: kaikki avarakatseiset ja monimuotoisuutta tasavertaisesti kunnioittavat ihmiset ovat tervetulleita nauttimaan kattobaarin tunnelmasta, kerrotaan tiedotteessa.

glounge.fi
Glounge Facebookissa
Helsingin yöelämään uusi yökerho, josta näkee kaupungin kattojen yli

3 kommenttia

Siinähän sitä on mukavasti perrsuilla ja muilla umpi-usiksilla nautiskelemista, kun tänäkin vuonna varmaankin myös tuohon vinottain vastapäätä, eli Kiasman edustan aukion lipputankoihin tullee liehumaan sateenkaari-liput.

Kommenttia muokattu: 23.06.2016 klo 10:11
  • 2 / 3
  • xxx
  • 24.6.2016, 10.47
Jaa, G Lounge on taas siis ns. "sateenkaareva", ainakin Prideviikon ajan Pinkkiraha kinnostaa aina.