ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Helsingin yöelämään uusi yökerho, josta näkee kaupungin kattojen yli

Sami Mollgren • 06.09.2015 16:02 • 11 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

Koiton talo sijaitsee Simonkadun ja Yrjönkadun kulmassa Helsingin ydinkeskustassa. G Lounge skybar&club sijaitsee rakennuksen ylimmissä kerroksissa.
G Lounge skybar&club avaa ovensa 17. syyskuuta Kukon korttelissa - tai ulkopaikkakuntalaisille tutummin Forumin korttelissa, Helsingin ydinkeskustassa.

Paikan on avauduttuaan määrä olla auki päivittäin keskipäivästä aamu neljään.

- Helsingin huimin Skybar upeilla kaupunkinäkymillä keskustan kattojen ylle avataan Forumin kauppakeskuksen 8-9. kerrokseen.

- Ainutkertaiset näkymät kaupungin keskustan ylle Forumin kauppakeskuksen ylimmistä kerroksista. 8. kerroksen loungessa voi nauttia viineistä, shampanjasta, oluista sekä drinkeistä ja 9. kerroksen aurinkoterassi muuttuu yöllä upeaksi urbaaniksi clubiksi parhaiden dj:en kanssa.

Käynti yläkerroksiin on Simonkadun puolella sijaitsevasta porttikäytävästä hissillä.

G Lounge skybar&club aukeaa torstaina 17. syyskuuta kello 17. Osoitteessa Simonkatu 8.

Simonkadun ja Yrjönkadun kulmatalo on rakennettu vuonna 1907. Komean kansallisromanttisilla piirteillä silatun jugendia edustavan kivilinnan rakennutti toimitalokseen Raittiusyhdistys Koitto. Jatkosodan aikana vuonna 1944 talo vaurioitui pommituksissa, ja vuonna 1950 taloon valmistui lisäkerros. Taloa korotettiin vielä 1980-luvulla raittiusseuran muutettua rakennuksesta 1985. Nyt avattavan yökerhon anniskelutoiminta keskittyy lisäkerroksiin. Aiemmin Koiton talon yläkerrosten tiloissa toimi BLÄK-yksityisklubi. Museoviraston suojeleman rakennuksen omistaa nykyisin suomenruotsalainen Svenska kulturfonden -säätiö, ja sen sisätilat on yhdistetty Forumin kauppakeskukseen, kuten suurin osa korttelin muistakin rakennuksista. Koiton talossa on esimerkiksi Ruotsalaisen Kansanpuolueen puoluetoimisto ja suomenruotsalainen tiedotus- ja kulttuurikeskus Luckan.

G Lounge skybar&club -yökerhon taustalla on Timo Partanen, jonka pyörittämä Hugo´s Room Punavuoressa pisti vappuna ovensa säppiin.


Muutaman sadan metrin säteellä Simonkadun ja Yrjönkadun kulmauksesta ovat kaakon suunnalla muutaman korttelin päässä Mannerheimintien varrella sijaitsevat dtm ja Mann´s Street sekä Lönnrotinkadulla sijaiteva Hercules. Lounaassa muutaman korttelin päässä Malminrinteessä puolestaan sijaitsevat Cavalier ja Keltainen Ruusu.


Yökerhoon pääsee Forumin Simonkatu 8:ssa sijaitsevan sisäänkäynnin kautta ja nousemalla hissillä kahdeksanteen kerrokseen.
Sateenkaarivähemmistön suosimaa yöelämän keskittymää voi leikkisästi kutsua ´Pinkiksi Bermudan kolmioksi´.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hienoa. Onnea uudelle gaypaikalle. Hugo's oli tyylikäs lounge bar. Oletan, että uusi paikka on vielä entistäkin laadukkaampi.

Mielenkiintoista ja samalla hienoa, että Helsingissä gaybaarit ja -clubit ovat keskittyneet aivan ydinkeskustaan. Onkohan missään muussa pääkaupungissa?
  MiccoK (ei rekisteröitynyt) • 08.09.2015 21:49
...kun taas trendikkäämmät ja uutta kansainvälisesti arvostettua sceneä luovat clubit, tapahtumat ja näitä tarjoavat mestat toimivat laidemmalla.

Mutta kiva, että laadukkaasta homobaarista näkee sentään ulos.
  discofeelis (ei rekisteröitynyt) • 09.09.2015 02:48
Pinkki Bermudan kolmio, heh :D
  Jusa (ei rekisteröitynyt) • 09.09.2015 23:20
NYT kirjoittaa uudesta baarista: nyt.fi
  smo • 16.09.2015 15:03
"avarakatseisille ja monimuotoisuutta tasavertaisesti kunnioittaville"

Kyseessä ei ilmeisesti ole homobaari?
  jebu (ei rekisteröitynyt) • 17.09.2015 03:22
Olikos se niin, ettei kerta vielä homoa tee.

Oletettavasti paikassa viihtyvä yleisö kuitenkin on varsin homoa tai vähintäänkin homomyönteistä.
  smo • 17.09.2015 23:44
Hinnat on aika suolaiset.
  Köyhä (ei rekisteröitynyt) • 13.10.2015 06:43
Varsin suolainen lienee paikan vuokrakin.
  Public eye • 13.10.2015 12:34
Tässä hiljan tuli tehtyä ekskursio kyseiseen paikkaan.

Siisti, mutta allekirjoitan nyt.fi:n havainnon vuosituhannen alkumetrien tyylistä. Näköalat kaupunkiin ovat hienot.

Syksyinen ilta oli kostea, ja sen totisesti huomasi yläkerran lasisessa tanssitilassa: ikkunat umpihuurussa ja ilma nihkeänkostea. Alemmassa kerroksessa taas oli aika kuuma.

Ilmeisesti tavanomaista korkeampi hintataso ajaa asiakkaita jo kahden jälkeen edukkaamman juoman apajille, toisiin yön houkutuksiin.
  smo • 09.12.2015 06:42
Tuli käytyä ja en kyllä tiennyt homobaariksi vasta kun jälkikäteen joku asiasta mainitsi. Oli kuin mikä tahansa yökerho
  Jep (ei rekisteröitynyt) • 17.01.2016 20:58
Ei ole mikään homopaikka, vaan pettymys. Puolet asiakkaista lauantaiyönä oli naisia. Tiskillä pari homoesitettä yms. Viimeinen kerta kun menen. Ainoa plussa on sisäänpääsyhinta eri 3 euroa.
  Jaku (ei rekisteröitynyt) • 07.08.2016 20:10
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy