Aito avioliitto ry:n kansalaisaloitteen kannatusilmoitukset on tarkistettu, hylättyjä verraten vähän

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 24
Aito avioliitto ry:n aktiivit keräsivät kannatuslomakkeita mm. erilaisten uskonnollisten kesätapahtumien yhteydessä. Tässä kuvassa vietetään heinäkuun 2015 lopussa Johanneksen kirkossa hengellisiä päiviä. Kirkon edessä kannatusilmoitusten kerääjä.

Aito avioliitto ry:n kansalaisaloitteen kannatusilmoitukset on tarkistettu. Tarkistusta hidasti se, että huomattava osa kannatusilmoituksista (68 897 kpl) oli paperilomakkeille tehtyjä. Niitä oli kerätty mm. erilaisten uskonnollisten kesätapahtumien liepeillä ja yhdistyksen infoteltoilla. Kaikki sähköisesti jätetyt kannatusilmoitukset hyväksyttiin, mutta paperisista ilmoituksista hylättiin tilastollisen käsittelyn perusteella 1315 kpl erilaisten puutteiden takia. Oli esim. kaksoiskappaleita eli samalta henkilöltä paperinen ja sähköinen kannatusilmoitus. Lomakkeista löytyi muitakin puutteita, mm. puuttui päivämäärä tai ilmoituksen tekijä ei ollut Suomen kansalainen. Kuitenkin kaiken kaikkiaan hylättyjen määrä oli aika pieni, alle 2%.

Hyväksytyiksi tuli 106 195 kannatusilmoitusta. Hyväksytty tulos ylittää siis 50 000 kannatusilmoituksen rajan ja kansalaisaloite pääsee eduskunnan käsittelyyn.

Väestörekisterikeskuksesta Pauli Pekkanen kertoo, että käytännössä paperiset kannatusilmoitukset tarkistetaan tilastollisella otantamenetelmällä. Tässä tapauksessa kannatuslomakkeita käytiin läpi 792 kappaletta, ja niistä laskettiin tilastollisesti virheellisten kokonaismäärä.


Aito avioliitto ry laati kevättalvella viime vuonna kansalaisaloitteen, joka tähtäsi siihen, että eduskunnan joulukuussa 2014 tekemät avioliittolain muutokset kumotaan ja pitäydytään vanhassa avioliittolaissa, jossa avioliiton voivat solmia vain mies ja nainen. Kansalaisaloitetta perusteltiin erityisesti sillä, että nyt halutaan turvata lasten asema. Kansalaisaloite nousi median otsikoihin vasta, kun kannattajamäärä ylitti 50 000. Aito avioliitto ry syytti mediaa puolueellisuudesta, koska edellisenä vuonna kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliitosta nousi otsikoihin jo ensimmäisenä päivänä, Silloinhan kannatusilmoituksia jätettiin ensimmäisenä päivänä yli 100 000.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mediahuomiota kesällä 2015 sai infoteltta Lasipalatsin vierellä. Siellä järjestettiin vastamielenilmauksia. Mm. Lasipalatsin ikkunoista liputettiin sateenkaarilipuilla, järjestettiin suutelutempauksia ja yksi henkilö teki telttaa vastaan iskun jollain väriaineeella.


Viime aikoina Aito Avioliitto ry. on verkkosivullaan suunnannut huomiota mm. koulujen "sukupuolen moninaisuutta" koskevaan opetukseen ja ns. "gender-ideologiaa" vastaan. Tällä tarkoitetaan, että sukupuolen käsitettä ei saisi laajentaa. Poika on kasvatettava mieheksi ja tyttö naiseksi. Transihmisille riittää varsin vähän ymmärrystä.

24 kommenttia

Onkos tuo tekopyhäavioliitto yhdistys paneutunut jo siihen että se, vain pelkästään biologisesta ädistä, ilman biologista isää syntynyt jesse esitetään usein pitkähiuksisena, vaikka hiustensa pituudesta ei satukirjassa kerrota mitään ja vaikka paavali tuomitsee pitkät hiukset miehillä kuulemma luonnottoman häpeällisinä :D

Transihmisten pitäisi kyllä voida kasvaa transihmisinä, eikä pakkolokeroida heitä pojiksi tai tytöiksi.

aa-porukalle: http://pbs.twimg.com/media/BghxZhpIcAAfi4q.jpg

Kommenttia muokattu: 05.02.2016 klo 01:27
Kansallista ihmisoikeustoimintaohjelmaa valmisteleva valtioneuvoston verkosto ja Ihmisoikeuskeskus järjestivät eilen 4.2. seminaari- ja kuulemistilaisuuden, joka liittyi toimintaohjelman valmisteluun.
http://www.kansalaisareena.fi/kutsu_seminaariin_04022016.pdf

Aa-joukkio oli tietenkin paikalla ja esitti puheenvuoron, jossa ei tälläkään kertaa ollut mitään järkeä, pelkästään sekoilua ja valheita, esimerkiksi:
”Aito avioliitto -yhdistys on huolissaan lasten oikeuksien murenemisesta ja siitä, että vielä voimassa oleva naisen ja miehen välinen avioliittolaki tulkitaan syrjiväksi ja ihmisoikeuksien vastaiseksi.”
Loppukaneetti
”Yhteenvetona toteamme, että nykyinen avioliittolaki on ihmisoikeuksien mukainen. Sen sijaan uusi avioliittolaki loukkaa lapsen ihmisoikeuksia. Aito avioliitto yhdistys esittää, että eduskunta kumoaa uuden avioliittolain”.
http://aitoavioliitto.fi/tiedotteita/aito-avioliitto-yhdistyksen-puheenvuoro-oikeusministerion-seminaarissa/