Olympiamitalisti Gus Kenworthy kaapista

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren
  • 2
Kuvakaappaus Twitteristä

Hopeaa Sotšin talviolympialaisissa vapaahiihdossa voittanut Gus Kenworthy tuli kaapista ESPN:n haastattelussa.

Coloradolainen nyt 24-vuotias Kenworthy twiittasi ensin sanonnan "Tänään on loppuelämäni ensimmäinen päivä" ja myöhemmin "Olen homo" viitaten ESPN:n haastatteluun. Sittemmin hän purki tuntojaan Twitterissä ja kiitti saamastaan tuesta - sekä totesi saaneensa muutakin huomiota.

- Huolimatta sadoista kosijoista netissä, ensimmäinen (ja ainoa) kukkia lähettänyt on äitini #imaloser, twiittasi Kenworthy.

Kenworthy kertoi haastattelussa tienneensä homoseksuaalisuudestaan 5-vuotiaasta lukien. Perheelleen hän kertoi asiasta pari vuotta sitten. Haastattelussa hän arvelee, että voi vihdoin olla oma itsensä.

Sotšissa voittamaansa hopeamitaliin hän ei ollut aivan tyytyväinen. Hän kertoo, ettei halunnut tulla kaapista hopeamitalistina, vaan maailman parhaana New school -laskettelijana.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olympialaisten yhteydessä hänen pelastamansa viisi kulkukoiraa nostivat hänen olympiamenestyksen lisäksi julkisuuden valokeilaan kotimaassa ja varsinkin sosiaalisessa mediassa.


ESPN: Olympic freeskier Gus Kenworthy´s next bold move -- coming out
Iltalehti: Sotšin olympiamitalisti tuli kaapista: ´Olen homo´
Yle: Sotshin olympialaisten hopeamitalisti tuli ulos kaapista
twitter.com/guskenworthy

2 kommenttia

Uutisessa taitaa olla hieman terminologia-epätarkuutta, sillä tuo hänen Slopestyle-laji on yksi vapaahiihtolajeista, joissa mm. kumparelasku toisena vastaavana ( https://fi.wikipedia.org/wiki/Freestylehiihto ) ja joka on taitolaskettelulaji, eikä niinkään hiihtämistä.

Usan voitto Sotsissahan tuossa oli tyrmäävä, silä jenkit ottivat kolmoisvoiton
http://www.olympic.org/freestyle-skiing-slopestyle-men
http://www.olympic.org/Assets/MediaPlayer/Photos/2014/Sochi/Freestyle_skiing/13_02_14_Freestyle_skiig_slopestyle_men_05_hd.jpg
http://www.olympic.org/Assets/MediaPlayer/Photos/2014/Sochi/Freestyle_skiing/13_02_14_Freestyle_skiig_slopestyle_men_09_hd.jpg

Kisahan oli jenkkien ja norjalaisten kamppailua, eivätkä venäläiset kyenneet kisaamaan mukaan.
Gus Kenworthy epäonnistui hieman ekan laskunsa lopussa, mutta hoiti kakkos-laskun kunnialla ja mitaleille hopealle asti https://youtu.be/pYfK9bdB2uo

- - -

Urheilukuume alkaa olla taas nousussa, kun Rion kesäkisat lähestyvät.
Homo-Rakas Tom Daleykin, brittien uimahyppy-huippu, julkaisi komean kalenterin ensi vuodelle http://www.pride.com/sites/pride.com/files/calendar6.jpg

youtu.be/ynWDUHNvcgw

Meilläkin voisi Ari-Pekka Liukkonen - tai kisatukijoukkonsa - julkaista VesiPeto-kalenterin.

Kommenttia muokattu: 25.10.2015 klo 15:34
  • 2 / 2
  • xxx
  • 27.10.2015, 16.51
"terminologia-epätarkuutta"

Kuins nyt noin, Human? :-D