Elton Johnin saama soitto Putinilta varmistui huijaukseksi

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 5
Elton John

Elton Johnin Venäjän presidentti Vladimir Putinilta saamana pitämä puhelu on varmistunut pilapuheluksi. Puhelun tekijäksi on ilmoittautunut venäläinen valtion omistamalla televisiokanavalla ohjelmaa pitävä kaksikko “Vova ja Lexus” eli Vladimir Krasnov ja Aleksei Stoljarov.

Elton John julkaisi maanantaina Instagramissa viestin, jossa tämä kertoi keskustelleensa Venäjän presidentin kanssa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta Venäjällä. Kremlin tiedottaja kuitenkin kiisti tiistai-iltana, että Putin olisi keskustellut Elton Johnin kanssa puhelimessa.

Elton John oli aiemmin ilmaissut halunsa keskustella Putinin kanssa tavattuaan Ukrainan presidentin Petro Poroshenkon ja keskusteltuaan hänen kanssaan hlbti-vähemmistöjen asemasta. Krasnov ja Stoljarov olivat tästä saaneet idean pilapuhelulleen. Miehet kertovat, että hyvää englantia puhuva Stojarov esiintyi Putinin tiedottaja Dimitri Peskovina ja toimi tulkkina, kun taas Krasnov esitti presidentti Putinia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Puhelinkeskustelu kuultiin Venäjän ykköskanavalla keskiviikkoiltana Vecherny Urgant -ohjelmassa.

Telegraph: Russian TV show pranksters claim ´hoax call´ to Elton John
Kreml kiistää Putinin keskustelleen Elton Johnin kanssa
Vladimir Putin otti Elton Johniin yhteyttä keskustellakseen hlbti-kysymyksistä

5 kommenttia

Ei kannata lähteä kierojen venäläisten kanssa soitellen sotaan.
Ei tietysti kannata lähteä soitellen sotaan kierojen minkäänmaalaisten kanssa. Uutinen kyllä kuulosti jo alun perin varsin epäuskottavalta.

Mutta hyvä puoli on se, että Elton John pääsi ääneen Venäjän ykköskanavalla juuri tästä aiheesta. Toivottavasti puhelu esitettiin sensuroimattomana ja Eltonin puhe käännettiin oikein venäjäksi.