Finlayson on vuoden 2015 brändinrakentaja - Tom of Finland siivittämässä menestystä

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
  • 1
Finlaysonin Tom of Finland -mallistoon kuuluvat esimerkiksi pyyhkeet ja vuodevaatteet.

Finlayson on valittu vuoden 2015 Brändinrakentajaksi. Vuoden Brändinrakentaja -tunnustuksen jakaa vuosittain Mainostajien Liitto. Tunnustus julkistettiin tiistaina järjestetyssä Mainontapäivä-tapahtumassa.

Erityisesti esiin nostetaan vuonna 2014 julkistettu Tom of Finland -mallisto, joka sai suuren huomion niin Suomessa kuin maailmallakin.

Varoitteluista huolimatta taiteilija Touko Laaksosen homoeroottisiin piirroksiin perustuneesta mallistosta tuli kaupallinen menestys, ja sen herättämän huomion myötä muidenkin Finlaysonin tuotteiden myynti ja samalla koko yrityksen pitkään laskusuunnassa ollut liikevaihto lähti nousuun.

Mallisto on ollut kaupallinen menestys ja se toi seksuaalisen suvaitsevaisuuden kahvipöytäkeskustelujen aiheeksi, todetaan Mainostajien Liiton tiedotteessa.

Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet esimerkiksi DNA, Raision Elovena, Fiskars, Sinituote ja Sinebrychoffin olutmerkki Karhu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mainostajien Liitto on valtakunnallinen, mainontaa ostavien yritysten ja yhteisöjen edunvalvontajärjestö. Liiton noin 400 jäsenyritystä edustavat kauppaa, teollisuutta, palvelualoja sekä julkisyhteisöjä. Näiden panostukset ovat yli 80 prosenttia markkinointiviestinnän kokonaisrahamäärästä Suomessa.

Mainostajat.fi: Vuoden Brändinrakentaja kannustaa suomalaisia yrityksiä olemaan rohkeita, luovia ja persoonallisia
finalyson.fi / Tom of Finland -mallisto
www.mainontapaiva.com

1 kommenttia