Virtuaali-pride #AndProud käynnistyi

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
Androidify-sovellus antaa mahdollisuuden osallistua maailmanlaajuiseen Pride-verkkokulkueeseen 27.-28.6. omalla Android-robottihahmolla (kuva www.androidify.com -sivustolta)

Android-laitteiden käyttäjät ja muutkin voivat liittyä pride-juhlijoiden joukkoon juhlimaan moninaisuutta - riippumatta siitä, pääsevätkö paikalle eri kaupungeissa kesän mittaan järjestettäviin tapahtumiin.

Virtuaali-prideen voi osallistua luomalla Android-robottihahmosta oman personoidun hahmonsa: pukea ja muutenkin somistaa sen halumansa näköiseksi sekä valita sille mieleisensä tanssiliikkeet.

Toiminnallisuus perustuu Android-laitteisiin ladattavissa olevaan "Androidify"-sovelluksen, jolla voi tehdä itsestään Android-robottihahmon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.6. hahmot marssivat maailmanlaajuisessa Pride-verkkokulkueessa. Se on nähtävillä suurilta näytöillä Lontoon, New Yorkin ja San Franciscon prideissä. Samana viikonloppuna järjestetään pride-tapahtumat myös Helsingissä ja Kangasniemellä.


Android on puhelimille ja muille mobiililaitteille suunniteltu ohjelmisto, joka sisältää mm. käyttöjärjestelmän ja käyttäjälle tarkoitettuja ohjelmia.

Myös kirjoittajan hahmo on mukana maailmanlaajuisessa Pride-verkkokulkueessa 27.-28. kesäkuuta.

www.androidify.com - pride
PinkNews: Android launches digital pride featuring Tom Daley, Jessie J and Sam Smith
Android (Wikipedia)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!