Joensuun Hohto käynnistyy

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
  • 1
Hohto-tapahtumaa vietetään Joensuussa 4. - 15. toukokuuta (Kuva: Hohto)

Hohto-sateenkaaritapahtumaa vietetään Joensuussa 4. - 15. toukokuuta. Hohto-viikko huipentuu lauantaina 9.5. kello 15 järjestetään Hohto-kulkueeseen.

Hohto-tapahtumaan kuuluu myös perjantaina 15.5. yhteistyössä Joensuun kaupunginteatterin kanssa järjestettävä teatteriklubi, jossa nähdään Outo homo -näytelmä.

Hohdon järjestää Joensuun seudun seksuaalinen tasavertaisuus Hobiles ry.

Kevään 2015 Hohdon kerrotaan painottuvan aiempaan tapaan kulttuuriteemoihin sateenkaaripoliittisella pohjavireellä, ja pohjoiskarjalaista sateenkaariväestöä tuodaan esiin mm. maalaustaiteen, teatterin, runouden ja elokuvan keinoin. Luvassa on myös karaokeilta, open stage -tilaisuus, lautapeli-iltamat, sateenkaarimessu ja koripalloa.

- Hohdon tarkoituksena on tarjota Pohjois-Karjalan sateenkaarikansalle ja heidän ystävilleen mahdollisuus viettää aikaa yhdessä ja olla ylpeästi oma itsensä. Samalla Hohto tuo sateenkaaren koko värikirjoa esille maakunnassamme, kertovat Hohto-sateenkaaritapahtuman järjestäjät.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Tällä kertaa Hohdossa huomioidaan erityisesti eri sukupuolet ja sukupolvet. Viikolla muistellaan menneitä vuosikymmeniä muisteluillassa, pohditaan yhdenvertaista vanhuutta, keskustellaan ulostuloista ja luodaan uutta taidetyöpajassa.

Hohto-sateenkaaritapahtumaa on järjestetty Joensuussa vuodesta 2004 lähtien.

hohto.info
Hohto Facebookissa
Joensuun Seta Hobiles ry

1 kommenttia