Kulttuurikaappi auki tiistaista lauantaihin

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Kulttuurikaappi-iltamat järjestetään Helsingissä Malmitalossa 12.–16.11.2019 (kuva HGT)

Helsingin Malmilla Malmitalossa järjestetään 12.-16. marraskuuta tiistaista lauantaihin kestävä Kulttuurikaappi-tapahtuma, jonka ovat toteuttaneet Helsingin Gayteatteri HGT ja Helsingin gaykuoro Out 'n loud. Kaikkina iltoina on tarjolla sekä maksutonta että pääsymaksullista sateenkaariteemaista ohjelmaa.

Tiistaina vapaan pääsyn ohjelmana on Herkkupala-lyhytelokuva ja Do Not Hit The Drag Queen -dokumentti. Maksullisena ohjelmana nähdään HGT:n ja Salla Markkasen Ruumiinosalauluja.

Keskiviikkona maksuttomana ohjelmana on Drag-runoilija Maimu Brushwood o.s. Huolirinnan eli kuvataiteilija Timo Tähkäsen uran 3-vuotisjuhlashow. Maksullisena ohjelmana puolestaan on hlsinkiläisen The Friends of Dorothy -a cappella -lauluyhtyeen esitys; asenteen kuvataan olevan "runollinen punk" ja tarjolla olevan "meteliä marginaalista ja häpeämätön homorummutus".

Torstain ilmainen tarjonta on A Moment in the Reeds -elokuva ja paikalla elokuvan pääosan esittäjät. Maksullisena ohjelmana on homokuoro Out 'n loudin 15-vuotisjuhlavuoden käynnistävä konsertti.

Perjantaina ilmaisena ohjelmana on Drag Bingo: Klude feat. Lempi Hellä Haara & Unelma Patukka. Maksullisena ohjelmana on drag-laulaja Pola Ivankan LIVE! -konsertti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lauantaina ilmaista ohjelmaa on stand up -komiikkaa otsikolla "Heitä homo läppää!" useine esiintyjineen. Maksullinen ohjelma on HGT:n Perheen pinkki lammas.

Koko tapahtuman ajan esillä Malmitalon aulassa on Drag Bear Race feat. Unelma Patukka & Lempi Hellä Haara 10-vuotisjuhlanäyttely.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!