Teemu Selänne Seiskalle: kiekkoilijan kaapistatulo ei olisi ongelma

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren
  • 1

Seiska-lehden haastattelema jääkiekkoilija Teemu Selänne kertoo yllättyneensä siitä, että tiedotusvälineissä on pohdittu sitä, onko homoja jääkiekkoilijoita. Selänne kertoo miettineensä asiaa. Hän sanoo, ettei kukaan ole käynyt vielä ilmoittautumassa hänelle homoksi, mutta arvelee tilastojen valossa homoja jääkiekkoilijoita olevan.

Selänne arvelee että jonkun kaapista tulo on "uusi juttu", mutta hänen mukaansa ajat ovat muuttuneet. Selänteen mukaan kaapistatulo ei olisi enää ongelma. Hän kertoo, että hänen aloittaessaan NHL-uransa olisi kaapista tullutta kiusattu ja syrjitty.

Jääkiekon homokeskustelu käynnistyi syksyllä, kun pitkän linjan kiekkovaikuttaja Juhani "Tami" Tamminen rinnasti homot "pikku hiirulaisiin".

Seiskan pikkujutussa sivuttiin myös Suomessa yhä käynnissä olevaa keskustelua tasa-arvoisesta avioliittolaista. Selänne kertoo törmänneensä aiheeseen kotimaata käsittelevissä uutisissa netissä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Mä en oikein ymmärtänyt, mistä siinä avioliittohommassa oli edes kyse. Jos joku haluaa mennä miehen kanssa naimisiin, niin menköön. Lähtökohta pitää olla se, että kaikilla on samat oikeudet, sanoo Selänne Seiska-lehdelle.

Seiska: Teemu Selänne kertoo mielipiteensä tasa-arvoisesta avioliittolaista!
Jääkiekkovaikuttaja rinnasti homot ´pikku hiirulaisiin´

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Guyana
  • 28.12.2014, 20.59
Siinä taas nähtiin, että perusheteroa ei kiinnosta kanden miehen tai naisen suhde. Ne, joilla on jotain kahden samaa sukupuolta olevan rakkautta vastaan ovat vain oman ahtaan mielensä vankeja, jotka eivät kasvatuksesta tai tuputetusta uskonnosta johtuen pysty ajattelemaan vapaasti.