Video: Lähteekö tuntematon saman sukupuolen edustaja treffeille?

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Sami Mollgren
  • 5
Kuvakaappaus YouTube-videosta

Kahdessa YouTube-videossa nähdään ihmisten reaktioita siihen, kun tuntematon samaa sukupuolta edustava henkilö tulee yllättäen juttusille ja pyytää treffeille tai puhelinnumeroa.

Tempausten taustalla oli whatever -nimisen YouTube-kanavan tekijät. Kanavan ideaksi kerrotaan pilat, sosiaaliset testit, umpimähkäisyys ja kaikki mahdollinen. Taustajoukoiksi kerrotaan Brian ja ystävät. Whatever on läsnä YouTuben ohella myös useissa muissa sosiaalisen median palveluissa.

Guy picking up guys -videota on katsottu runsaat puoli miljoonaa kertaa ja Girl picking up girls -videota runsaat kaksi miljoonaa kertaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuuNaisten kohdalla useat suostuvat lähtemään treffeille. Myös miesten kohdalla reaktiot olivat pääosin asiallisia. Yksi kertoo olevansa imarreltu, vaikka ei olekaan homo. Toisaalta mies, joka kertoo olevansa Afrikasta, suhtautuu asiaan jyrkemmin.

YouTube: whatever
Advocate: Picking Up Random Strangers Of The Same Sex

5 kommenttia

Suudelman ehdottamisessa kannattaa ottaa huomioon, miten tässä kävi

http://www.youtube.com/watch?v=xiFWAM4tmGY

Homo-kysäreitä ovat harrasteneet muutkin
Kysytään miehltä, onko kysyjä homo http://www.youtube.com/watch?v=A8Ciel0hzrc
Kysytään naisilta, onko kysyjä homo http://www.youtube.com/watch?v=eFZMh88U-ZQ

Ja kysyjistä sitten tarkemminkin
Mark E. Miller http://www.youtube.com/user/mmabutternut
Ethan Hethecote http://www.youtube.com/user/ehethcote

ja noitahan videoblogeja nykyisin riittää ; )
http://www.youtube.com/user/shep689
http://www.youtube.com/channel/UCEsnXt2aZYjwKuJQnxHW_nQ

Kommenttia muokattu: 21.04.2014 klo 01:49
Sukupuolistereotypioita puolestaan rikotaan joogahousupilailussa ( http://www.youtube.com/watch?v=wngsO-Z4n7A ). Pinkeisiin joogahousuihin pukeutunut mies häärii auton konepellin alla ja ohi kulkevat miehet katselevat varsin julkeasti tämän takamusta, luullen sen kuuluvan timmille naiselle.

Itse myönnän joskus katselleeni kauempaa omia ulkonäkömieltymyksiäni täyttävää henkilöä ja tajunnut vasta hetkeä myöhemmin tämän olevan nainen. Ei kai saisi sanoa ääneen, mutta olen sujuvasti sen jälkeen pistänyt kyseisen henkilön kategoriaan "rekkalesbo".