Osallistu HIV-työhön, liity mukaan 'laskijoihin'

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • Hiiru

Osallistu, vaikuta, liity mukaan 'laskijoihin'!

IBM sekä ryhmä tiede- ja tutkimuslaitoksia ovat käynnistäneet laskentaverkko-ohjelman, jolla etsitään lääkkeitä ja hoitokeinoja HIV:lle.
Fightaids@home-hankkeen avulla tutkimukseen voivat osallistua myös yksityishenkilöt. AIDS-talkoisiin voi osallistua lataamalla ilmaisohjelman osoitteesta www.worldcommunitygrid.org. Ohjelma hakee tutkimuspalvelimelta joukon laskentatehtäviä ja alkaa suorittaa niitä koneen jäädessä käyttämättömäksi. (Lähde: TIVI - Tietoviikko, 22.11.2005)

Ranneliike.net:n ylläpito on aktiivisesti osallistunut tähän hankkeeseen jo vuodesta 2005 alkaen omien kotikoneittensa kanssa.
Jos haluat kantaa oman kortesi tähän tärkeään kekoon, lähde mukaan yhteiseen tiimiimme! Tämä onnistuu, kun rekisteröidyt yllämainitulle nettisivustolle, asennat sieltä läytyvän BOINC-ohjelmiston ja kirjaudut sisään omalle tilillesi projektin kotisivulta. Projektisivulta voit säätää miten koneesi laskentaa suorittaa sekä valita, laskeeko koneesi pelkästään lääkettä AIDSiin vai myös ihmisen proteiinien koostumusta. Lisäksi omilta sivuiltasi voit myös säätää, etsitkö pelkästään parannusta HIV:hen vai annatko kotikoneesi tutkia myös syöpää tai mahdollisesti jopa ulkoavaruuden elämää.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Voit halutessasi myös liittyä 'ranneliike.net' tiimin jäseneksi linkistä "My Team" (etsimällä hakusanalla 'ranneliike').

Tiimimme statistiikkaa voi seurata täällä.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!