Arizonalaissenaattori tuli ulos kaapista

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Arizonan osavaltion senaattori Yhdysvalloissa tuli ulos kaapista sen jälkeen, kun osavaltion kuvernööri Jan Breewer oli vetollaan estänyt homojen syrjinnän laillistaneen lain voimaan tulon. Phoenix News Timesin mukaan demokraattiseen puolueeseen kuuluva 45-vuotias senaattori Steve Gallardo oli kertonut toimittajille: ”Olen homo, olen latino ja olen senaattori. Ja se on ihan ok.”

Senaattori kertoi haluavansa ulos kaapista osavaltion senaatin väitellessä laista, joka olisi estänyt osavaltiota ryhtymästä toimenpiteisiin henkilöitä ja yrityksiä vastaan, jotka kieltäytyvät tarjoamasta palveluksiaan homoille.

Senaattori, joka oli aikaisemmin ilmoittanut pyrkivänsä kongressiin kansanedustaja Ed Pastorsin siirtyessä eläkkeelle, kertoi, ettei häntä voisi vähempää kiinnostaa, mikäli ulostulo vaikeuttaa hänen mahdollisuuksiaan tulla valituksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Senaattori kertoi tulleensa ulos kaapista ystävilleen 25-vuotiaana ja syvästi uskonnolliselle katoliselle perheelleen viisi vuotta myöhemmin. Kukaan ei kuitenkaan ollut koskaan julkisuudessa udellut häntä hänen henkilökohtaisesta elämästään.

Pink news (Englanti)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!