Ura hukassa? Tule Messiin!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Toimitus Ranneliike ry

Ongelmia työssä? Mietitkö mikä sinusta tulee isona? Tarvitsetko lisäpotkua työnhakuun? Suunnitteletko tulevaisuuttasi? Jäikö ryyppy päälle tai onko vähän liikaakin vauhtia? Onko mieli maassa, ahdistaako? Hiertääkö hiv? Elämänmuutos edessä? Tarvitsetko tukea? Turvaa positiivinen tulevaisuutesi, ja ota Messiin-projektiin yhteyttä!

Joskus kaikki ei mene hyvin. Mahdollisia syitä syrjäytymiseen on esimerkiksi hiv-tartunta, päihdeongelma, maahanmuuttajatausta, verkostojen puute, asunnottomuus, heikko koulutustaso, velkaantuminen tai toimeentulovaikeudet. Usein yhdelle ja samalle henkilölle kasautuu monia eri ongelmia, jotka aiheuttavat ja pahentavat toisiaan.

Messiin-projekti on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke, jossa kumppaneina ovat SETA ry, Aids-tukikeskus, A-klinikkasäätiö ja Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia. Projekti on suunnattu kaiken ikäisille ei-heteroseksuaalisille henkilöille ja transihmisille. Projektin työelämävalmentajat Marita, Jaana ja Sanna auttavat työelämään, koulutukseen ja palvelujen saavuttamiseen liittyvissä kysymyksissä kuten työhakemusten teossa, koulutuspaikan löytymisessä ja osaamisen kartoittamisessa tai virastoissa asioimisessa. Emme tarjoa ratkaisuja emmekä tee asioita puolestasi mutta voimme auttaa löytämään vaihtoehtoja. Projektiin kootaan myös pilottiryhmä, jossa saa vertaistukea työllistymiseen ja elämänhallintaan.

Jos haluat lisätietoja projektista, olet kiinnostunut pilottiryhmään tulemisesta, tai tunnet jonkun, jolle meistä voisi olla apua, ota yhteyttä!

Terveisin,

Marita Karvinen, Seta ry
puh: (09) 6812580 tai 040 570 4328
marita.karvinen@seta.fi

Sanna Laitinen, Aids-tukikeskus
puh: 0207 465 735
sanna.laitinen@aidstukikeskus.fi

Jaana Helminen, A-klinikkasäätiö
puh: (09) 191 54031
jaana.helminen@a-klinikka.fi

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!