Arvokisat.com: Ylen TV-selostuksessa esitetty kommentti oudoksuttaa

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren
  • 6

Arvokisat.com -verkkosivusto on kiinnittänyt huomiota Yle:n jääkiekkoselostuksen kommentaattorina toimineen Antti Törmäsen huomautukseen keskiviikkoisessa suorassa lähetyksessä Ruotsin ja Slovenian välisestä puolivälieräottelusta.

Kun ruotsalaispelaaja sai rangaistuksen kiinnipitämisestä, kommentoi Törmänen tapausta viittaamalla naureskellen "ruotsalaisiin tapoihin".

- Otti siinä kädestä kiinni. Ja niinhän ne ruotsalaiset miehet tykkää usein tehdä, sanoi Törmänen suorassa lähetyksessä arvokisat.com -sivuston mukaan.

Arvokisat.com -sivuston kommentin mukaan tällaiset kommentit eivät ole omiaan edesauttamaan sitä, että homoseksuaalit urheilijat kokisivat olonsa turvalliseksi urheilun ympäristössä ja voisivat olla avoimesti sitä, mitä ovat. Sivusto mainitsee, että homoseksuaalisten henkilöiden asemasta urheilussa on viime aikoina puhuttu paljon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Törmänen on 43-vuotias jääkiekkovalmentaja ja jo uransa päättänyt jääkiekkoilija.

arvokisat.com: Antti Törmäseltä outo homoviittaus YLE:n lähetyksessä

6 kommenttia

  • 1 / 6
  • JS1975
  • 19.2.2014, 15.04
Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Ko. Törmänen oli lukiossa siskoni kanssa samalla luokalla kolme vuotta ja on vanhoillislestadiolaisesta muistaakseni 9 sisaruksen perheestä. Taitaa maailmankuva olla sieltä. Tuollainen möläytys ansaitsisi kyllä perustelut mielellään mahdollisimman laajan julkisuuden kautta.
Ylen olisi todellakin syytä ottaa kantaa tuohon heittoon - silläkin uhalla, että asiasta nousee epäilemättä valtava haloo herkkähipiäisyydestä ja kukkahattutädeistä...
Aika on nyt vain kerta kaikkiaan toinen ja se, mikä oli äijien jokapäiväistä kielenkäyttöä 20 vuotta sitten ei enää sovi julkiseen puheeseen.