Salailusta kärsinyt tunnettu Hollywood-näyttelijä kaapista

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Ellen Page (kuvakaappaus videolta)

Näyttelijä Ellen Page kertoi perjantaina Human Rights Campaignin Las Vegasissa hlbti-nuorille järjestetyssä Time to THRIVE -konferenssissa olevansa lesbo. Hän kertoi kärsineensä salailusta ja pelosta paljastaa seksuaalista suuntautumistaan.

Tunteikkaaksi luonnehditussa puheessaan 26-vuotias Kanadasta kotoisin oleva Page sanoi toivovansa, että hänen kaapistatulonsa auttaisi muita seksuaalisuutensa kanssa kamppailevia.

- Teen tämän myös itsekkäistä syistä, koska olen kyllästynyt piilottelemiseen ja salailuun. Kärsin vuosia, koska pelkäsin tulla kaapista, sanoi Page.

- Sisimpäni kärsi, mielenterveyteni kärsi ja suhteeni kärsivät. Ja olen täällä tänään kaikkien teidän kanssa, tuon kaiken tuskan toisella puolella, jatkoi Page.

Page myös kiitti muita valokeilassa olleita hlbti-henkilöitä, kuten kaapista tullutta amerikkalaisen jalkapallon lupausta Michael Samia. Näyttelijöistä hän mainitsi Laverne Coxin ja musiikintekijöistä kanadalaisen indie-rokkari-kaksossiskot Teganin ja Saran.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Ellen Page piti koskettavan puheen perjantaina 14. helmikuuta

Page sai vuonna 2007 parhaan naispääosan ehdokkuuden nimiroolistaan elokuvassa Juno, jossa hän tämä näytteli raskaana olevaa teiniä. Page on näytellyt myös esimerkiksi elokuvissa Hard Candy (2005), An American Crime (2007), Roller Girl (2009), X-Men – viimeinen kohtaaminen (2006), Inception (2010) ja To Rome with Love (2012).

GayStarNews: Ellen Page comes out as a lesbian
Yle: Suosittu Hollywood-näyttelijä tuli kaapista – kertoi kärsineensä salailusta

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!