Utah: ´Homot suurin uhka maailmalle´

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Mormoniosavaltio Utahin senaattori Chris Buttars selosti tv-dokumentissa, että homot ovat todennköisesti suurin uhka Amerikalle ja maailmalle. "Tämä on lopun alkua". Dokumenttia ei ole vielä lähetetty, mutta siitä on julkaistu katkelmia. Buttars varoittelee, että Sodoma ja Gomorra olivat vain paikallisia ilmiöitä, mutta nyt homoliike on maailmanlaajuinen. Buttarsin mukaan homot ovat kuin islamilaiset fundamentalistit. Heillä ei ole mitään moraalia. Homoseksuaalisuus jää ikuisesti perversioksi. Homot yrittävät puhua, miten pitää olla miellyttävä, mutta todellisuudessa he ovat suuria paskiaisia. Homoaktivistit eivät halua mitään tasa-arvoisuutta vaan ylemmyyttä.

Buttars myös kehui, miten hän on pystynyt torpedoimaan Utahin parlamentissa kaikki homoja puolustavat lakiesitykset.

Buttars (66v) on ennenkin aiheuttanut hämminkiä lausunnoillaan mm. mustista lapsista.

Videouutispätkä
http://www.youtube.com/watch?v=HP2MW9ummi8

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

The Salt Lake Tribune uutisoi, että senaattori Chris Buttarsin julkiset hyökkäilyt homoja vastaan voivat aiheuttaa hänelle paikan menetyksen senaatin oikeudellisen komitean puheenjohtajan tehtävästä.

Hänen oma puolueensa on käynyt suorasukaisia keskusteluja Buttarsin julkisista lausumista. Buttarsin oikeutta ilmaista sananvapauden nimissä omia kantojaan on myöskin puolustettu vahvasti.

********

Keskustelupalstoilla käydään arvauskisaa kuinka Buttars tilanteesta selviää. Jotkut veikkaavat hänen eroavan tehtävistään. Toisaalta hänen on toivottu jatkavan ja laukovan jatkossakin vastaavanlaisia päättömyyksiä kuin nyt tarkasteltavana olevat. Sellainen toimisi suoraan homojen hyväksi.
Utahin senaatin johtajat siirsivät tänään Chris Buttarsin pois kahdesta merkittävästä senaatin komiteasta. Syynä tähän oli Buttarsin homovastainen vuodatus dokumenttielokuvan tekijälle. Buttars ilmoitti olevansa täysin eri mieltä päätöksestä. Hän ei myöskään aio pyytää anteeksi kommenttejaan.

Homojärjestöjen edustajat ovat tyytyväisiä päätöksestä ja toivovat Buttarsin ymmärtävän siirtyä syrjään myös senaattorin paikaltaan. Niin tuskin tulee kuitenkaan tapahtumaan.