Hampurissa tuhotyö Magnus Hirschfeld -keskusta vastaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1
Magnus Hirschfeld -keskuksen kuva

Tiistain jälkeisenä yönä iskettiin Hampurissa Magnus Hirschfeld -keskusta vastaan. Ikkunoita yritettiin rikkoa kivin. Keskuksen tiedotteessa sanotaan, että luultavasti kyseessä oli tarkoituksellinen isku. Viikonvaihteessa on Hampurin suuri CSD (pride) -paraati.

Yksi kahvilan työntekijä oli vielä paikalla klo 24 jälkeen, kun isku tapahtui. Viereisestä talosta havaittiin, että tekijöitä oli kaksi. Kivenmurikat oli tuotu paikalle muualta. Edellisenä sunnuntaina tapahtui läheisessä kaupunginpuistossa homovastaista häirintää. Kyseinen puisto on suosittu kävelyalue. Nyt tekijöinä oli joukko nuoria miehiä, jotka yöllä solvasivat homoja ja valaisivat taskulampuin. Mukana oli ollut myös sähköshokkiase. Kun poliisi tuli paikalle, uhkailijat olivat jo kadonneet.

Magnus Hirschfeld -keskus täytti tänä vuonna 30 vuotta. Se on HLBTI-ihmisten kokoontumis-, kulttuuri- ja informaatiokeskus.

(queer.de)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

äärikristillinen stalinismi on jälleen palaamassa itäiseen Eurooppaan ja äärikristillinen natsismi koettaa palata keskiseen Eurooppaan, kuten 80 vuotta sitten.

Kommenttia muokattu: 01.08.2013 klo 21:14