Ministeri Päivi Räsäsen kotia töhritty

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 19

Tänään A-studiossa sisäministeri Päivi Räsänen myönsi, että heidän kotinsa Riihimäellä on joutunut sabotaasin kohteeksi. Asiasta hän ei tahtonut kertoa enempää, mutta kyse oli pari päivää sitten tapahtuneesta töhrinnästä. Asenteet ovat koventuneet. Päivi Räsänen kertoi A-studiossa, että hän on valmis pitämään kohun aiheuttaneen puheensa tarvittaessa uudelleen. Hän seisoo näkemystensä takana. Riihimäellä Peltosaaren alue on aikaisemmin ollut levoton alue, mutta viime aikoina siellä on panostettu asumisviihtyvyyteen, ja se on rauhoittanut aluetta. A-studion haastattelusta ei käynyt suoraan ilmi, oliko kyseessä Räsäsen Riihimäen koti.

Ministeri Räsänen haluaa säilyttää itsellään kirkkoasiat. Hän on kertomansa mukana panostanut paljon mm. vierailuihin erilaisissa kirkkokunnissa.

Keväällä puhuttin paljon uhkailuista ruotsinkielisiä julkkiksia vastaan. Uhkailuissa puhuttin raiskaamisesta ja tappamisesta.

Helsinki Priden kaasuhyökkäyksen jälkeen vuonna 2010 töhrittiin Helsingin seudun Setan Suvilahdessa sijainneen toimiston ulkoseinät. Ikkunat rikottiin. Tekijöitä ei ole tavoitettu. Oulussa töhrittiin Half Priden aikaan ylioppilaskunnan tiloja. Vastaavanlaisia töhrimisiä on aika paljon.On mm. töhritty Oulun perussuomalaisten piiritoimistoa, Reisjärven Jehovantodistajien seurakuntasalia ja Abdirahim ”Husu” Husseinin kotiovea Herttoniemessä. Yleensä tekijät jäävät tuntemattomiksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

19 kommenttia

Tuollaiset teot ovat täysin tuomittavia. Niillä ei edistetä asiaa mitenkään, vaan päinvastoin. Tässä yksittäisessä tapauksessa Räsänen saa nyt myötätuntoa, jollaista hän ei välttämättä puheittensa jälkeen oikeastaan ansaitsisi. Myös minun myötätuntoni on hänen puolellaan niiden tietojen perusteella, jotka nyt ovat vahingonteosta tulleet julki. Tuollainen toiminta ei kuulu sivistysvaltioon.
  • 2 / 19
  • seurakuntapastori
  • 15.7.2013, 22.54
"Tuollaiset teot ovat täysin tuomittavia. Niillä ei edistetä asiaa mitenkään, vaan päinvastoin. Tässä yksittäisessä tapauksessa Räsänen saa nyt myötätuntoa, jollaista hän ei välttämättä puheittensa jälkeen oikeastaan ansaitsisi. Myös minun myötätuntoni on hänen puolellaan niiden tietojen perusteella, jotka nyt ovat vahingonteosta tulleet julki. Tuollainen toiminta ei kuulu sivistysvaltioon.
JuhaniV • 22:24"

Turhaan asiasta vouhotat. Päksä on itse vastuussa ongelmistaan ja niiden seurauksista.