ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Uudenkaarlepyyn pride-tapahtumassa 500 osallistujaa

Sami Mollgren • 12.08.2017 19:50 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Uudenkaarlepyyn ensimmäinen pride-tapahtuma järjestettiin 12. elokuuta 2017.
Pohjanmaalla sijaitsevassa Uudessakaarlepyyssä lauantaina järjestettyyn pride-kulkueeseen osallistui arvion mukaan noin 500 henkeä. Asiasta kertoo Yle.

Pride järjestettiin kaupungissa ensimmäistä kertaa. Pääasiassa ruotsinkielisen Nykarleby Pride 2017 -tapahtuman pride-kulkue lähti liikkeelle kello 13 Juthbackasta, josta se eteni Juuttaantietä torille, kiersi kirkon ja matkasi samaa, noin puolentoista kilometrin mittaista reittiä takaisin lähtöpisteeseen.

Kulkueen lisäksi pride-päivään kuului muutakin ohjelmaa.

Paikallisissa tiedotusvälineissä haastatellut tapahtuman järjestäjät ovat korostaneet tällaisten tapahtumien suvaitsevaisuutta ja yhteisöllistä lisäävää merkitystä.

#prideparade2017 i #nykarleby 🌈💕

Henkilön Ann-Maj H-W (@annelehei) jakama julkaisu#nykarleby #pride #finstämning #förenbättrevärld #familjenmed @portinusproductions

Henkilön Désirée Saarela-Portin (@desireesaarelaportin) jakama julkaisu#Prideparade in #nykarleby #🌈 #nykarlebypride

Henkilön Ulla Linder (@ullakristin) jakama julkaisuPohjanmaalla sijaitsevassa Uudessakaarlepyyssä on noin 7 500 asukasta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy