Linnan juhlista, jossa oli mukanaan...

Hei, katselin tässä Linnan juhlaa ja käsittäkseeni SETA:n pääsihteeriä ei ole kutsuttu juhlaan?

Viime vuonna oli mukanaan puolisonsa kanssa ja tanssivat tansslilattialla ( ei ole katsonut tv :( lehdestä luin).
Olipa homoseksuaalisuuden tuomitseva kävelevä varotusmerkki KD:n Päivi mukana.
Johtuupi ehkes siitä, että Rainer Hiltunen ei ole enää SETA:n pääsihteeri. On nykyisin valtion virassa muistaakseni Tasa-arvovaltuutetun byroossa.
Tänä vuonna oli linnanjuhlavuorossa Aids-tukarin toiminnanjohtaja Bengt Lindblom puolisoineen. Halonen näyttää ottaneen käyttöön pysyvän homokiintiön ;)

Samaisen kiintiön hän ottanut myös lastenkutsuilleen. Tänä vuonna olivat vuorossa SETA:n puheenjohtajan Tiia Aarnipuun ja puolisonsa Tellu Aarnipuun lapset (3 kpl).

Eipä muuta kuin jännittämään kuka/ketkä ovat ensi vuonna vuorossa....
Tarja rules! (entinen SETAN puheenjohtaja) Olin Genevessä töissä ollessani hänen henkivartijanaan, kun hän vieraili siellä. Hän on IDOLI jokaiselle homppelille. Niin paljon hän ihan oikeasti välittää meidän oikeuksistamme!
  • 7 / 12
  • Wonderi
  • 11.12.2002 20:47
Öh..

Vaikka Tarja nyt onkin homo-myönteinen, ei se silti ihan JOKAISEN homon idoli ole sentään. Tiedän monta homoa jotka eivät äänestäneet Tarjaa...;)
  • 8 / 12
  • Zeppelin
  • 12.12.2002 10:34
Juu, tässä on yksi. Enkä tule edelleenkään äänestämään häntä.
  • 9 / 12
  • Pojotor
  • 12.12.2002 21:35
Olenpa harvinaisen samaa mieltä. Se, että entinen Setan puhis on tasavallan presidentti, ei tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi häntä kannattaa saati sitten äänestää. Politiikka asiain hoitamisen lähtökohtana perustuu siihen, että kukin äänestää oman vakaumuksensa mukaan. Meillä on nyt sosialistinen presidentti ja käytännössä hallitus, vaikka enemmistö maan asukkaista on porvarillisesti ajattelevia.

Sen sijaan musta on tärkeätä, että äänestetään homo- ja lesbokandidaatteja, joita nykyään ainakin Hesan vaalipiirissä riittää jo lähes joka puoluesssa. Näin saadaan oikeistopuoluedenkin kautta asioita ymmärtäviä eduskuntaan ja vastaaviin elimiin.
Onhan se kyllä silleenkin, että ei linnaan kutsuta kaikkien hetero-järjestöjenkään johtajia. Minä henk. koht. satun pitämään Tarjasta ja hänen homomyönteisyytensä lienee kaikkien tiedossa, joten eiköhän anneta hänen olla siltä osin rauhassa.

Ja hei, mikä oikeus homoilla on aina mollata heteroja. Onko yleensäkin niin, että vähemmistöillä on oikeus sortaa valtaväestöä ihan mielensä mukaan, mutta valtaväestön edustajat ovat kamalia rasisteja ja ennakkoluuloisia jos sanovat pahan sanan vähemmistöstä?

"Ehkä ne ei anna meidän olla, mutta annetaan me niiden olla"

Minä ainakin jatkan valtaväestön ja vähemmistön välillä tasapainottelua leimaamatta kumpaakaan puolta.
Puuttumatta Halos-keskusteluun haluan tiedottaa teille rakkaat kanssakeskustelijat, että mikäli ette ole vielä kuulleet niin Opiskelijavinokkaat niminen yhditys järjestää tiistaina vaalipaneelin Uudella Ylioppilastalolla Helsingissä (anteeksi helsinkikeskeisyys) :). Paneeliin osallistuu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia eduskuntavaaliehdokkaita ja aiheetkin ovat sen mukaisia.

Eli kello 19 eteenpäin Uudella, tarkempi osoite löytyyhttp://www.helsinki.fi/jarj/ovi ->tapahtumat

Itse ainakin aion käväistä.
Kivaa ja toivottavasti näemme seuraavana itsenäisyyspäivänä ketkä ovatkaan meikäläisiä linnanjuhlijaa :)