ILGA ja pedofiilit

  • 1 / 2
  • utelias
  • 17.9.2002 15:45
Homoliikkeen alusta asti pedofiilit on ollu mukana homoliikkeessä, jos on uskominen Journal of Homosexuality-tiedelehteä.
Ja nyt toukokuussa ILGA ei päässyt YK:n tarkkailijajäseneksi, koska se ei halunnut paljastaa jäsenjärjestöjään. ILGA potkittiin pois alunperin, koska siihen kuului joitakin pedofiilijärjestöjä. Eikä sitä koettu ongelmaksi ennenkuin julkisuuskuvaa kiillotetettiin YK:n silmissä.

Olen kuullut luotettvilta tahoilta, että myös SETA:n helmoissa piilee pedofiilejä tai pikemminkin pederasteja...
Ikävä tosiasia on se, että lapsiin seksuaalista viehtymystä tuntevia - tai lähinnä halujaan toteuttavia - on yhteiskunnan joka kerroksessa ja useilla tahoilla. Näitä on erilaisissa yhdistyksissä, työpaikoilla, päättävissä elimissä, jopa joissain perheissä.

Toisen hyväksikäyttö (tämän tahtomatta / ymmärtämättä) on aina tuomittavaa. Jos itsestään huolehtimaan kykenevät, halujaan ymmärtävät ihmiset tekevät keskenään jotain, se ei kuulu muille. Sen sijaan kaikille on taattava oikeus koskemattomuuteen ja oikeuteen päättää omasta kehostaan. Sellaisia asioita edellisessä viestissä mainitut tahot tietääkseni ajavat.