Joensuun Seta lopettaa?

Onko se maailman loppu? Maailma muuttuu ja teoilla on vaikutuksensa. Kuten ilkeillä sabotointiyrityksillä, perättömillä peruuntumisväitteillä sekä ilmiantoyrityksillä. Kyseiset tahot voivat syyttää vain itseään jos näin on päässyt käymään.
  • 3 / 10
  • Räpätti
  • 6.8.2002 12:35
Joensuussa oli ennen näitä Suomen mahtavimpia juhannusbailuja ns: "kateellisten sairaitten pieni ryhmä", joille kaikenlainen kiusanteko,ja haitta nuorempien vetämälle yhditykselle oli enemmän sääntö kuin poikkeus. He eivät aiemmin onnistuneet, nämä muutamat vanhemmat yhdistyksen kanssa mihinkään suuntaan ja kun nuoret tajusivat tämän päivän menohoukutukset ja jujut niin kateus ja kiusanteko oli näitten muutaman vanhemman idiootin ainoa keino saada tyydytystä. Joensuussa oli ennen skinit ja heidän joittenkin poliisi-isät kiusaamassa tavallisia kansalaisia ja ulkomaalaisia, nyt vuorossa oli muutama kateellinen homo/lesbo sankoin joukoin Joensuuhun tullutta juhannuskansaa härnäämässä.
Kannattiko tosiaan lähteä perättömien ilmiantojen ja kiusanteon linjalle? Joensuulla oli mahdollisuutensa, mutta nämä muutamat haluavat säilyttää sen osana pellonlaitaa, sisäänlämpiävänä tuppukylänä rajan tuntumassa.
Paljon suolsitte kyllä tekstiä, mutta tuosta ei ulkopuolinen ymmärrä mitään.

Voisiko joku ystävällisesti kertoa maallikkojen kielellä, miksi Joensuun SETA on lopettamassa?
En mäkään tuosta tekstiryöpytyksestä tajunnut lopullista syytä... (minäkö tyhmä? Nyt en ymmärrä...)
Mä en muusta tiedä, mutta ostaessani juhannuksena jäsenkortin sen piti tulla viikossa. Kuluneessa "viikossa" on ollut aika monta päivää...
Hmm... En tiedä, missä tässä keskustelussa on kyse. Tuntuu siltä, että tässä on nyt muutaman ihmisen keskeisistä erimielisyyksistä kyse. Ainakaan minulle tämä aihe ei avaudu mitenkään, vaikka koetan säilykepurkinavaajaa käyttää.

Ranneliike.net on kaikille avoin keskustelufoorumi - ja sitä lukevat monet ihmiset, joilla ei välttämättä ole hajuakaan asioiden taustoista tai historiasta. Siksi henkilökohtaisempi kirjeenvaihto on suotavaa käydä ihan henkilökohtaisesti.

Maailmassa olevista epäkohdista, ihmetyksen aiheista, kummallisuuksista, itsestäänselvyyksistä voi ja on toki hyväkin keskustella muiden kanssa. Kivoista, ikävistä, mukavista, askarruttavista tai muuten vaan mielessä olevista asioista keskusteleminen voi antaa uusia näkökulmia. Näkemysten jakaminenhan muiden kanssa on aina hyvästä.

Mutta... Tämä keskustelufoorumi on nimenomaan tehty asioista keskustelemiseen. Tätä ei ole tehty muiden leimaamiseen, (perättömien) huhujen levittämiseen, henkilökohtaiseen kirjeenvaihtoon, omien kaunojen esiin tuomiseen...

Jos on jossain joutunut väärinkohdelluksi, ei tämä paikka ole oikea siitä purnaamiseen.
Joensuun Setalla ei kuulemma ollut kauheasti kannattajia ja aktiivisia jäseniä. Juhannusbileet olivat kyllä Suomen parhaat! Olin ekaa kertaa viime juhannuksena ja täytyy sanoa että hauskaa oli ja olis kiva mennä ens jussinakin!!
No... eihän sitä koskaan tiedä vaikka löytyisi aktiivisia ihmisiä jotka haluavat pyörittää yhdistystä.

Kyse on lähinnä ymmärtääkseni että nykyinen aktiiviporukka on väsähtänyt... just tohon mistä yksi jo mainitsi.

For further information feel free to contact me:)