Homot ja ilmaston lämpeneminen

  • 1 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 11.3.2007 20:50
Hesari kertoo tämän päiväisessä uutisessa kuinka tiedemiesten on käsketty olla julkisuudessa hiljaa ilmaston lämpenemisestä ja sen todennäköisistä seurauksista: "[Ilmaston lämpenemistä] koskevista kysymyksistä saa ulkomailla antaa lausuntoja vain valtuutettu henkilö, joka noudattaa George W. Bushin hallinnon linjausta. Muut eivät saa antaa julkisia lausuntoja".

Huomasin jotakin tuttua tuossa uutisessa. Muutama päivä sitten tuli USA:ssa julki tieto, että evankeeliset ääriuskovaiset ovat toistensa kimpussa tästä samaisesta asiasta. Republikaanipuolueen vanhoillisen kristillisen siiven johtajat ilmaisevat jyrkän torjuvan kantansa ilmaston lämpenemisteemaan. He lähettivät pastori Richard Cizikille kirjeen, jossa suorasukaisesti kehotetaan häntä sulkemaan suunsa ilmaston lämpenemisestä ja keskittymään suuriin moraalikysymyksiin kuten abortin torjuntaan ja homoseksuaalisuuteen, sekä erityisesti homoavioliittojen vastustamiseen. He syyttävät Cizikiä painopisteen siirtämisestä sivuun moraalikysymyksistä. Cizik on pitänyt ilmaston lämpenemistä tärkeimpänä aikamme moraalisena kysymyksenä.

Änkyrämaineen saanut pastori Jerry Falwell on äskettäin todennut ilmaston lämpenemisen olevan saatanallinen juoni, jolla kristityt ohjataan sivuun moraalikysymyksistä.

NYT kommentoi asiaa toimituksellisessa jutussa: "Suurin aikamme moraalikysymys on vastuumme planeetastamme ja kaikista sen asukkaista".

Los Angeles Times toteaa pitkässä jutussaan, että nuoriso ei enää halua evankeelisten vanhojen jäärien määrittelevän mikä on tärkeää tässä ajassa ja maailmassa.

Minä pidän itsestään selvänä, että Bushin hallinto koettaa jopa uskovaisten avulla ängetä julkista keskustelua sivuun siitä, että öljy loppuu, ilmasto muuttuu ja kaikkien tulisi ottaa nyt vastuuta asiasta. Bushin hallinto haluaa jääräpäisesti jatkaa entisellä linjalla. Homot ovat oiva syntipukki ja lyömäase, jolla kansaa koetetaan hämätä.

Tuo tiedemiesten suiden sulkeminen USA:ssa muistuttaa mitä suurimmassa määrin entistä Neukkulaa "ennen vanhaan hyvään aikaan". Oli vain kommunistipuolueen virallinen totuus. Muista totuuksista joutui Siperiaan. Bushin keinot ovat hienovaraisemmat, mutta vaikuttavat: Lopetetaan tutkimusmäärärahat sopimattoman näkökulman omaaville tiedemiehille. Ja homojen hakkaaminen jatkuu....
  • 2 / 4
  • JohnnyFinland
  • 11.3.2007 21:51
JuhaniV kirjoitti: "Hesari kertoo tämän päiväisessä uutisessa kuinka tiedemiesten on käsketty olla julkisuudessa hiljaa ilmaston lämpenemisestä ja sen todennäköisistä seurauksista - - -"

Tarkennuksena mainittakoon, että nyt puhutaan Yhdysvaltain kala- ja villieläinviraston tutkijoiden ulkomaisissa kokouksissa esittämistä virallisista, julkisista kannanotoista [1]. Tuntuu aika kohtuulliselta edellyttää, että kun työntekijä puhuu Yhdysvaltain hallinnon edustajana, hän puhuu vain asioista, joissa hänellä on valtuus toimia Yhdysvaltain hallinnon edustajana.

[1] http://www.reuters.com/article/scienceNews/idUSN0825952120070309
Johnny hyvä.

Miksi hänellä USA:n hallinnon alaisena virkamiehenä ei olisi oikeutta kommentoida työssään havaitsemiaan väärinkäytöksiä ja epäkohtia?
Siksikö, että valtio maksaa hänen palkkansa, ja valtio sanoo mitä saa kertoa ja mitä ei?

Hei haloo!!! Uskomatonta!!! Neukkula nostaa päätään USA:ssa!!!

Tai pikemminkin Adolf, Bushin linjan tuntien ja älykkyysosamäärän arvioiden pahoin pelkään...
  • 4 / 4
  • JohnnyFinland
  • 12.3.2007 13:13
Toivon että kiinnittäisit huomiota kohtaan "kun työntekijä puhuu Yhdysvaltain hallinnon edustajana".