USA: uusia lakeja?

  • 1 / 4
  • vaeltaja2006
  • 28.2.2007 8:45
USAn kongressissa päätetään todennäköisesti jo tämän vuoden aikana kahdesta laista, joilla suojellaan homoja. Toinen koskee homoihin kohdistuvia viharikoksia, joista tulisi kovennettu rangaistus. Toinen laki suojaisi homoja työpaikoilla syrjinnältä. Lakien vastustajat näkevät jo pelinsä menetetyksi, koska demokraateilla on enemmistö. Sen sijaan voi käydä hyvinkin niin, että Bush ei allekirjoita lakeja, jolloin tarvittaisiin 2/3 enemmistö viemään laki uudelleen läpi.
  • 2 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 2.3.2007 20:25
Amerikkalainen verkkojulkaisu The Conservative Voice on ilmaissut syvän huolen edustajanhuoneeseen tulevasta lakialoitteesta HR 254, jonka tarkoituksena on suojata homoja viharikoksilta.

Jutussa todetaan homojen vaativan erikoisoikeuksia. "Tämä laki olisi ensimmäinen niistä monista askelista, joilla istutetaan homomyönteinen elämäntyyli yhteiskuntaan."

TCV: "Kanadassa kristityt saarnaajat suorastaan pelkäävät ilmaista edes yksityisesti inhoaan homoelämää kohtaan. Sama on tilanne pyhäkoulunopettajien ja muiden moralistien kohdalla, jotka haluaisivat puhua tai kirjoittaa homoseksuaalista elämäntapaa vastaan. He saattaisivat saada syytteen viharikoksesta. "

Jutun mukaan Kanadan lainsäädännöstä johtuen siellä on vain vähän moraalisesti kielteistä homojen elämäntapaa kohtaan. Homoelämäntapa on tullut hyväksytyksi jopa ruohonjuuritasolla asti.

"Konservatiivinen American Family Association - AFA on antanut toimintaohjeen ja hälytyksen. AFA toteaa seksuaalisen orientaation voivan tulla laissa samalla tavoin suojatuksi kuin rotu, uskonto ja sukupuoli (!). "

AFA toteaa lain läpimenon seurauksena seuraavien asioiden muuttuvan viharikoksiksi USA:ssa:

- Jos saarnaaja toteaa saarnastuolista, että homoseksuaalisuus on synti, hän voi saada kanteen "vihapuheesta"
- Jos kirkko vastustaa homoseksuaalisuutta, se voi menettää verovapaus statuksensa
- Moniavioisuus tullaan laillistamaan
- Vuokraisännät joutuvat antamaan asuntoja vuokralle homoille
- Partio ja muut ei-voittoa tuottavat organisaatiot joutuvat hyväksymään homoja johtajikseen
- Raamatun määritelmät homoseksuaalisuudesta voidaan katsoa "vihapuheeksi"
- Työntekijät eivät voi enää sanoa homoista mitään kielteistä työpaikoilla
- Homojen elämäntapaa suosivia sisältöjä otetaan opetusohjelmiin jo koulujen alemmilla asteilla
- Työnantajien on pakko palkata homoja
- Homoadoptiot laillistetaan kaikissa USA:n osavaltioista

AFA kehottaa ihmisiä ottamaan yhteyttä edustajanhuoneen jäseniin.

------

Voivoi! Kamalaa! Jos homoille sallitaan perusihmisoikeudet, on se konservatiivien mielestä paha asia. Uskonto on suojattu, mutta sitä samaa suojaa ei homoille annettaisi.

Vaikka laki menisikin läpi, presidentti Bush ei tule sitä allekirjoittamaan. Bushin ylikävelyyn ei luultavasti löydy tällä hetkellä enemmistöä edustajainhuoneessa.
Saavatpahan homo-ongelmaiset amerikkalaiset taas joksikin aikaa pähkäiltävää. Todellisuudessa he nyt vain viivyttävät tapahtuvaa muutosta yhteiskunnassa.
"- Vuokraisännät joutuvat antamaan asuntoja vuokralle homoille
- Työnantajien on pakko palkata homoja "

Hui kauheeta, jopa olisi kamalaa vuokran- ja työnantajille :D
  • 4 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 3.3.2007 12:19
Konservatiiviuskovaisten kesken näyttää USA:ssa olevan syntymässä linjaerimielisyyksiä. Evankelisten järjestö National Association of Evangelicals - NAE on huolestuneena alkanut puhua maapallon ilmaston muutoksesta.

NYT:n jutussa tänään kerrotaan eräiden konservatiivikristittyjen ryhmien lähettäneen kirjeen, jossa käsketään NAE:tä sulkemaan suu ilmaston lämpenemisestä. "Ei ole näyttöjä siitä, että lämpeneminen olisi ihmisen aiheuttama, eikä ihmisen puuttumisella tilanteeseen oleva vaikutusta."

NAE:tä kehotetaan suuntaamaan aktiviteettinsa tärkeämpiin, maapalloa uhkaaviin moraalisiin vaaroihin, nimittäin aborttiin ja homoseksuaalisuuteen.