Transvestiittishow

  • 1 / 2
  • vaeltaja2006
  • 14.1.2007 8:44
Pakistanilaisessa transvestiittishowssa rikotaan tabuja

Juontaja Ali Salim kuljettaa puheitaan jatkuvasti seksiaiheisiin säännöllisesti toistuvassa showssaan. Muuten seksijutut ovat ehdottomasti kiellettyjä. Joka viikko iltayön showssa on haastateltavana kuuluisuuksia. Juontaja itse on 28-vuotias biseksuaali. Jostain syystä ääri-islamistit eivät ole millään tavalla protestoineet ohjelmaa vastaan. Kritiikkiä kyllä tulee, mutta se ei huolestuta juontajaa. Hänellä on koko ajan pakistanilaisia tai intialaisia julkkiksia haastateltavina. Mukana on myös huippupoliitikkoja. Senaattorit jopa pyrkivät mukaan showhun. Miesten kanssa hän flirttailee, naisten kanssa suputetaan, kuka miehistä on komein. Haastateltaville esitetyt kysymykset porautuvat syvälle yhteiskuntaan. Edes armeijan rooli ei jää pyhäksi.

Salim itse selittää suosionsa syytä Pakistan on avoimempi kuin luullaan. Urbaanissa Länsi-Pakistanissa läntiset arvot hyväksytään yhä laajemmin.Alastomuutta tosin ei näytetä. Pervez Musharraf on median suhteen sallivampi kuin edeltäjänsä. Showssa hän ei ole vielä ollut.

Salim on ylpeä, että hän on tuonut esiin kiperiä asioita. Hän sanoo, että kaikkialla yhteiskunnassa vallitsee negatiivisuus ja tukahduttaminen. Hän haluaa enemmän positiivisuutta. Salim uskoo, että showllaan hän pystyy nostamaan yhden tärkeimmistä teemoistaan esiin: naisen aseman. Lapsuudestaan asti hän on ollut feministi.

Katso kuvaa:
http://www.spiegel.de/panorama/leute/0,1518,459201,00.html
Eilen kuuntelin internetistä langattomien kuulokkeiden kautta (insinöörien ihmelahja ihmiskunnalle) lattioita imuroidessani Berliinin gayradion transvestiittishowta. Kerran kuussa värikäs juontaja kikattaa, kuiskuttelee ja höpöttää kuulijan korvaan. Se on ehdoton mieliohjelmani. Ja välissä olevat musiikit täydentävät mielikuvaa.

Erikoisinta siinä showssa on, että asiakin nousee esiin toisessa potenssissa. Nyt juontaja soitti Karstenille. Karsten kertoi, että Potsdamin tuomiokirkon edustalla on tänään sunnuntaiaamuna mielenosoitus, jolla pahekstutaan katolisen kirkon menetelemiä. Yksi äskettäin tapaus oli sellainen, että kirkon palveluksesta erotettiin mies, jonka joku ilmiantoi homoksi. Sen jälkeen hänen henkilötietonsa löydettiin Gayromeosta, siis homojen internet-palvelusta. Siinä syy irtisanomiselle, ja tällaisia menetelmiä vastaan osoitetaan mieltä klo 9 alkaen. Transvestiittijuontaja teki mielenosoittamisen niin jännittäväksi että jokainen kuulija varmaan haluaa mukaan.

Toinen ohjelman huippukohta oli, kun juontaja kertoi, että hän nauttii niin, niin, niin paljon, kun kaupat saavat olla auki klo 22:een, ja shoppailuun on nyt tunti enemmän aikaa. Tuntui kuin hän olisi saanut orgasmin.

Transvestiittishow on viihdyttävä ja älyllisestikin kiehtova, kun juontaja on hyvä. Joskus kuitenkin tuntuu siltä, että läheskään kaikki esim. DTM:ssä eivät lämpene sellaiselle menolle.