Vaikuta vaalikoneeseen

  • 1 / 1
  • gayvote
  • 18.12.2006 20:27
Nyt on hyvä tilaisuus yrittää herättää itselle tärkeitä asioita vaaliteemoiksi. Hesari pyytää lukijoilta ehdotuksia vaalikoneen 2007 kysymyksiksi, eikä mitään ainakaan menetä ehdottamalla itselle tärkeää kysymystä osoitteessa:

http://www.hs.fi/keskustelu/vaalit2007/

Kannattaa huomata se, että aika moni on jo ehdottanut kysymyksiä natosta jne, eli tietyt teemat kyllä varmasti löytävät tiensä vaalikoneeseen. Homoteemat sen sijaan harvoin kiinnostavat muita kuin homoja. Niiden saaminen lopullisten kysymysten joukkoon olisikin varmasti helpompaa, jos mahdollisimman moni niitä ehdottaa. Itselleni mieluisinta olisi nähdä homoliitot rinnastettavan heteroliittoihin siten, että molemmille mahdollistettaisiin yhtäläinen laillinen avioliitto. Myös perheen sisäinen adoptio olisi itselleni mieluisa "homoteema". Haluaisinkin äänestyspäätöstä tehdessäni tietää ehdokkaitten mielipiteet näistä kysymyksistä.

Masentavana loppuhuomautuksena pahimmassa tapauksessa tietysti nämä kysymykset päätyvät vaalikoneeseen ja arvokonservatiivit äänestävät jo vaalikoneessa ne täysin lyttyyn. Olisi se silti osavoitto saada ihmiset tiedostamaan se, että nämäkin kysymykset ovat joillekuille tärkeitä.