Homot = pedofiilit perusteluja netistä

  • 2 / 8
  • Public eye
  • 8.1.2006 18:32
Vakavasti mutta hyvin kriittisesti, ottaen huomioon tekstin takana oleva amerikkalainen järjestö Family Research Council ja sen toiminnan perusperiaatteet, jotka ovat:

"Jumala on olemassa ja hän hallitsee kaikkea luotua. Hän on luonut ihmisen omaksi kuvakseen. Siksi ihmisen elämä on pyhä ja oikeus elämään on kaikkien muiden polittisten oikeuksien perusta.

Elämä ja rakkaus liittyvät erottamattomasti toisiinsa ja avioliitto- ja perheinstituutiot ovat niiden luonnolliset ilmenemismuodot.

Valtion velvollisuus on edistää ja suojella avioliittoa ja perhettä lain ja yhteiskunnallisten toimintaperiaatteiden avulla.

Amerikkalainen oikeus- ja tuomioistuinjärjestelmä on luotu juutalaiskristillisen etiikan pohjalle.

Amerikkalainen demokratia on riippuvainen aktiivisesta kansalaisyhteiskunnasta, jonka muodostavat perheet, kirkot, koulut ja kansalaisjärjestöt."
  • 3 / 8
  • nameles
  • 8.1.2006 18:41
Juh. Se on kyllä kovin mustamaalaavasti kirjotettu. Hassuinta on se että korostetaan että _suurin osa_ pedofiileista on _miehiä_ josta johdetaan että ne on homoja.
  • 4 / 8
  • Public eye
  • 8.1.2006 19:11
Yksi tarkennus pikaiseen ja vähän huolimattomasti tehtyyn käännökseeni noista kyseisen kiihkouskovaisten puljun perusperiaatteista:

Toinen periaate kuuluu siis
"Elämä ja rakkaus liittyvät erottamattomasti avioliitto- ja perheinstituutioihin, jotka ovat niiden luonnolliset ilmenemismuodot."
Tuo on taas perinteinen hyökkäys "homoelämäntapaa" vastaan. Siinä yhdistellään erilaisia keskenään irrallisia asioita yrittämällä luoda niiden välille "loogisia yhteyksiä". Jo lähtökohta koko yhdistelemiselle on suorastaan kestämätön: Puhutaan jostain "homoelämäntavasta", vaikkei edes mitenkään määritellä varsinaisesti mikä se sellainen "homoelämäntapa" on. Lisäksi tilastojen lukuja hieman pyöristellään sopivaan suuntaan ja yhdistellään keskenäänkin sopivan tuloksen aikaansaamiseksi.

Seuraavien (enemmän tai vähemmän tarkkojen) faktojen valossa yritetään kirjoituksessa todistella homoseksuaalisuuden ja pedofilian yhteyttä:
- Lähes kaikki pedofiliatapaukset ovat miesten tekemiä
- Kolmannes pedofiliatapauksista kohdistuu poikiin
- Homoja olisi väestöstä 1 - 3 prosenttia.
Em. lukujen pohjalta rakennellaan ajatusten verkostoa, jolla todistellaan, että _homoseksuaalit_ olisivat yliedustettuna lapsiseksirikoksissa.

Silti monia olennaisia asioita on jätetty - kenties tarkoituksella - tuomatta esiin.

Brittihallitus on viime vuonna todennut, että sikäläisestä väestöstä kuusi prosenttia on homoja. On perusteltua olettaa, että määrä ei hirvittävästi poikkeaisi muiden maiden ja näin ollen meidänkään tilanteesta.

Jälleen kerran oli unohdettu erottaa valtavirrasta poikkeavan seksuaalisen suuntautumisensa kieltävät (ja ehkä toteuttavat seksuaalisuuttaan salassa) ja kaapista ulkona olevat (siis he jotka pystyvät enemmän tai vähemmän avoimesti toteuttamaan omaa seksuaalisuuttaan). Identiteettikysymys siis ohitetaan täysin.

Kirjoitusta oli yritetty saada vakuuttavaksi tilastomatematiikalla leikkimisen lisäksi leikkimällä myös käsitteillä. Kirjoituksessa puhuttiin "heteroseksuaaleista, homoseksuaaleista ja biseksuaaleista pedofiileista". Kuitenkaan suurin osa pedofiileista ei ensisijaisesti kiinnostu lapsen sukupuolesta, vaan tämän nuoresta iästä.

Yleisesti ottaen naiset ja miehet pidetään uimahalleissa, urheilukuvioissa jne. tehokkaasti erossa toisistaan. Samaa sukupuolta olevien seksuaalisille kohtaamisille syntyy otollisia tilanteita suhteettoman paljon verrattuna eri sukupuolta olevien kohtaamisiin. Myös aikuisen ja lapsen välisiä. Itse asiassa voisi ajatella vaikutusta olevan sillä, että yhteiskunta pitää niin tiukasti kaksinapaista nainen/mies sukupuolijakoa yllä.

Kun mainittiin, että naiset eivät juurikaan syyllisty pedofiliaan / lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, kaunistellaan jonkin verran asioita. Tällaistakin nimittäin tapahtuu. Unohdetaan myös se, että naisille sallittaan länsimaisessa yhteiskunnassa hellyyden osoittaminen vahvemmin kuin miehille. Toisin sanoen kynnys nähdä seksuaalisuutta joissain tapahtumissa on naisten kohdalla pienempi.

Lisäksi kirjoituksissa nostettiin esiin yksittäisten (toki näkyvien) henkilöiden kirjoituksia, ja rakennettiin näidenkin kautta yhteyksiä "homoliikkeen" ja pedofilian välille, vaikka näiden kirjoittajien kohdalla kyse on ollut lähinnä henkilökohtaisista painotuksista, eikä niinkään laajempien vähemmistöpiirien käsityksistä.

Kyse on siis yksinomaan kirjoituksesta, jossa halutaan niputtaa homot ja homoseksuaalisuus yhdeksi asiaksi - ja liittää siihen negatiivisia teemoja.
Venäjänkielinen banneri oli tekstin lopussa. Mikähän yhteisö tai kuka on tuon mielipiteen takana?

Yleistäen homoseksuaalit pedofiileiksi aloin miettimään omia "pedofiili"tuntemuksiani. En millään vaan saa minkäänlaista seksuaalista kiihoketta lapsista. Tässä eräänä kesänä olin kuitenkin kovasti kiimoissani venäläiseen naiseen ja aloin kovasti miettimään omaa biseksuaalisuuttani. Tuokin nainen ei enää ollut edes lapsi, kenties jo reilusti kolmenkympin ylittänyt.
  • 7 / 8
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 8.1.2006 21:25
Public eye ja SMO näitä asioita jo varsin perusteellisesti käsittelivät. Muutama kommenti lisää.

Tätä tilastokeikailua ja kummallisia "tieteellisiä" väitteitä homoihin liittyen nämä amerikkalaiset ääriuskonnollispoliittiset järjestöt ovat harrastaneet pitkään. Näillä ja muilla negatiivisilla asioilla pyritään vahingoittamaan homoja ja lesboja. Yhdysvalloissa noille väitteille voi löytyä enemmän kuulijakuntaa kuin Euroopassa. Täkäläiseen asenneilmastoon monet noista kirjoituksista ovat aivan liian yliampuvia, mikä on kannaltamme onnekasta.

Kurkistin tuon mainitun tohtorin kirjoitusten listaa ja hieman taustoja. Samat "eheyttäjäthän" sieltä löytyvät. Heillä on hämmästyttävästi energiaa ja kiinnostusta näihin juttuihin.

Suomessa seksuaalirikostutkijat ovat aivan selkeitä mielipiteissään, että ehdoton enemmistö tuomituista lasten hyväksikäyttäjistä on heteroita, eli miehiä, jotka ovat eroottisesti kiinnostuneita tyttölapsista tai naisia, jotka ovat kiinnostuneita poikalapsista. Kuten SMO toteaa, osalle pedofiileista lapsen sukupuolella ei ole väliä.

Tuosta linkin kirjoituksesta. Minusta se on sijoitettu venäläiselle palvelimelle. Miksiköhän? Kääntäjää ei tietenkään mainita, eikä muutakaan yhteystietoa. Setaa ja sen pääsihteeriä tuossa koetetaan tökkäistä. Minusta aika luikurimainen tapa toimia. Jäljet johtavat sylttytehtaalle, eli suomalaisiin eheytysaktivisteihin. Katsotaanpa mitä he sitten seuraavaksi keksivät. Käännettävää toki riittää runsain mitoin, mutta tekisivät sen edes kohtuullisen laadukkaasti.

Juhani
  • 8 / 8
  • Pora-liike
  • 9.1.2006 7:49
"JuhaniV
08.01.2006, 21:25 Tuosta linkin kirjoituksesta. Minusta se on sijoitettu venäläiselle palvelimelle. Miksiköhän?"

Siksi, että se on Suomen lainvalvonnan ulkopuolella jos joku haluaa nostaa kanteen.