On aika seksuaalivallankumouksen

  • 1 / 2
  • Kyllästynyt
  • 29.12.2005 1:10
Nyt on aika kunnon toiminnalle yleisen mielipiteen muuttamiseksi seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Lukekaa:
http://www.analysnorden.org/analysnorden/artikkel.asp?author=8&publish=14-12-2005&lang=fi
Suomi on jäljessä tässä asiassa, mikä on hyvin valitettavaa. Mikäli Suomea halutaan pitää sivistyneenä valtiona, on meidän muututtava. Siihen on vain yksi keino. Kansa koostuu yksilöistä, joiden asenteet on ensin muutettava. Silloin taipuu myös vallankäyttäjät, ja saadaan aikaan halutut muutokset.
Tähän te rakkaat lukijat saatte keksiä parhaimman keinon, jota kaikki muutosta haluavat sitten toteuttavat käytännössä. Muutosta ei tapahdu, jollemme todella taistele etujemme puolesta. Viime aikoina vaaralliset liikkeet kuten Aslan ovat tulleet suositummiksi, mikä on huolestuttavaa. Yksi tehtävämme olisi saada kyseinen liike kaatumaan. Suomen Luterilaisen kirkon olisi myös aika aloittaa homo- ja lesboparien vihkimiset. On siis hyvin monta asiaa, joiden pitää muuttua. Tuokaa ne julki tässä keskustelussa. Tämä on sitä varten.
Oma ehdotukseni on, että aloitamme internetissä yleisen 'internetvallankumouksen', eli lähetämme joukoin asiallisia viestejä erinäisiin foorumeihin, ja herätämme näin ennennäkemätöntä julkista keskustelua. Asian on saatava julkisuutta. Siksi toiminnan mittakaava tulee olla hyvin suuri, ja siihen tarvitaan paljon osallistujia. Siis herätkää kaikki vähänkään homo/lesbosympatiaa tuntevat! Nyt on aika muutoksen. Se on meistä kiinni!
  • 2 / 2
  • Pora-liike
  • 29.12.2005 7:12
"Kyllästynyt
29.12.2005, 01:10
Tähän te rakkaat lukijat saatte keksiä parhaimman keinon, jota kaikki muutosta haluavat sitten toteuttavat käytännössä. Muutosta ei tapahdu, jollemme todella taistele etujemme puolesta."

Suomi on maa jolla on traumaattinen historia, mikä on vaatinut kansan tasapäistämistä ja yhtenäistämistä yhteistä vihollista vastaan. Koska Suomi on jatkuvasti ollut suurempien valtioiden pelinappula sijaintinsa takia, Suomi on militarisoitu ja ihmisoikeudet ovat olleet mitä on.
Suomi on ollut myös rutiköyhä kehitysmaa suuren osan historiaansa.

Kaikki moninaisuus koetaan täällä uhkaksi sosiaalidemokraattis-militaristiselle talvisotahengelle. Koska Suomi yhä edelleen köyhäilee, meillä ei ole "varaa" tiettyjen ryhmien erityisvaatimuksille (=se herättää kateutta ja kaunaa syvissä kansanjoukoissa).

Ehdotanpa että tämä asia tuodaan esille sellaisena kuin se on ja huomataan sen naurettavuus. Nyky-Suomea ei uhkaa Venäjän hyökkäys eikä terroristit. Suomalaiset ovat bruttokansantuotteella mitattuna vauras kansa Euroopan keskellä. Suomalaiset ovat fiksuja ja sivistyneitä ja käyvät sujuvasti keskusteluja monilla eri kielillä tärkeimpien kauppakumoppaniemme kanssa. Kansan osaamistaso on myös melkoinen. maahanmuuttajat ovat hyvin integroituneita Suomeen. Jos näin jatkuu niin tavallisella kansalaisella ei ole mitään pelättävää Suomen ulkopuolelta.

Suurin turvallisuusuhka ja jarru Suomen menestymiselle onkin tämän maan suhtautuminen omiin kansalaisiinsa ja ihmisoikeuksien rajoittaminen, työttömien nitistäminen köyhyydellä, orjatyöt ja tietysti seksuaali -ja sukupuolivähemmistöjen syrjintä ei sanoissa, mutta teoissa kylläkin.Tämä poistuu muuttamalla Suomi aidoksi kansalaisyhteiskunnaksi jossa asioista voidaan keskustella avoimesti ilman että poliisi tekee ratsian tai nuijii kadulle.