Sinkkuäidit ja hedelmöityshoidot

  • 1 / 23
  • MietteliäsMies
  • 23.10.2005 21:03
Miksi yksinasuva (Ei siis yksinäinen) nainen joka on hetero saisi saada hoitoja mutta homoseksuaali ei ??

Taas julkinen keskustelu kiihtyy ja äänetys lähenee - ja suvaitsemattomuus, tyhmyys ja tietämättömyys tiivistyy huippuunsa !
Hedelmöityshoidot tulee miestäni antaa kaikille äidiksi haluaville JA kykeneville naisille sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Eihän tämä nyt voi olla niin vaikeaa, eihän ? Samaan hengenvetoon surraan maassa vähäistä syntyvyyttä. Lievästi ristiriitaista ! Ja roppakaupalla tyhmyyttä ja asenteellisuutta! Kaikille naisille hoitomahdollisuus tai sitten ei kenellekään.
  • 3 / 23
  • IS 22.10.2005
  • 24.10.2005 14:50
Hyväksyisitkö keinohedelmöityksen sinkuille ja lesbopareille?

Eduskunta käsittelee lakiehdotusta siitä, ketkä voivat saada hedelmöityshoitoa. Kiistanalaiseksi kohdaksi on osoittautunut muiden kuin miehen kanssa parisuhteessa elävien naisten oikeus hedelmöityshoitoihin.

Kyllä 38%

Ei 62%

Linkkiä http://www.iltasanomat.fi/arkisto/nettikysely.asp?id=9246 seuraamalla pääsee lukemaan sitten varsinaisia oivalluksia jos onneksi järjenkin ääntä !!
  • 4 / 23
  • Juksteri
  • 27.10.2005 23:20
IS:n gallupista selviää myös vastaajien puoluetausta kysymykseen "Sallisitko, että suomalaisille lesbopareille annettaisiin hedelmöityshoitoja?" Vihreiden kannattajien myönteinen asenne on silmiinpistävää. Samoin keskustan kannattajien kielteinen kanta, joka muistuttaa pienpuolueita eli kristillisdemokraatteja ja perussuomalaisia kannattavien mielipiteitä. Tässä luvut maanantain lehdestä kopioituna:

KESK: kyllä 19%, ei 72%, eos 9%
SDP: kyllä 45%, ei 46%, eos 8%
KOK: kyllä 34%, ei 60%, eos 6%
VAS: kyllä 53%, ei 31%, eos 16%
VIHR: kyllä 65%, ei 31%, eos 4%
Muut: kyllä 20%, ei 75%, eos 6%
En äänestäisi: kyllä 42%, ei 48%, eos 10%
En osaa sanoa: kyllä 41%, ei 40%, eos 18%

(Älkää kysykö, miksi ryhmällä muut on yhteensä 101-prosenttia mielipiteitä, tai miksi SDP:llä ja EOS:llä on vain 99%.)
  • 5 / 23
  • Voi elämä
  • 3.11.2005 12:21
Nainen on hitto vieköön nainen, olipa hetero tahi lesbo. Ikiajat on vatvottu tätä asiaa suunnalta jos toiselta ja johan olisi aikaa lopettaa sukupuoliseen suuntautumiseen perustuva ja usein uskonnollisväritteinen syrjintä tässä yhteiskunnassa. Pääasia, että lapsella on rakastavat vanhemmat/rakastava vanhempi. Itse isättömänä kasvaneena en voi käsittää paatosta, että isätön lapsi ei ole "oikea lapsi" tai yksinäinen äiti ei ole hyvä perhe lapselle. Vihaksi pistää!
  • 6 / 23
  • EnHaluaMaksaa
  • 3.11.2005 12:56
Minä en ainakaan halua maksaa sinkkujen ja lesbojen hedelmöityshoitoja. Olen toki sitä mieltä, että heillä pitäisi olla oikeus saada hoitoja, mutta yksityisesti. Kyllä veronmaksajien kustantama hoito pitäisi ohjata niille, jotka tarvitsevat sitä terveydellisistä syistä.
Lapsia on maailmassa jo muutenkin ihan tarpeeksi joten ei noita yksilöllisiä koristeita kenenkään enää tarvitse tehdä tähän maailmaan lisää jatkamaan omaa egoaan ja tavaralistaansa.
  • 8 / 23
  • Enkelin äiti
  • 3.11.2005 20:06
Ei näy olevan lapset ihmisille enää Jumalan lahjoja vaan niitä pidetään itsekkäiden yksilöiden egon jatkeina. Kyllä me ollaan tuomitsevia, tekopyhiä ja pinnallisia. Masentavaa.
Jos niitä lapsia muumimukin avulla tehdään tositarkoituksella leluiksi turhautuneille ihmisille niin ei siinä enää ole minkään muun lahjoituksista hyväntekeväisyyteen kyse kuin sen sperman luovuttavan miehen. Satuhahmo Jumalalla ei ole mitän osaa eikä arpaa noissa lahjoituksissa jollei siten ole kyseessä jälleenkerran Madonna ja hänen toinen keikkensa täälläpäin universumia.
Kyllä me osataan tuomita kerskakulutus kersojentekoon, itsensä pyhitävät ja pinnallisten ihmisten hedonistiset oman nautinnon tarpeet. Mahtavaa.
Kaikki vain homoiksi ja jalat tiukasti ristiin mitä lisääntymiseen tulee. Loppuu se ylikansoitusongelma aikanaan ainakin länsimaisten osalta. Mahtava tulevaisuus! Onpahan EU:n susille sitten tilaa vallata mm. koko Suomi.
EU:n susien sijaan tänne olisi oikein tervetullutta väkeä noin 10-15 miljoonaa veronmaksajaa että edes jokin tulevaisuus tälläkin niemellä olisi ennekuin tulee se viimeinen sudenhetki. Voisiko joitakin afrikkalaisia ja intialaisia muutamien kiinalaisten ohella pyytää vaivaantuman vuoksemme, vahuutemme turvaksi? Kiva olisi että edes jotain samoja etuja saataisiin verojemme vastineiksi niinkuin vanhemmpamme ja isovanhempamme ovat saaneet... silloin joskus.
Hyvä EnHaluaMaksaa. olet osunut tämän keskustelun naurettavaan kohtaan. Keskustelu siitä että saavatko lesbot hankkia lapsia ei kuule tähän hedelmöitys lakiin, vaan ihmisten pitäisi puhua siitä saavatko lesbot hankkia lapsia turvallisesti ja pitääkö tämä toimenpide korvata kokonaisuudessaan/osin/ei lainkaan.. Sillä lesbojen ulossulkeminen sinäänsä on laitonta syrjintää, ainakin mikäli laki toimii niinku sen pitäisi.
Hmm... Olipahan ilmaisu. Onko olemassa laillista syrjintää..? No enivei..
Niin,itse olen miettinyt tota lapsi asiaa.Sisäinen kello siis tikittää...En kai ehkä ole "kypsä" vanhemmuuteen vielä(kään) kun asiaa perinpohjin vain mietin..Perinteisin menetelmin,muumimuki,miten?!Vaihtoehtojakin olen miettinyt mutta adoptiokaan,ei se helppoa ole!Miten voisin tarjota lapselle elämän?
Homojen ja lesbojenhan on nykyään mahdollista saada lapsia luonnonmenetelmät kiertäenkin, eikä kai heidän kohdallaan ole aihetta suureen huoleen. Oikeusturvakysymykset ovat hyvässä mallissa.

Mutta entäpä sitten hedelmättömät tai homoseksuaaliset oravat ja haisunäädät? Keskustelin juuri äskettäin pihamaallani yhden lesbo-oravan sekä hänen hyvän ystävänsä (tietenkin platonisen), homoseksuaalisen haisunäädän kanssa, ja he kertoivat olevansa syvästi pettyneitä yhteiskuntaan, kun se ei salli näille hädästä kärsiville keinoastutusta. Olisiko jo vihdoin lainmuutoksen aika? Haisunäädät ovat sympaattisia olentoja siinä missä oravatkin, mutta missä viipyy yhteisömme empatia näitä unohdettuja vähemmistöjä, seksuaalisesti epänormaaleja oravia ja haisunäätiä kohtaan? SETA, herätys!

Lapsen saaminen on jokaisen perusoikeus.
  • 15 / 23
  • Sietämätöntä
  • 4.11.2005 2:51
Nimimerkki Voi elämä kirjoitti: "Nainen on hitto vieköön nainen, olipa hetero tahi lesbo."

En kyllä oikein kovin helposti menisi lesboa naiseksi mieltämään. Oikea nainen tykkää miehistä eikä pynkerrä sängyssä toisen naisen kanssa. Lesbo voi olla korkeintaan naisen irvokas pilakuva.

Eipä tosin sekään niin suuresti ympäristöä haittaa, ei etenkään silloin, jos tämä elää lesbona suhteellisen matalalla profiililla eikä julkista asiaa, mutta lapsia ei lesboille tottavie saisi antaa. Mikä valtava tuska se lapselle onkaan, kun hän alkaa ymmärtää, että hänen äidikkeensä onkin "sellainen". Sama tietenkin koskee myös miesten kanssa kotia leikkiviä miehiä.
Hyvä "Empatia/Sietämätöntä/jne.jne.",

Mikä on sinun motivaatiosi kirjoitella näillä sivuilla? Miksi vaivaudut? Ensin kirjoitat törkeää ja halventavaa, pilkkaavaa tekstiä homoista ja lesboista, ja sitten vauhkoonnut siitä kun joku uskaltautuu puolustamaan vähemmistöjen ihmisoikeuksia. Ikään kuin tasa-arvo ja yhtäläiset oikeudet olisivat jotenkin heteroenemmistöltä pois tai pakottaisi myös heterot elämään homon elämää (??). Aatoksistasi tulee mieleen Eläinten Vallankumous: Kaikki ovat tasa-arvoisia, mutta jotkut (=heterot) ovat tasa-arvoisempia kuin muut.

En oikein ymmärrä ajatuksenjuoksuasi. Tosin jos se muistuttaa Kari Naskisen vastaavaa niin en ihmettele. Olet nyt muutaman päivän riehunut täällä päämäärättömästi, tai siltä se ainakin vaikuttaa. Kerroppa hieman, miksi roikut täällä kirjoittamassa sontaa eri nimimerkeillä eri keskusteluihin? Saatko siitä jotain perverssiä nautintoa?
Minä kun arvelen, että "Sietämättömän" sietämättömän öyhötyksen taustalla on usko jonkin sortin yliluonnolliseen, joka on viisaudessaan kieltänyt homoilun ym. synnit. Toki olisi kivaa, jos herra(?) vaivautuisi perustelemaan mielipiteitään sen sijaan, että toteaisi "X on väärin". Se olisi hyvä, sillä mielipiteet sinällään ovat turhia, mutta tosiasiat niiden takana mielenkiintoisia. Tosin epäilen, ettei tällä(kään) häiriköllä ole runsain mitoin tosiasioita esittää.
Sietämätön: mielipide on kuin persereikä, jokaisella on yksi. Sinulla ilmeisen monta, koska sontaa tunkee niin ettei kannata edes vaivautua! Get a life
Ei kiinnosta pätkän vertaa Sietämättömän mielipiteet, koska niillä ei ole MITÄÄN pohjaa. Yhteiskunnan tulee toimia suvaitsevasti ja tasa-arvoisesti, eikä syrjiä ihmisiä. Onneksi sinä Sietämätön ET ole yhteiskunta, Thank GOD! Ja kysymys vielä vaan siitä typerästä mielipiteestäsi, että nainen ei ole nainen kuin miehen kautta. Öööööö...onko myös niin, että tyttövauvan sukupuolta ei pysty määrittelemään ennen kuin tämä on mennyt naimisiin miehen kanssa??? Niinkö? Siihen asti tyttövauvako on "se" kun taas poikavauvalla on sukupuoli? Vai missä vaiheessa naiseus yhdistetään mieheen ja aletaan määritellä naiset suhteessa miehiin? Kerropa se, mikäli rusina-aivoistasi mitään järkevää irti lähtee...
Hyvä hyvä ihmiset..aikuisilla ihmisillä on oikeus saada lapsi sekä lapsella oikeus saada isä ja äiti. Miehen ja naisen malli!!
Miehen ja naisen malleja löytyy lähiympäristöstä varmasti riittämiin: suku, ystävät, naapurit, päiväkodista tutut ystäväperheet yms. Ei kodissa ole välttämätöntä asua SEKä miestä ETTÄ naista. Tasapainoinen ja turvallinen arki, jossa välitetään, rakastetaan ja puuhastellaan yhdessä on ihan hyvä perusta jälkikasvullekin :). Tää on musta ihan yksinkertaisuuessaan vain näin.
  • 22 / 23
  • Plääääääääh
  • 10.11.2005 20:16
"... lapsella oikeus saada isä ja äiti. Miehen ja naisen malli!!"

Suomi on miehiä (ja samoin naisia) puolillaan, joten pieni ihme jos miehen (ja naisen) mallia ei muka voi saada mistään muuaalta kuin BIOLOGISELTA kotona olevalta isältä. Ja vaikka Mannerheimin kuva historianluokkien seinällä on miehen mallista yksi esimerkki. TV:stäkin näkyy yhtälailla miehiä kuin naisia. Eli miten niin lapsi ei saa molempia malleja? Parempia argumentteja, kiitos, jos tälle linjalle lähdetään.
ProPerhe-sivustosta kopioitua

ProPerhe suhtautuu kielteisesti kaikkiin homo- ja lesboparien vaatimuksiin saada keinotekoisia lisääntymishoitoja ja adoptio-oikeuksia lapsiin.

- pojasta mieheksi, miehestä isäksi - kasvatus ontuu, jopa puuttuu

- homo- ja lesbokulttuuri voimistuvat

- perhe- ja heterokulttuuri heikkenevät

Sivustoon voi jättää myös vastustuksen ilmauksen ilmoittamalla oma nimensä, sähköpostiosoitteensa ja asuinpaikkansa.
http://properhe.com/fi/

Mediatiedotteessa väitetään sivuston taustalla olevan sponttaanisti syntynyt kansalaisliike. Kiinnostavaa seurata, ketkä taustalta oikeasti paljastuvat.

Juhani