27.08 Mielenosoitus transhoitosuosituksien päivittämisestä lain- ja tieteenmukaisiksi

  • 1 / 2
  • Esa K.
  • 19.8.2024 21:04
Solidaarisuus muilta sateenkaari-ihmisiltä olisi hyvin arvostettua, koska Suomen jo valmiiksi kurja transterveydenhuolto on vain kehnontunut viime vuosina, eikä meillä ole edes oikeutta mennä yksityiselle. Puolet 18-25 vuotiasta transihmisistä ovat hankkineet tai harkineet hoitojen hakemista ulkomailta, mukaanlukien hormonien tilaus (lähde: EU LGBTIQ Survey III). Maan korkeimmat asiantuntijat ovat täysin anti-gender ideologian viemiä, eikä mediaa kiinnosta, vaikka Räsäsen tapaus on pientä verrattuna Kaltialaan.

Oikeusasiamiehen mielipiteen vastaisesti Sosiaali- ja Terveysministeriön alainen Palko ei ole päivittänyt transhoitosuosituksia uuden translain jälkeen, joten siellä puhutaan edelleen sterilisaatiosta. Lisäksi uuden lain pitäisi sallia yksityisen terveydenhuollon vaihtoehdoksi TAYSin ja HUSin duopolille vuosien jonojen ja yleisesti EU:n keskivertoa kehnompaan kohtelun vaihtoehdoksi.

Suomi ei noudata ajantasaista tautiluokitusta, jossa sukupuoliristiriita on se mitä diagnosoidaan ja hoidetaan sukupuoli-identiteetin sijaan. Lisäksi Suomi on lähtenyt omille linjoille hoitosuositusten suhteen kansainvälisen anti-gender liikkeen kanssa yhteistyötä tekevän Riittakerttu Kaltialan toimesta. Eikä jälki ole kaunista: https://www.assignedmedia.org/breaking-news/transgender-youth-speak-about-finland-transpoli Sekä Elon Musk sekä J.K. Rowling ovat ylistäneet häntä, sen pitäisi kertoa teille kaikki. Lista hänen yhteyksistä anti-LGBT viharyhmiin on pitkä, ja hän on osoittanut kerta toisensa jälkeen että häntä ohjaa ideologia, ei totuus tai tiede (ks. esim. vastaus eduskunnalle, että luvanvaraisessa terveydenhuollossa eheytyshoitoja ei tarvitse kieltää, koska moista ei tapahdu, kun EU:n kyselyssä transihmisistä n. 7% oli kokenut sitä heiltä). Tai yhteistyö kaikkia LGBT+ oikeuksia vastustavan Patrick Hunterin kanssa, joka oli Ron DeSantisin nimitys Florida Medical Boardin johtoon.

Lisätietoja mielenosoituksesta löytyy transpolitiikka tai persimonni_monni instagram-tileiltä. Sukupuolidystopia-tilille ja sivuille sukupuolidystopia.github.io kerään tietoa, jolla toivoisin jonkun toimittajan tekevän jotain.


Heteroseksuaalisuudesta sukupuolenkorjauksen kautta parantuneena transmiehenä arvostaisin, jos katsoisitte edes, mitä Suomen transväestölle kuuluu.
-Esa K
Solidaarisuus muilta sateenkaari-ihmisiltä olisi erittäin tärkeää, sillä Suomen transterveydenhuolto on heikentynyt merkittävästi viime vuosina, eikä meillä ole mahdollisuutta hakeutua yksityiseen hoitoon. Noin puolet 18-25-vuotiaista transihmisistä on joko hankkinut tai harkinnut hoitojen hakemista ulkomailta, mukaan lukien hormonien tilaaminen. Maan johtavat asiantuntijat ovat täysin anti-gender ideologian vaikutuksen alaisia, eikä mediaa kiinnosta, vaikka Räsäsen tapaus on vain pieni osa suurempaa ongelmaa verrattuna Kaltialan tilanteeseen.
Oikeusasiamiehen mielipiteen vastaisesti Sosiaali- ja Terveysministeriön alainen Palko ei ole päivittänyt transhoitosuosituksia uuden translain voimaantulon jälkeen, joten keskustelu sterilisaatiosta jatkuu. Uuden lain tulisi myös mahdollistaa yksityisen terveydenhuollon vaihtoehto TAYSin ja HUSin
https://lakimieslohja.fi/ duopolille, joka on aiheuttanut pitkiä jonotusaikoja ja heikompaa kohtelua verrattuna EU:n keskiarvoon.
Suomi ei noudata ajankohtaista tautiluokitusta, jossa sukupuoliristiriita diagnosoidaan ja hoidetaan sukupuoli-identiteetin sijaan. Lisäksi Suomi on omaksunut omat linjansa hoitosuosituksissa yhteistyössä kansainvälisen anti-gender liikkeen kanssa, jota edustaa Riittakerttu Kaltiala. Tulokset eivät ole rohkaisevia. Sekä Elon Musk että J.K. Rowling ovat ylistäneet häntä, mikä kertoo paljon. Hänen yhteytensä anti-LGBT-viharyhmiin ovat laajat, ja hän on toistuvasti osoittanut, että ideologia ohjaa hänen toimintaansa, ei totuus tai tiede (esimerkiksi eduskunnalle annettu vastaus, jossa todettiin, että luvanvaraisessa terveydenhuollossa eheytyshoitoja ei tarvitse kieltää, koska niitä ei esiin