Karhujen ja karhu-mielisten "nallepiknik" jälleen Linnanmäen kallioilla (juttukommentit)

Onkos noissa karhumielisten piireissä myös Suomenkin luonnolle karhuista kaikkein ominaisimpien naaraskarhujenkin kokoontumistapahtumia, pentuineen?
Luonnossahan tosin ainakaan uroskarhut eivät tule laisinkaan toimeen keskenään, paitsi ehkä pohjoisen hyvin runsaina lohiapaja-aikoina. .

Sinälläänhän tänä vuonna Hki Pride -viikolla oli jopa kahdet vain miesten partyt, eli tuolla KokoTeatterilla ja myös Teurastamin Demarissa, eli kaksinkerroin Naistenbileisiin verrattuna.
  • 2 / 5
  • Supersetä
  • 2.7.2024 10:56
Järjestä toki mieleisesi bileet. Miten muut ja muiden järjestämät bileet todistavat epätasa-arvosta? Kulkueessa ja kallioilla oli naisoletettuja. Saunassakin on naisten puoli ja se on normaalisti auki samaan aikaan. Missä on ongelma? Jos alennun kommentin tasolle niin tulee mieleen että tulevatko naiskarhut toimeen yhtään kenenkään kanssa.
Ainiinjoo. Pitäisi varmaan pyytää anteeksi jos itse yrittää elävöittää homokulttuurin kirjoa mieleiseensä suuntaan.
  • 4 / 5
  • Vinterman
  • 2.7.2024 12:09
Mitä ajat takaa tällä kommentilla? Jokainenhan saa järjestää sellaiset bileet kuin haluaa. Ei ne itsestään tapahdu.
human, suomalaiset naiset tuppaavat ajaa säärikarvansakin pois, joten taitaa karhumaiset naiset olla vähissä näillä pesimäseuduilla, ehkä Ural-vuoriston rinteillä on otollisempia alueita..... :-D

Mitä tulee noihin miesten/naistenbileisiin, niin lisätään nyt listalle vielä naisten sherrytanssit puistojuhlan jälkeen joten tasoissa ollaan jos ei huomioida MSC:n säännöllisemmin järjestettyjä miestenbileitä, joista yksi oli juurikin myös puistojuhlan jälkeen. Tosin en ole varma, onko ne enää MSC:n sääntöjen mukaan vain miehille, sillä ainakin heidän useissa kuvissa viime vuosina on esiintynyt kovasti naiselta näyttävä henkilö, myös perjantain 'miestenbileiden' yhteydessä otetussa kuvassa DTM:n edustalla. En tiedä, onko kyseessä jonkun nahkahomon äiti, joka valvoo poikansa puuhia muiden nahkahomojen seurassa vai jokin fag hag, mutta ainakin itse haluan, jos miestenbileisiin menen, että ne ovat sitten 100% miestenbileet. Muutenhan on kyse ihan normibiletyksessä sekalaisessa seurassa.

Toki viime vuosina lisääntyneet (tai ainakin näkyvämmät) transut ja muut tekevät järjestäjille hiukan hankalaksi kieltää jonkun pääsyn bileisiin. Mikä on portsarin kriteeristö: henkilö 'näyttää' mieheltä/naiselta, portsari katsoo henkkarin sukupuolen, portsari kurkkaa hlön alushousuihin vai kysyy miltä henkilöstä 'tuntuu' sukupuolen suhteen?

Ehkä kuitenkin huomionarvoisinta näissä miesten ja naistenbileissä on HeSetan/Helsinki Priden rooli. Miestenbileitä on järjestänyt aina yksityiset tahot. HeSeta ei ole koko tällä vuosisadalla järjestänyt yhtään miestenbileitä, mutta vuosittain he järjestävät näitä naistenbileitä.