Turku Pride edellyttää mukaan tulevilta puolueilta eheytyshoitojen kiellon kannattamista (juttukommentit)

Mielestäni Tämä turkulaisten linjaama hlbti-sidonnaiseen konkretiaan liittyvä rajaus on erittäin hyvä ratkaisu. Tällaisella vireillä olevaan lakihankkeeseen liittyvällä rajauksella voidaan aidosti seuloa jyvät akanoista. Samalla saadaan osoitettua korjausta vaativaa asiaa.

Myös Helsinki Pride voisi ottaa kiinni tästä linjauksesta, edellisen vuoden todella epäonnistuneen vastakkainasettelua lisäävän ulkoparlamentaarisen politikointinsa jälkeen.
( https://ranneliike.net/blogit/smo/helsinki+pride+pelaa+vastakkainasettelua/27873 )
Ehdottomasti hyvä linjaus Turulta. On hyvä saada pois pride-kulkueesta ja muutenkin toiminnasta puolueet ja firmat, jotka vain pinkki- ja pridepesevät imagoaan ilman mitään todellista kiinnostusta sateenkaariväen olojen parantamiseen. Tässä kannattaa kuitenkin pitää kieli keskellä suuta ja fokus juuri sateenkaariasioissa erityisesti Suomessa, muuten voi käydä kuten Köpiksessä kävi, kun priden järjestäjä alkoi vaatia laajemminkin mukana olioiden kannanottoja, jolloin myös ne sponsorit, jotka olisi haluttu pitää, jättäytyivät pois lisääntyneen politikoinnin takia.
https://www.qx.se/samhalle/varlden/265253/flera-sponsorer-hoppar-av-copenhagen-pride-efter-det-som-kallas-okad-politisering/
Noista em. puolueista kokoomuksella on kyllä puoluetason päätös kielteisestä kannasta eheytyshoitoja kohtaan.