Madonna *Hung Up*

Seuraava
Kansi on yhtä tylsä ja huono kuin tämän naisen musiikkikin. Nainen on sen näköinen kuin tempoisi itselleen multi-orgasmeja.
Confesions On A Dancefloor kaupoissa 14.11 ja sinkku radiossa 17.10
Hyvän pätkän sinkusta kuullakseen kehottaisin noiden netissä pyörivien clippien sijasta menemään Madonnan sivuille, ja valitsemaan sieltä sen "download the Hung Up ringtone from MTV" tai jotain sellasta, ja sitten kuuntelemaan sen. ihan mainio sample vaikka ringtone onkin.

tai sitten tätä kautta:
http://www.mtv.com/starmtv/ringtones/
ja siinä heti tolla sivulla on Madonna - Hung Up.
hmmmm..sieltähän se gimme gimme gimme sitten kuitenkin paistoi.. tää kyllä vaatii hetkisen sulattelua.
uskoisin että ´nuoremmille´maddu faneille tää uppoo kuin veitsi voihin mutta et näin selvästi samplattuna
ja mulle vielä toi kyseinen abba renkutus ei oo sieltä parhaimmasta päästä...voih ja eih..

nooh,mut eiköhän tän biisin remixejä tulla kuuleen vielä useempaan otteeseen Danceteriassa tän syksyn
aikana.

mut silti hiukka ristiriitaiset fiilikset jäi kyl tosta.........
Ei mee hyvin Madonnallakaan kun pitää noin selvästi matkia nuorempiaan kuten esim. Gwen Stefania... Abban loistavassa Gimme! gimme!gimme!:ssä Agnetha laulaa muuten kvaliteetilla, josta Madonna on voinut aina vain uneksia, vaikka onkin kaikenlaisilla sirkushuveilla onnistuneesti aina peittänyt laululliset puutteensa...
Kyllä se on Gwen Stefani kuka Madonnaa on matkinut ja kopioinut jo vuosia...
Ai Gwen Stefani matki Madonnaa? Hmm - kumpikohan on omaperäisempää - Madonna vai esim. No Doubt? Ja matki kuka ketäkin niin taitaa olla Gwen Stefanillakin aika paljon paremmat äänivarat kuin Madonnalla, mutta kelläpä ei olisi...
Ei tässä äänivaroista kysymys ole vaan tyylin kopioimisesta...haloo??Gwen on täysi kopio Madonnan 1990-luvun lookista!!
On Gwenillä ja MacDonnalla muutakin yhteistä kuin juurikasvu. Ei tarvitse kaivella kovin pitkään kun huomaa ultracoolin Gwenin aviomiehen miesmaun...vai oliko se naismaku?
Kultaisella kaheksankymment´ luvulla Mr Rossdale seurusteli Marilynin kanssa, joka oli tunnetumpi Boy Georgen kello viiden varjona. Maddyn (ja Gwenin) "Monroesque" -tyyli on aika paljon velkaa Marilynille, ellei nyt suoranaisesti pöllitty kun moista ikonigraafista luukkia nyt kukaan voi täysin omia. . .Boy Marilyneineen bailasi aika tiuhaan samoissa New York-clubeissa joissa Louise Veronica tiensä tähtiin raivasi. Ja vielä kun sekaan heitetään tämä Gavin Rossdalen Gwen/Marilyn yhteys on keitos aika kuplava.
Ken ei usko, kaivakoot jostain Boy Georgen "Straight" kirjan...Kokonainen luku omistettu Marilynin ja Gavinin suhteelle.

Marilynista lisää TheBlitzKids -saitilta.
Puhuin kyllä ihan musiikillisista tyyliseikoista enkä mistään stailauksista ja imagoista. Mulla on tapana kuunnella enemmän levytettyä musaa kuin musavideoita, mutta molemmat on toki ihan sallittuja ajanvieteharrastuksia?
Kohtuullisen hyvältähän tuo kuulostaa, vaikka vähän vierastan ABBA-samplen noin voimakasta osuutta kappaleessa. Mutta paras odottaa, että pääsee kuulemaan koko biisin.
Madonna esiintyy Music TV:n gaalassa

Julkaistu 5.10.2005 18:06

Popin ikoni Madonna on lupautunut esiintymään Euroopan Music TV:n tämän vuoden palkintogaalassa. MTV Europe Music Awards -palkinnot jaetaan Portugalin Lissabonissa 3. marraskuuta.
Madonna esittää gaalassa ensi kertaa tv-yleisölle uuden singlensä nimeltä Hung Up. Sinkku lohkaistaan albumilta Confessions on a Dance Floor, joka ilmestyy 14. marraskuuta.
Music TV:n gaalaan on jo aiemmin pestattu esiintyjiksi muiden muassa Coldplay, Robbie Williams, Green Day ja Foo Fighters.

http://www.nelonen.fi/viihde/uutinen.asp?cat=7&d=1101981181500
Madonnaa uhkaa kirous, kirjoittaa Helsingin Sanomat:
Poptähti Madonnaa uhkaa uskonnollinen kirous, koska hänen seuraavassa albumissaan on ylistyslaulu 1500-luvulla eläneelle juutalaiselle mystikolle. Mystikkorabbien mielestä ylistyslaulu on pyhäinhäväistys.
Hung Up-sinkun radio maailma ensi-ilta on ma 17.10 klo 19:00 Suomen aikaa.Tulisiko tuo ensi soitto Suomessa NRJ:ltä tuttuun tapaan...?18.10 alkaen biisin voi ladta iTunesista.
Hmmm. Taustalla soinut Abban alkuperäinen on parempi kuin Madonnan remix. Toivottavasti levyllä on joitain omaperäisempiäkin biisejä.
Ilmeisesti tämäkään ei ole virallinen single versio. Se kestää vielä noin 30 sekunttia pidempään.
Ylex soittaa biisin ma 17.10 klo 19.15.
hmm... kauheeta puolesta ja vastaan puhetta. Edelleenkin madonna on kova nimi. Kivaa että tulee uusi kiekko..... takuuvarmaa, laskelmoitua poppista joka myy ja lujaa. Itsehän saan levyn siskolta joululahjaksi :) .... tulee varmaan soitettua puhki, mutta mutta... jos madonnan pitäisi tehdä modernia musiikkia, niin eiköhän uusi levy ole sitä. Mutta jos madonnan pitäisi tehdä ikäistään musiikkia, niin mitä se olisi? Eikö tässä ole ristiriita? Karavaani kulkee, ja koirat haukkuu ja madonna tienaa siinä välissä muutaman millin puhdasta.
Madonna on marraskuun Attituden kannessa ja 13-sivun erikoishaastattelussa!Maddun eka gay-haastattelu 14 vuoteen...Muutenkin gay-aiheista markkinointia liittyy tähän uuteen levyyn,Madonna esiintyy Lontoossa G-A-Y klubissa 19.11
Vähän taustaa Gimme, Gimme, Gimme -sämplestä (www.telegraph.co.uk /http://www.abbamail.com).

"Gimme!, Gimme!, Gimme! is the essence of the new song and we have agreed to split the copyright with Madonna and her co-writer," (Benny) Andersson said. He declined to go into details and insisted that financial concerns were not the primary motive for the decision to give Madonna permission to use the track.

"We get so many requests from people wanting to use our tracks but we normally say 'no'. This is only the second time we have given permission.

"We said 'yes' this time because we admire Madonna so much and always have done. She has got guts and has been around for 21 years. That is not bad going."

Andersson said he thought the new single was "wonderful" and joked it was his favourite Madonna song to date. "Hung Up is really good. If it wasn't any good we would not have said 'yes'. It is a wonderful track: 100 per cent solid pop music."

Jutun voi kokonaisuudessaan lukea osoitteesta http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2005/10/16/nmad16.xml&sSheet=/news/2005/10/16/ixhome.html
Leikin moderaattoria ja huomautan Miikalle, että englannin kieliset tekstit eivät ole täällä suotavia. Ne pitäisi yrittää kääntää tai tyytyä laittamaan linkki. Itse olen tästä saanut palautetta, ja ymmärrettäväähän se onkin.
Onhan tuolla erillinen tila englanninkieliselle keskustelulle. Liimailkaa sinne.
"Gimme!, Gimme!, Gimme! on uuden biisin keskeinen elementti ja olemme sopineet jakavamme tekijänoikeudet Madonnan ja hänen säveltäjän/sanoittajan kanssa”. Benny Andersson kieltäytyy menemästä yksityiskohtiin ja väittää, etteivät taloudelliset seikat olleet päätekijä kappaleen käyttöluvan antamiseen Madonnalle.

”Monet haluavat käyttää kappaleitamme, mutta yleensä sanomme ”ei”. Tämä on vasta toinen kerta, kun annamme luvan. Sanoimme tällä kertaa ”kyllä”, sillä arvostamme Madonnaa – olemme aina arvostaneet. Hänellä on sisua ja hän on ollut kehissä jo 21 vuotta. Ei huonompi saavutus.”

Anderssonin mielestä uusi single on loistava ja hän vitsaili, että se on hänen suosikkinsa Madonnan biiseistä. ”Hung Up on todella hyvä. Jos ei olisi, emme olisi sanoneet ”kyllä”. Se on erinomainen kappale; 100 prosenttisesti täyttä poppia.”
Mielettömän tarttuva biisi. Biisin rojalteilla Madonna saa varmasti pari uutta mekkoa.
Madonna aneli Abbaa

Madonna on myöntänyt kirjoittaneensa suostuttelukirjeen entisen Abba-yhtyeen ruotsalaisille tähdille. Madonna pyysi yhtyeeltä lupaa käyttää hyväkseen yhtä heidän lauluistaan omalla uudella albumillaan. Kirjeessä pop-kuningatar aneli Abbalta lupaa ja samalla kertoi, kuinka paljon rakastaa sen musiikkia.

Abban klassikko Gimme Gimme Gimme on nyt mukana Madonnan Hung Up -biisissä. Lauluntekijät Benny Andersson ja Bjorn Ulvaeus ovat kerran aiemminkin hyväksyneet pyynnön käyttää Abban kappaletta toisen artistin työssä. Fugees-yhtye hyödynsi Abban The Name Of The Game -biisiä vuoden 1996 kappaleessaan Rumble In The Jungle.

Heh heh, Madonna "diiva" joutui nöyrtymään Abban edessä.
"Anderssonin mielestä uusi single on loistava ja hän vitsaili, että se on hänen suosikkinsa Madonnan biiseistä. ”Hung Up on todella hyvä. Jos ei olisi, emme olisi sanoneet ”kyllä”. Se on erinomainen kappale; 100 prosenttisesti täyttä poppia.”

Andersson on oikeassa, Gimme Gimme(hung up) on loistava kappale kun itse sen teki.
Eiköhän tässä ole loppuvuoden isoin hitti!Loistobiisi jossa tarttuva melodia sekä mekaansatempaava tanssibiitti!Odottelen innolla koko levyn julkaisua :)
heavymies shut up!!! ja olen samaa mieltä joonaksen kanssa, et hung up on takuuvarmasti tän loppuvouden mahtavin biisi, loisto yhdistelmä abbaa ja madonnan lahjakkuutta!!!
Moderaattoreille!!

olkaa hyvät ja kehottakaa heavymiestä joko lopettamaan ainainen Madonnan haukkumine tässä keskustelusta tai pyytäkää häntä tekemään "Vihaan Madonnaa" keskustelu? Kertaakaan ei voi sanoa mitään Madonnasta ettei hän tulisi antamaan oman mielipiteensä (negatiivisen) asiasta.
Mutta onhan Madonna tehnyt kolme(3) hyvää biisiä, Holiday, Material Girl, Into the Groove

Holidayssä on aivan Todella Upea Mikki Hiiri Casiotausta ja Madonnalla aivan loistava Minni Hiiri ääni, sittemmin ääni on korjailtu Autotunella(saa siankin röhkinän kuullostamaan satakieleltä)

Into The Groove-Klassikko Madonnan parhaasta elokuvasta, Who's that Girl on toiseksi paras pätkä

Material Girl-Neitikanojen Kansallislaulu

ja siinä on ihan tarpeeksi positiivista palautetta.
Jahas Heavymies, viimeinen viestis kertoo kuinka vähän Madonnasta tiedät, nimittäin Into the groove oli Desperately Seeking Susan leffas eikä Who's that girl leffan soundtrackil. Joten niiin kuin aiemmin sanoin pidä suussi kiinni asioista joista et tiedä yhtikääs mitään!!!
lapset kiukuttelevat hiekkalaatikolla.....voi, voi.
Hung Up oli minulle pienoinen pettymys ja kuluu nopeasti. Musci oli rautainen sinkku jos ajatellaan dance sceneä.
Mutta jos itse kaipaan dance-pop hittiä niin joku Deeper and Deeper oli sellainen minulle.
Minusta Madonna teki aikoinaan ison virheen kun ei julkaissut Don´t Stop biisiä sinkuksi, se olisi ollut mega tason menestys ainakin USA:ssa ja olisi varmasti noussut ykköspaikalle Take a Bow:in jälkeen. Take a Bow on yksi Maddien upeimmista biiseistä, muuten.
Jep. Ja tuo legendaarinen "Autotuner" nyt ei tee kenestäkään lahjattomasta maailmaluokan megatähteä. Voi sillä virheitä korjalla jälkikäteen ja siihen monet artistit turvautuvatkin, mutta ei se mikään ihmelaite ole kuten jotkut tuntuvat luulevan.
Don´t Stop on Madonnan hirveimpiä biisejä kautta aikojen. Tämä uusi on ihan jees, mutta ei briljanteimmasta päästä. Parempi se kuitenkin on kuin yksikään American Life -levyn biisi (Bond-tunnaria lukuun ottamatta).
Äiti, hevimies tuuttaa! Jo on perkele; pääministerikin sanoi et eurooppalaisuuteen kuuluu sananvapaus. Vaan täällä, apuva. Madonnan musiikki on suurimmilta osin muuten -paskaa.
Peski P. Lärse ehkä sä ja Heavymies pitäis perustaa vihaan madonna.com nettisivusto jonne teiän kaltaiset voisivat jättää tälläisiä tyhjänpäiväisiä viestejä ja ehkä te silloin ainakin jättäisitte tän keskustelupalstan rauhaan!!!
Niin kauan kun te pikku tytöt jaksatte pahoittaa mielenne niin pojat kiusaa teidän Barbie-kerhoa, ettekö te tajua sitä jo? Vai menekkö teidän koko energia rintojenkasvuun niin ettette pysty ajattelutyöhön?
Isot miehet, voi jeeusus sentään.....
Älä turhaan anna kunniaa toiselle japa. Kyllä tätä lapsellista sanan vaihtoa seuraa joskus joku muukin. Valitettavasti täällä harvoin vaan lukee mitään muuta kuin sokeaa palvontaa sisältäviä kirjoituksia. En silti näe mitään parempaa heavy musiikin kannatajien kirjoituksissa joten......get a life, people.
Olen kyllä sitä mieltä, että riittää kun kerran ilmaisee mielipiteensä. Tai pari kertaa, jos ihan pakko on. Heavymies näkee velvollisuudekseen toitottaa Madonna-vihaansa joka helvetin välissä. Se on aika tarpeetonta, kun hänen kantansa on tullut aivan selväksi muutenkin.
kylläpäs tyttöset ovat ärhäkkäällä tuulella.Voi olla että teille ei ole koskaan tullut mieleen että osa ihmisistä voi kuunella artistia ilman että siitä tulee uskonto?
Tässä on ainakin yksi, voin rakastaa artistia mutta ainoastaan hänen tekeleidensä mukaan en nosta häntä pyhimykseksi. Madonna on kyllä rautainen show ja buissnes nainen ja täytyy nostaa muidulle hattua.
Uskon että Heavymies saa kicksinsä kiusaamalla tietä jotka otatte asian turhan vakavasti, toisaalta jos elämässä ei ole mitään mutta niin silloin se on täysin ymmärrettävää.
Ottakaa huomioon että olen vain surkea runkkari eikä sitä asiaa voi edes Autotunesilla muuttaa. Seksiä en saa ikinä ellen nöyrry ottamaan sialta suihin. Tämä palsta on elämäni ainoa ilo.
Madonan kiertueesta kertova dokkari on kyllä ihan mielyttävä katsoa ja uskon että show on ollut vaikuttava kokemus paikanpäällä.
Hieman on eri tunnelma kuin Truth or Dare leffassa, toisaalta aikaakin on kulunut noin 15 vuotta joten...
Tykkäsin dokkarista, onneksi kabbalah-roskaa ei ollut liikaa. Kannattaa muuten tsekata Madonna.com ja kuunnella ihmisten tunnustuksia! :D Jotkut aika hauskoja.
Albumi on jo #5 amazon.comin myyntilistoilla!
kertokaa ihmiset missä näitte I'm going to tell you a secret dokkarin, koska mun tietääkseni sitä on ainoastaan jenkkilainen mtv näyttäny???
öööhhh kysyit ja vastasit itse samassa lauseessa....elikä New York Cityssä joka sattuu olemaan USA:ssa.
Suosittelen kaikille ei-faneillekin Madonnan karmaisee "Truth or Dare dokkaria", vuoden 1990 kiertueelta. Dokkarissa näytetään Madonnan karmaisevampi, erittäin kylmä puoli, joka kohtelee ympärillään olevia ihmisiä erittäin törkeästi. Jotain hänen persoonastaan kertoo kuinka Madonna ensimmäinen reaktio hairstylistinsa joukkoraiskaukseen on nauru. Aivan, Madonnalta pääsee kunnon naurunpyrähdys, kun hänelle kerrotaan kuinka yksi hänen naishiusmuotoilijoistaan on klubi-illan jälkeen raa'asti raiskattu, kuullessaan "heräsi anus verisenä" tämä leidi purskahtaa järjettömän kylmään nauruun. Yhtä epäinhimillisesti hän kohtelee niin isäänsä kuin seurustelukumppaniaan ja ystäviään. Madonnan vanha lapsuustoveri saa "kuningattarelta" jäätävän vastaanoton ja Madonna nauraa hänelle selkänsä takana.
Heavymies
23.10.2005, 23:21 Ottakaa huomioon että olen vain surkea runkkari eikä sitä asiaa voi edes Autotunesilla muuttaa. Seksiä en saa ikinä ellen nöyrry ottamaan sialta suihin. Tämä palsta on elämäni ainoa ilo.

You said it, sweetie!!!!!!!!!!
@lonely

lueppas ihan ajatuksella

"Into The Groove-Klassikko Madonnan parhaasta elokuvasta, Who's that Girl on toiseksi paras pätkä"

Missä vaiheessa tuossa väitän "Into The Groove" On "Whos' that Girl" leffan tunnariksi
Taas erehdyin kuuntelemaan Madonnaa. Kerron tuntemuksistani lisää kohtapuolin... Hype hype...Minä en muuten ole Hevimies vai miten HÄN nimensä kirjoittaakaan. Mutta tosi kiimasia kommentteja hevimiehellä on. Tykkään.TOSI MIES. Voittaa Madonnan.
Real Heavymies: WHATEVER sanon minä, sun kommentit ei oikeestaan enää vaikuttaa meiän madonna-fanien mielipiteisiin, joten jauhaa vaan turhia jos kerran haluut!!!!

P.S Madonnan Hung up video kyl mahtava!
Hung up on aivan kauhea biisi.

Miten naikkonen joka on sentään tehnyt noinkin kauan uraa, edes päästää mitään noin huonoa julkisuuteen?

Koko esityksen ainut täky on se gimmegimmegimme -sample jota on karsea kuunnella minuuttikaupalla yhtäsoittoa. Ja tämä on sitten koko uuden albumin johtosingle?

Lienee jonkinlainen minitrendi sillä Kylli Minoguen uusi single on rqakennettu muinaisesta Turn the beat around - discohitistä napsitulle samplelle. Sekin on armottoman huono biisi. Ei tunnu pullat makaavan hyvin homoikonien uuneissa.

SELVENNYS: en dissaa kumpaakaan artistia, sillä molemmat ovat esittäneet mestarillisia pop -biisejä menneisyydessä, miten sitten lienee tulevaisuuden laita?
Hung Up debytoi Usa:ssa Billboardin listalla sijalla #20(Hot Shot Debut)!Vertauksena esim.Music aloitti sijalla #46 eli Madonnalla on jälleen megahitti!!
Kato perkelettä.

(EN siis katso Madonnan albumimyyntiä, pamahtihan jotkut (kaupalliset) pannukakut kuten Erotica ja Bedtime stories suoraan top kymppiin aikoinaan ja sieltä luisuttiin alas kuin vihannes rasvatusta persiistä.)

Se perkele on Dannii Minogue, joka keikisteli sillä Perfection videolla ja onnistui hämäämään itsensä Kylienä. Sepä tosin on ollut Danniin taktiikka aina. Ainosastaan Kylien uran laskukausina Dannii on osoittanut jotakin omaperäisyyden merkkejä.

Ehdin siltikin ihmetellä että miten sikeästä blondi Kyllistä on tullut tuollainen maantienharmaa harppu. Kylie on kuitenkin jo lähes 40 joten arvelin että ikä on ottanut naisen kiinni ja viimeisin visiitti plastiikkakirugilla on muuttanut naista enemmän kuin hän arvelikaan. Jonkin pyhän kabbalah -hengen voimallahan se viisikymppinen Madonnakin näyttää 20 vuotta nuoremmalta.

"Kylien" lauluosuuksiinkin oli sovellettu turhan paljon efektejä joten ihmetys kasvoi että ensin tehdään ideaton biisi ja sitten Kylie ei enää luota laulajantaitoihinsakaan.
Daylighboy, eikö olekin ihanaa! :)
Antaa haukkujien räksyttää, Madonnahan oli liian vanha jo 10 vuotta sitten mutta toisin se on meille aina näyttänyt. ;) Uransa loppuakin on ennustettu viimeiset 20 vuotta varmaan.
Madonna's Hung Up With Her 51st Top 100 Single

"Hung Up" is the fifth single to debut in the top 20 in 2005. The top five debuts of the year are:
"Inside Your Heaven," Carrie Underwood (No. 1)
"Inside Your Heaven," Bo Bice (No. 2)
"Speed of Sound," Coldplay (No. 8)
"American Baby," Dave Matthews Band (No. 19)
"Hung Up," Madonna (No. 20)
Kova haloo jo levystä, salkkareiden mainostauolla jo mainostettiin albumia! Mikä tämä kilpailu on, meni hieman ohi? Siis onko kyseessä Birdien bailut mihin voi voittaa liput vai joku toinen juttu?
Ja eikös ole hassua, että koko singleä ei ole vielä julkaistu muualla kuin internetissä!
Upea ja seksikäs oli MTV EMA esitys, vautsi! Samoiten Wetten Dass, kannattaa ladata nämä kummatkin! Tää 70-luvun look on kyllä hauska, hiustyylistä en niinkään pidä. Toivottavasti look vaihtuu pian, luultavasti jo seuraavaan videoon mennessä, kuten Maddyllä on yleensä tapana! :)
Hung Up on jo laskussa Billboardin listalla, jo kolmannen lista viikon jälkeen. Taitaapi olla pienoinen floppi, USA:ssa Maddien eka sinkku uudelta levyltä.
Jenkeissä ei nykyään ole kuin jotain räppiä kärjessä ja Mariah (yök!).
Sinkku #1 jo Saksassa sekä Hollannissa! Britit seuraa perässä kohta, ennusteena tällä hetkellä ainakin #2 mutta #1 melko varma!
Niin mutta silti kysessä on maailman suurin musiikki markkina alue joten luulen että kyllä Maddie seuraa tarkkana miten sinkku menestyy USA:n listalla.
Tiestysti kaikki pienet Madonna fanit eivät välitä tästä vaan heittävät tikaa Mariah Careyn kuvaan ja vaihtavat Madonna keräilykuvia keskenään kerhohuoneissaan.
Mutta uskon että Madonna ja levyyhtiö välittävät menestyksestä joka puolella maailmaa, niin ja Maddien kirjanpitäjä........
Varmaankin, mutta eipä M ole paljoa promotoinutkaan albumiaan jenkeissä, huomio on keskittynyt Saksa-Ranska-Britit akselille. Varma #1 on jo luvattu Briteissä, jopa kahta viikkoa ennustetaan (tätä ei ole tapahtunut sitten Voguen) . 70 000 kipaletta sinkku myynyt jo Briteissä. Jenkeissä 100 000 ja biisi roikkuu Itunesin kärjessä edelleen (#4 tällä hetkellä).
Albumille on luvattu ainakin #2 debuutti jenkeissä, 50-centin roska taitaa kuitenkin viedä #1 paikan ikävä kyllä.
Tämä oli Madonnalle 11 #1 hitti Briteissä ja eniten ykkössinkkuja saanut naisartisti!
Upeaa! Samoiten Australiassa #1 ja sai kulta-statuksen.
Nyt myös jenkkien Itunesissa #1.
Loistavaa! Miljoonat kärpäset ovat taas osoittaneet olevansa siitenkin oikeassa!
Niin sitä vielä, että Confessions on Dancefloor levystä julkaistaan erikoisversio 14.12.2005 jossa on bonusbiisi "Fighting the Spirit"

Eiköhän tätä levyä ole jo myyty tupla-platinaa.
Uskaltaakohan tuon tallenteen edes ostaa jos siitä latautuu joku ilkeä bitchi joka juoruaa kaiken jollekkin Big Brotherille levittäessään samalla haaransa auki toivottaen vanhaan sillilootaansa jokaisen huoraamaan tehden koneestani härdellinbordellin?
Ehkä sulla on selaimessa jotain pielessä?

Ostin muuten albumin sunnuntaina Tukholmasta, se oli tarjouksessa siellä.
Mikään muista biiseistä ei vielä kolahtanut yhtä lujaa kuin Hung Up.
Hassua, että rouva laulaa I Love New York biisissä, että Paris and London you can keep,
hassua kun ajattelee missä hän itse asuu.
Tuskin I love NY:n lyriikat ihan hirveän vakavasti on tarkoitettu otettaviksi. Taitaa Madonna heittää koko läpän aikas kieli poskessa.

Hung Upin lisäksi itselläni jäi ensi kuuntelulta mieleen Sorry, joka on niin tappotarttuva ettei sitä voi singlenä olla julkaisematta. Muitakin hyviä biisejä löytyy, kuten Jump ja Push. I Love New York ei kuulu omiin suosikkeihini.'

Ja menee muuten mullakin väärään paikkaan tuo Warnerin osoite.
Niin, siinähän lukee ne seuraavat hitit jo levyn kannen tarrassa...
Poppilyriikka todella harvoin on vakavasti otettavaa, joten en sitä epäillyt tässäkään tapauksessa :)
Voi sekin kuitenkin ajatuksia herättää siinä melodian ohella. Siitä duetostakin tuli kaikkea mieleen.

Ihme juttu tuo warnerin osoite. Kokeilkaa tätä sitten

http://www.warnermusic.fi/news
I Love NY on albumin huonoimpia biisijä (toinen on Hung Up vaikka onkin erittäin mukaansa tempaava, ei kuitenkaan vedä vertoja albumin muille biiseille), muuten täysin mahtava albumi American Life roskan jälkeen. Onneksi Mirwais on tällä kertaa taka-alla kuvioissa, sillä jätkällä loppui ideat sitten Musicin.
Parhaimpiin kuuluu Sorry, Isaac ja tietenkin Get Together, jota kuunnellessa ei kertakaikkiaan voi pysyä paikallaan. Stuart Price on kyllä moninkertaisesta lahjakkaampi tuottaja kuin Mirva!
ns. laulajatar Madonnan uuden Hungup-nimisen äänitteen ympärillä on käyty jo kuukausia keskustelua sekä mainos- ja markkinointitoimenpiteitä ympärimaailman eri medioissa. Näitä viestejä, joiden allekirjoittajana on avoimesti ollut tämän tuotteen julkaiseva monipuoliseen viihdetarjontaan erikoistunut viihdeyhtiö ja heidän valjastamat moderneja markkinointikeinoja joissa on käytetty niin suustasuuhun kuin sissi/guerillamarkkinointiakin kaiken muun mahdollisen ja mahdottoman välimaastoissa..

Tämän lisäksi useat anonyymit tahot, ilman näkyvää korvausta, todennäköisemmin tosin saaden aineellisesti konkreettisia merkittäviäkin hyötyjä, ovat käyneet tukikampanjaansa jossa he ovat hyödyntäneet heidän omaa ammatillista asemaansa esim. radion tai ravintolan levyjensoittajahenkilöinä, kansanomaisimmin tutumiin ns. dj-henkilöinä. He ovat käyneet kampanjaansa tuon äänitteen myynnin tukemiseksi siellä ja täällä saaden todennäköisesti hyötyä tästä pinnanalaisesta kaupallisesta markkinointi työstään.

Tämä kaikki on värittänyt sangen läpinäkyvästi tuon tuotteen arvostaminen mainesanoin ja muilla määrein likipitäen täydelliseksi tuotteeksi mitä tällä esittävän taiteen saralla on tähän asti kyetty tekemään. Olemme siis saamassa uudet laintaulut tämän feminiseen sukupuoleen kuuluvan uudenajan maailmankauden Mooseksen toimesta kuunneltavaksemme. Niinpä palavapensas on roihunnut media-aavikossa jo useita kuukausia tuon asiattomuuden puolesta.

Kuitenkaan suuri maksava yleisö, me tavalliset kuluttajat eivät ole tuosta tuotteesta arvioina kuulleet vasta viimeaikoina kuin Valittuja Paloja joiden, kuten tuon nimisen lehdenkään, anti ei ole ollut kovin kummoinen. Silkkaa pyhää patrinionismia, tuotteistamista kulutusjuhlien temppelistä ilman mitään globaalin maailmankaikkeuden näkemystä.
Näiden kapeiden putkinäköisten lausuntojen varaan on kenenkään vaikea muodostaa omaa yksilöllistä mielipidettään siitä onko tuolla äänitteellä mitään arvoa lainkaan.

Erilaisissa medioissa esitetyt ylistävät lausunnot, jo jopa puolikin vuotta sitten, tuntuvat sangen karkeilta arvioilta ilman tarpeellista kriittisyyttä sekä omaa objektiivista arvottamista. Onko nyt julkaistava tuote yleensä ottaen mitään vai kaupallinen rahastustuote monien muiden joukossa tai kenties jotain joka luo jonkinlaisen virstanpylvään, statementin höyhenenkevyen kertakäyttöisen populäärimusiikin lyhyessä mutta ytimekkäässä historiassa. Sen näyttää aika, mutta juuri nyt ei sitä kukaan osaa sanoa.

Sanatkin tuntuvat nyt olevan aika vähissä kun tuota tyhjää täynnä olevaa äänitettä kuuntelee.

Niinpä, vaikkapa tällä keskustelupalstalla näiden sivujen suojissa, olemme voineet lukea kuukaudesta toiseen muutamien henkilöiden Madonna ylösnostatusta kuin konsanaan vanhojen naisten rinnankohotuksissa. Paljon melua tyhjästä ilman näkyviä tuloksia.
Tuo hyperhypetys luvassa olevan, millään maailman mainesanoilla riittävästi kuvattavan, vain ja ainoastaan äänitteen, antaman nirvanamaisen kuuntelemisen nautinnosta, ei todellakaan ole ollut kuin kasvava paradoksi paisuessaan jonka on purkauduttava joskus ellei se sitten jo muutu priamismin tuottamaksi tuskaiseksi olotilaksi.

Mitkä ovat olleet perimmäiset noiden muutamien ihmisten ylläpitämän Madonna-keskustelun tavoitteet ja miksi, on ollut perustellusti selvästi nähtävissä siitä agressiviisuudesta noita kommentteja kritisoiviakin kirjoituksia kohtaan on hyökätty. Joillakin keskustelun ylläpitäjillä on avoimia, yleisesti tiedossa olevia yhteyksiä musiikkiteollisuuteen ja sen luomaan loppukäyttöön. Voimmeko siis lainkaan olettaa että joidenkin nimimerkkien ylistävä vuodatus ilman moitesanaa tuosta tallenteesta, minkä tämä laulajattaren tapainen on nyt taas luonut kulutuskohteeksi, lainkaan puolueettomia, objektiivisia mielipiteitä.

Mielipahaa ja harmistusta tosin tuottaa jo nyt monille tuon äänitteen hankkineelle sen aiheuttama Suuri Pettymys. Tässäkö se nyt vain sitten olikin, Tyhjyys, on monille kokemus siitä ja tunne miten tulikaan ostaneeksi tämän täysin turhanpäiväisen tallenteen elämääni. Monien omakohtainen kokemus tämän äänitaiteilijan kohdalla on se että aiemmatkaan julkaistut tallenteet vuosien kuluessa eivät ole tuottaneet kuin sen ostamisen ilon. Joka tietysti kumulatiivisesti on sitten siirtynyt niitä julkaisevan monikansallisen yhtiön iloksi siinä kuin kustantamaan elitistä VIP/Luxus-elämää tälle tähtöselle kuluttajien kukkaroiden kustannuksella.

Jokainen kuluttaja voi nyt edes hetken, vaikka juuri nyt onkin pakonomaisen kuluttamisen suuri juhlakausi käynnissä, voisi edes hetken pidätellä kukkaron nyörijään ja arvioida itse omakohtaisesti kriittisesti kannattaako tuohon tallenteeseen sijoittaa rahojaan. Terveen tavallisen ihmisen ajattelun tuloksin tulee tulokseen joka on: täysin tarpeettomasti ja turhaan.

Viitetarina ja vinkkinä voi lukea tämän viime kesänä julkaistun uutisen siitä mitä pettyneet kuluttajat voivat saada aikaan ja kuinka meitä ns. kustaan silmään:

”Tekaistusta arvostelusta Sonylle miljoonamaksut

Elokuvayhtiö Sony Pictures Entertainment joutuu maksamaan 1,5 miljoonaa dollaria eli noin 1,2 miljoonaa euroa sopuratkaisuna käytettyään tekaistuja elokuva-arvosteluja useiden elokuvien markkinoinnissaan.
Sony käytti eräiden elokuviensa mainoksissa ylistäviä sitaatteja David Manning – nimiseltä kriitikolta, jota ei kuitenkaan ollut olemassakaan. Manningin kehulauseita käytettiin muun muassa Vertical Limit-, Ritarin tarina-, The Animal-, Hollow Man – Mies ilman varjoa- ja The Patriot-elokuvien mainonnassa.
Ryhmä elokuvakatsojia nosti joukkokanteen Sonya vastaan vuonna 2001. Heidän asianajajansa mukaan elokuvat Yhdysvalloissa nähneet voivat saada viiden dollarin eli noin neljän euron korvauksen elokuvalipustaan. HS/AP”

Voisikohan Suomessa saada korvausta jos on todella pettynyt Madonnan uuteen äänitetallenteeseen tekaistujen arviointien sekä kehujen saattaman ostopäätöksen jälkeen?
Truman,

En jaksa muilta osin kirjoitustasi kommentoida, mutta olis mukavaa nähdä niitä puoli vuotta sitten ilmestyneitä ylistäviä arvioita Madonnan levystä, joita tekstissäsi sanot ilmestyneen.
Oijoijoi, #1 TRL:ssa! 47-vuotias TRL:ssa on jo muutenkin ennen kuulumatonta, listallahan pöyrii yleensä Ashlee ja muut teinipopparit. Ei ole Maddy montaakaan kertaa siellä listoilla pyörinyt, viimeinen #1 taisi olla ROL kerran.
Uusi on kuunneltu. Sievästi sanottuna se on sontaa. Älkää ainakaan ostako.
Eri mieltä myös mä,levy on Maddun parhaita,muutama loistobiisi(Jump,Sorry,How High)ja loputkin biisit hyviä,ei yhtäkään ns.täytebiisiä.Yks vuoden parhaista levyistä.
Nelonen näyttää huomenna la MTV European Music Awardsin klo 14.30 jonka Madonna avaa hengästyttävällä esityksellään Hung Up'ista!
No pitihän se sittenkin ostaa, poika kele! Ja kuulostaa tosi hyvältä, näin vanhallekin. Ei tämä ensimmäinen kerta kun erehtyy. Muutama biisi on tosi hyvä pieninä annoksina- niinkuin elämä muutenkin.
Seuraava