Madonna *Hung Up*

Edellinen
Madonnan uuden levyn (ilmeisimmin vielä työnimike) tulee olemaan Hung Up. Tässä demobiisilistaa:

1. Around the Clock
2. Hung Up (first single)
3. 24/7
4. The Demon's Disco
5. Face
6. Trivial Things
7. The Song
8. Returning Home
9. Lies
10. Defying Gravity
11. Boy
12. The Stare
13. I Love (New York) (2nd single)
14. Signs
15. Nightmare
16. Beat Box

noista 13 tulee päätymään uudelle levylle. luvassa huhujen mukaan tanssilattia orientoitunutta poppia vanhan koulun tyyliin. ensimmäistä singleä joka luultavimmin tulee olemaan *Hung Up* on pyydetty remixamaan mm. Peter Rauhofer, Tom*superchumbo*Stephan ja Jacques le Cont. *odottelee jännityksellä....* ;)
Albumin nimi on Confessions on a dancefloor (tämän hetkinen ilmestymispvä on 15.11 tai 16.11. riippuen lähteestä) ja tulevan singlen nimi on Hung Up. Stuart Price tuottaa levyn, Steven Klein ottaa kuvat ja ohjaa myös mahdollisesti HU videon.
Stuart Price ja Jaques LuCont on sama henkilö ja Lucont on kova nimi Ibizankin house-piireissä ja mies heittää 2 dj-keikkaa Ibizalla elokuussa Cream@Amnesia ja Pure Pacha@Pacha

From Mtv.com

According to madonna.com, the song was produced by Stuart Price aka Jacques Lu Cont, who is currently in Los Angeles mixing the album with the singer.
Price was Madonna's musical director for her 2004 Re-Invention Tour
Kyllä! Tolla LuContilla on noit aliaksia enemmänkin, tsekkaa esim. Killersin *mr.brightside* Jacques luCont presents Thin white Duke remix* todella hävytön versio..

Ray of Lightin jälkeen levy jota odottelen todella mielenkiinnolla.
Ja miten Madonna voi jo tietää levyltä lohkaistavat singlet jo nyt, kovin laskelmoitua

Madonna joutaisi jäädä eläkkeelle, hoitamaan jälkikasvuaan ja pesemään ukkonsa kalsareita, on se mamma ansainnut sen, ja muu maailma heh heh

Mutta tämä köyhän miehen Pamelan musahan on aina hyvää .... siellä isossa pinkki saippuakuplassa
Kovasti tuo näyttää kiinnostavan, kun tänne asti pitää häntä tulla solvaamaan. :D

Madonnaa ei koskaan kannata pitää eilispäivän tähtenä. Hän on osoittanut sen moneen kertaa.

Jos uusi albumi on todella rautainen, Madonna pitää paikkansa huipulla. Jos se taas on yhtä laimea esitys kuin American Life, hänen tähtensä tulee laskemaan. Make or break -tilanne toisin sanoen.
Mummo ei ole enää ollut huipulla vuosiin kuin hetkellisesti joten taitaa olla vähän liioiteltua tuo "huipulla paikkansa pitäminen". Pitkään uraan on mahtunut niitä jaksoja jossa hän on ollut pitkään huipulla mutta myös niitä lähimenneisyydessä ajankohtia jolloin on oltu lähinnä siellä huipun juurella. Satunnaisesti täti on käynyt nopeasti ylhäällä huipulla hetkellisesti, mutta yhtä kuten kaikki tiedämme huipulla tuulee ja sieltä lentää nopeasti tuulen mukana pois, jossei ole mitään suurempaa annettavaa. Kova on ollut yritys vuosien saatossa mutta aika kaukana hän on siitä suosiosta ja yleisöstä mitä oli silloin joskus muinoin.
Mutta eihän me Mummosta päästä eroon koskaan, sille samalle veteraaniviihdyttäjien joukkoonhan tuo on siirtynyt niinkuin jo aiemmin muutkin muumiot kuten Tina Turner, Cher ja Celine Dion. Aina noille mennen maailman sammuville tähtösille löytyy fanittajia ihan palana jos vain joku niitä puffaa homoikoneina.
NIin. Kuka nuukahtaa ja kenen tähti sammuu, ei voi Celine Dionista sanoa, jos katsotaan esim. levymyyntilukuja. Se on niin suhteellista. Celine on ollut bisneksessä kauan, mutta ei täti vanha ole, mitä jotain yli kolmenkymmenen. Ei jokainen joka on ehkä tehnyt sen uransa suurimman hitin (my heart will go on) tai eniten myyvän levyn ole uransa kanssa floppaamassa.

Madonnan tuleva levy voi olla mitä sontaa tahansa,se myy todella paljon siitä huolimatta, koska se on madonnan. Voin uskoa kyllä, että levy on kaikin puolin viimeiseen asti laskelmoitu ja parhaalla ammattitaidolla tehty.
Mummo: silloinkin kun Madonna on käynyt "juurella", hän on käynyt siellä vain omalla asteikollaan. On totta, etteivät viimeiset viisi vuotta ole olleet hänelle mitään kulta-aikaa, mutta tänäkin aikana hän on saanut enemmän julkisuutta kuin mainitut cherit ja tinaturnerit yhteensä.

Eikä se uusi levy välttämättä kovin hyvin myy, jos se on huono. Edellinen lätty meni kaupaksi jo huomattavasti huonommin kuin Madonnan aikaisemmat albumit.
Celine Dion on 37 vuotta ja 4 kuukautta vanha täti jo kun hän on syntynyt maaliskuun 30 vuonna 1968 Charlemagnen kaupungissa, Quebecin läänissä, Kanadassa.

Aika kypsä chiksi hän siis jo on, vaikka näytääkin "mitä jotain yli kolmenkymmenen"-näköiseltä, kiitos kosmetiikkateollisuuden, plastiikkakirurgian ja joutilaan, turhan elämän.

Varmaan Celinen tähti loistaa majakkana monelle vielä vuosikymmeniä mutta varmaan hänessä ei ole sillai ns. "munaa", edes munatätien iloksi. Hih. Semmoista ameriikan ruåtsinlaiva humppaahan hän laulaa lurittelee Las Vegasin muovimaailmassa tätänykyä ja mainoksiin sopii rekvisiitaksi laulamaan surkeana coveriana muiden ikivihreiksi tekemiä klassikoita (Cyndi Lauper, I drove all night) edistääkseen pömpöösien energiaa haaskaavien ja saastuttavien autojen myyntiä.

Aina musiikkimarkkinoille putkahtaa joku uusi laulajatar joka hyvällä onnella nousee joksikin muutamaksi vuosiksi uudella raikkaalla tavallaan esitää laulelmia ja wanhat tädit kuulostavat silloin "joltain". Aika hampaattomilta itkuvirsien esittäjiltä yleensä.
Mutta lohtuna sanottakoon että myös nuo uudet kyvyt vanhenevat siinä kuin heidän ihailijansa ja jonkun korvaan kuulostaa muutaman vuoskymmenen päästä tämän hetken kuumin laulajatar ihan auttamattoman ohi menneltä tapaukselta.
Sellaista se vain on elämän kiertokulku.
Eikö mistään asiasta voida keskustella otsikon mukaisesti.Itse en ole Madonnan puolesta tai vastaan mutta olen kyllä juuri tuon kyseisen dj:n/tuottajan mukanaolon vuoksi kuulemaan Madonnan uuden sinkun.Kiva että siitä infottiin täällä.On vain tylsää kun joka topiikin alla kiistellään ja puhutaan asioista jotka eivät topiikkiin mitenkään liity ja ennenkaikkea negatiiviseen sävyyn.
"sopii rekvisiitaksi laulamaan surkeana coveriana muiden ikivihreiksi tekemiä klassikoita (Cyndi Lauper, I drove all night)"

Tais olla Roy Orbison, joka teki biisistä klassikon, jonka jälkeen Cindy meni ja raiskasi hyvän sävelmän... ;)
Onpa taas ihanan kyynisiä kommentteja täällä eräistä artisteista... Niin homoa niin homoa...
Ainahan Madonnan uutukainen kiinnostaa - varsinkin kun tulevaan singleen liittyy seuraava uutinen / huhu: "Hung Up is believed to contain a sample of Abba's 'Ring Ring'.

Mielenkiintoista. Käsittääkseni Abba ei ole koskaan antanut oikeuksia sämplätä biisejään. KLF joutui jopa aikoinaan vetämään albuminsa pois myynnistä Abba-sämplen takia.
msnbc.msn.com/id/8669399/

The scoop:

Don’t believe those reports that Madonna is teaming up with Christina Aguilera. “Christina is working on an album in the [same] building [as Madonna] but they have not seen each other,” Madonna’s spokeswoman, Liz Rosenberg, tells The Scoop. She went on to debunk another rumor. “Gwen Stefani is not guesting on the record either. It’s all Madonna, all the time — a total dance record called 'Confessions on a Dance Floor.' No ballads, no messages. Her fans will go insane when they hear it. It’s back to Madonna the queen of the dance floor.”

Again and I will say it again those track listings are fake, not real. Madonna WILL NOT AGAIN WILL NOT sample an ABBA song . "Ring Ring" has nothing to do with Madonna's new single or album.
Like I said before, listen to the radio 2 week of Aug.
I will post the final track listing as soon as I get it ...more likely in last week of Aug. Madonna is currently working in the final mixing of the album, choosing the final track with Warner. Here at the Marketing Dept. we are working around the clock. MTV, will be full of Madonna in the fall. Making the video will premier on MTV with Madonnas new video.."

tällästä infoa tällä kertaa ;)
Selluliitti: Madonna on Celineä kymmenen vuotta vanhempi eikä lähelläkään niin epätoivoista tilannetta, että hänen pitäisi mennä Las Vegasiin esiintymään.

Pointti: ei "luonnon kiertukulun" tarvitse olla sellainen, että ikääntyminen merkitsee suosion laantumista. "Luonnon kiertokulussa" viisikymppinen on vielä nuori, sillä ihminen on silloin vasta vähän yli puolessa välissä elämäänsä. Raaka fakta on tietenkin se, että kypsemmässä iässä oleva ei voi enää myydä musiikkiaan vartalolla. Mutta ei Madonna ole sitä kymmeneen vuoteen tehnytkään, ja lujaa on pyyhkinyt.

Ja tosiaan, ainoa varma, mitä uudesta levystä tiedetään, on sen nimi sekä ensimmäisen singlen nimi. Sekä tietysti tuottajan nimi. Madonna on myös itse kertonut, että hajabiisejä ovat tuottaneet Bloodshy&Avant (Britneyn Toxic) sekä Mirwais (M:n kaksi edellistä levyä).

Kaikki muu on vahvistamatonta huhupuhetta.
"Madonna WILL NOT AGAIN WILL NOT sample an ABBA song . "Ring Ring" has nothing to do with Madonna's new single or album."

Prkle... olisi ollut hauska kuulla, miten Ring, Ring olisi soinut Madonnan käsittelyssä. Syksyn mielenkiintoisinpana singlenä näyttää siis edelleen pysyvän Depeche Moden "Precious".

Tosin ei Smoky Roomkaan huonompi ole - ei ollenkaan ;)
Madonnalla ei taida todellakaan vielä olla sellaista karismaa että saisi edes armosta kolmivuotisen leipäsopimuksen viihdyttämään kasinolle mutta osaahan hän sen sijaan nykyisin kirjoittaa kehnoja lastenkirjoja, vouhottaa Kabbala-uskostaan (on mm. perustamassa hotellia tuon juutalaisen körttiläisyyden jäsenien käyttöön), sekä leikkiä lady tyylistä kartanorouvaa. Eihän tuo ole epätoivoista, eihän, Popin kuningattarelta? Ihan luontevaa toimintaa, tädittyneelle tähtöselle joka on sammumassa pois taivaalta.

Madonna pyyhkii varmaan hellästi niitä ryppypeppuja jotka ovat useampia kuunkiertoja nähneet, joten eihän se mikään ihme ole että jos joku lähes viisikymppinen täti vetoaa sen ikäisellä hissihumpallaan. Sellaista taustamusiikkiahan häneltä on jo vuosia tullut eikä sen kummempaa ole nytkään luvassa viihdyttämään suuria ikäluokkia. Harmittomasti hampaatonta suunpieksentää niin kuin mummojen suut yleensä tuppaavat tuottamaan, tosin antaahan sellainen hampaaton suu hyvän hoidon sellaisesta mummoista tykkäävälle.

Jokaisen Madonnan julkaiseman äänitteen alla on sama turha mediahypetys huipputuottajista, videoiden Jumalaa suuremmista ohjaajista, Sanoman suuruudesta jne. jne. jne. Ja mitä me kuluttajat siten koemmekaan? Emme mitään erikoista ja erilaista. Pelkkä tuhnuinen tussun tussahdus, sen odotetun Suuren Pamauksen sijaan. Mennyt on mennyttä hänenkin suuruutensa kohdalla. Kolmeentoista vuoteen ei ole mahtunut kuin yksi nousu suosion vuoristoradalla ja sekin oli lyhyt nyppylä. Sivuraiteelle voisi siirtyä suosiolla.
Ai jai. Anteeksi ihan kauheasti, että menen ohi ja sivu varsinaisen aiheen. Mutta. tiesittekö, että Celine on kaikkien aikojen maailman myydyin naisartisti. Ihan vastikään World Music Awards gaalassa palkittu ennennäkemättömästä urastaan.

Hän on esiintynyt Las Vegasissa loppuunmyydyille saleille jo 400 kertaa ja näillä näkymin tulee esiintymään vuoden 2007 maaliskuuhun asti. (Tai no tulevaisuuden lipunmyynneistä on vaikea sanoa, tuskin tarttee tyhjille saleille laulaa.) Oli se sitten miten epätoivoista tahansa, on se minusta kuitenkin jonkinlainen meriitti sekin, ettei tarvitse lähteä maailmalle laulamaan, vaan ihmiset ympäri maailmaa tulevat hänen luokseen HÄNTÄ varten rakennettuun konserttisaliin katsomaan hänen showtaan. Joka on muuten ollut jo kuukausitolkulla lipunmyyntitulojen mukaan maailman parhaiten menestyneitä konsertteja Billboardlistalla.

Se siitä sammuvasta tähdestä. piste.
Katri Helenakin, Suomen kaikkien aikojen maailman myydyin naisartisti, konsertoi jatkuvasti... täysille saleille ja tulee näille näkymin *huoh ...esiintymään ainakin seuraavat vuosikymmenet.Ihan vastikään hänet on jvarmaan jossakin Kissan hännän nostatus-gaalassa palkittu ennennäkemättömästä urastaan.
Mummelit ajelevat läpi Suomenniemen bussilasteittain katsomaan vartavasten häntä, saleihin jotka lähinnä muistuttavat koulun jumppasaleja. Hän on esiintynyt Suomessa loppuunmyydyille saleille jo ainakin 10 000 kertaa. Konsertit myydään loppuun ja niistä maksavat saavat juuri sitä mitä haluava/ansaitsevat. Ihanaa. Joka vuosi Katri-Helenan konsertit ovat parhaiten myyviä konsertteja josta erilaiset lipputrokarit kiitävät sydämmestään Pyhää Neitsyt Katri-Helenaa.
Se siitä Mustasta Aukosta. Välimerkki
Muumion vereslihalla kirjoitettu ja briljantin viihdyttävä vastaus on jykevin mahdollinen todistus Madonnan relevanssista. Jos ihminen aiheuttaa tuollaista intohimoa, hänellä on vaikutusta.

Pieni korjaus Muumion esittämiin faktoihin: ei Madonna mitään hotellia ole perustamassa. Se oli The Sun -lehden (eli brittien 7 päivää -version) lanseerama huhu.

Ja tosiaan, on helppo puhua kabbalasta ja englantilaisrouvuudesta, kun onnellisesti unohtaa, että juuri äsken Madonna veti kultakorsettiin pukeutuneena läpi elämänsä konserttikiertueen, jossa hän räiskyvästi takertui seksuaalikysymyksiin, sotaan ja elämään yleensä. Re-Invention Tour ei tuputtanut kabbalaa tai mitään muutakaan, mutta lavalla rautaisella ammattitaidolla ja tuikkiva pilke silmäkulmassa keekoileva nainen oli kaikkea muuta kuin ikäloppu Thatcher-kopio.

Yleisesti ottaen laihana keikkavuonna Re-Invention Tour viihdytti täysiä saleja läpi maailman ja nousi vuoden ylivoimaisesti myydyimmäksi kiertueeksi. Toiselle sijalle tuli Prince, ja ennenkuin joku äkkää kälistä Madonnan huimista lippuhinnoista, mainittakoon, että Madonna kiersi maailmaa neljän kuukauden ajan, Prince yli vuoden.

Eikä kenellekään jäänyt epäilystä, kuka veti pisimmän korren Lontoon Live 8 -konsertissa.

Ja sitten Celineen. Ei Celine ole "ohi". Vain hänen supertähteytensä on ohi. Las Vegas on juuri se paikka, jossa eilispäivän hiivuskat myyvät saleja täyteen, koska muualla eivät siihen pysty. Celine ei myöskään ole maailman myydyin naisartisti, vaikka julmetusti hänen levyjään onkin mennyt kaupaksi.

Tietokilpailukysymys: kukas se maailman kaikkien aikojen myydyin naisartisti mahtaakaan olla? Ei, se ei ole Mariah Carey. Ei, se ei ole Barbra Streisand. Ei edes Whitney Houston. Ja ylläri: se ei ole myöskään Madonna.

Veikkauksia?
Pisimmän korren veti kyllä Pink Floyd eikä Madonna live8 konsertissa
Myydyin naisartisti on joko Mahalia Jackson, Aretha Franklin tai Tina Turner
Oikea vastaus todellakin on "ei voi tietää"! Nana Mouskouri tosin on useimpien laskelmien mukaan eniten myynyt naisartisti.
Minusta nimimerkki "Muumio" ei kirjoittanut lainkaan ns. vereslihalla vaan kirjasi ihan pumpulin puhdasta faktaa siitä surullisesta rahastuksen maailmasta mitä monikansalliset viihdeyhtiöt harjoittavat supertähdiksi luultujen, sangen arkipäiväisten henkilöiden persoonan kautta.

Briljantinin viihdyttävyyteen minusta tuo kirjoitus ei noussut, mitä vastoin esim. laulatajatar Madonnan liverrykset tekevät keskimäärin aina kohderyhmässään, joka käytää musiikia vain"viihdyttämiseen". Täytyyhän sitä jotain ajankulua olla tylsässä elämässä pakkotahtisen työn tuoksinassa tylsyyden oravanpyörässä. Sopivaa taustamuzakkia massoille siis.
Vastine oli siis järkevin mahdollinen todistus Madonnan todellisesta poistumasta eturivin tähtien loisteessa ilman pienintäkään merkkiä dissauksesta. Jos ihminen ei aiheuta minkäänlaista intohimoa, hänellä ei ole mitään vaikutusta. Valitettavasti niin on asia.

Madonna kyllä itse omalla virallisella saitillaan ilmoittaa perustavansa tuon kabbalahotellin joten mitenkähän tuon ns. huhun laita oikein on... Arveluttavaa sen sijaan on että taas kerran yksi idoloitu tähtönen heittäytyy kriiseissään sangen fundamentalistisen ja ihmisyyttä eriarvoistavan uskonnon uhriksi ja papittareksi. Jokainen voisi henkilökohtaisesti pohtia onko tuollainen henkilö jalustalle nostettavissa joka jakaa ihmiset eriarvoisiksi ja vähemmän tärkeiksi ja arvostetuiksi uskontonsa myötä. Mutta tottahantoki se antaa mahdollisuuden hoitaa pois päiväjärjestyksestä ei-niin-toivotut-henkilöt erilaisin lähi- ja nykyhistoriamme, jopa räjähtävinkeinoin. Mitäpä ei salittaisi nykypäivän Jumalatarille?

Mutta mielenkiintoisenpaa tässä kitchikeskustelussa on se että millähän vuosikymmenellä viime vuosituhannella on tämä vanhus vetänyt "kultakorsettiin pukeutuneena läpi viety elämänsä konserttikiertueen" ? Tuketuneena lavashowsaan rollaattoriin kenties? Ei ole kovin tuo "kiertue" kummoista julkisuutta saanut eikä näkyvyyttä muiden kuin sokeasti häntä palvovien henkilöiden keskuudessa. Mutta niinhän se on, että eilispäivän tähtoset käyvät hetkellisesti tuikkimimassa periferoiden homokapakoissa vuorotellen euroviisu slaavityrkkyjen kanssa, jopa täälläkinpäin *virn. Kyllähän silloin pakosti törmää noihin B-lkn estradirtaiteilijoihin noissa örkkiluolissa pönötessään.

Aina ympäri maailmaa löytyy pösilöitä, jotka ovat valmiit maksamaan elävistä kuolleista vaikka mitä kultaruukkuja, että he voivat myöhemmin sitten luukuttaa oleensa heidän viimeisellä keikalla. Ja saahan sitten huomenissa pukea päälle säälittävän tour-paidankin brassailakseen kokemukselaan. Hyvänä esimerkkinä tästä käynee vaikka elävien kuolleiden yhtye, nimeltään Rolling Stones, jolla ei ole enää muuta annettavaa lavalla, kuin se jännitte että joku niistä zombiepapoista kuolee sydäriin kesken keikan.

Lontoon Live 8 -konsertissa taisi pisimmän korren kuitenkin tänä kesänä vetää al Quida ja "Laardi" Bob Geldof jonka pussiin kilahti taas jokunen killinki viskinhuuruisuista elämää ylläpitämään. Madonnan osuus oli... sitä tasapaksua jöötiä mitä tulee keski-ikäisestä selluliittiperseestä pahan ummetuksen purkautuessa. Ei siis mikään tuore puristus ollut tädiltä siellä nautintona nautittavissa. Läsnäolleena satoin todeta että yleisö ainakin otti kaikki muut kikkareet paremmin omakseen kuin tuon Aikuisen Naisen esiintymisen. Lähinnä artisti Äm oli vain sitä Humppa-Paula pakkopullaa, kun taas muiden artistien kohdalla koettin sentään innostusta. Edes vähäisestä myötätunnosta.

Celine Doinin uran voi jokainen asettaa omaan arvoonsa tällä tiedolla että että hänen parfyyminsä on "Belong" jota mydään noin 22 euron hintaan. Se on kesäinen, kukkainen ja sensuelli tuoksu joka sopii erityisesti nuorille naisille sekä tuottaa tämän "laulajattaren" elannosta suuren osan miljoonien dollareiden arvoisella myynnillään. Eikä Arvoisa Viihdetaiteilija edes häpeä tunnustaa että valtanosa hänen tuloistaan tulee noista, sivutuotteista, tosin kuin todellisten luovien artistien jotka sentään tekevät tilinsä lauluillaan, ei krääsän myynillä.
hoh...meinasin antaa asian olla, mutta en voinut olla kirjoittamatta näistä vääristä, niin vääristä kommenteista, mitä esim. japi kirjoitti. Kysynpä vaan, kuinka moni artisti vetäisi 4000 hengen salin täyteen viitenä iltana viikossa??? Aika harva! Kun lippujen hinnatkin pyörivät 200$ nurkilla.

Kysymyshän ei Celinen kohdalla ole siitä, etteikö hän vetäisi meidän Stadikkaakin täyteen vaikka kahdesti, vaan siitä, että hän ei nyt vaan yksinkertaisesti halua kiertää ympäri maailmaa lapsensa kanssa. Myöskään sellaista showta mikä siellä Vegasissa on, ei voi viedä rekka-autoilla ja jumbojeteillä maanosasta toiseen. Hän haluaa tarjota faneilleen parasta ja sitä se kyllä oli! Aivan uskomaton spektaakkeli!

Olen huomannut, että homot eivät tunnetusti tunnu arvostavan ketään muita kun ns. homoikoineita...Madonnaa, Kylli-tätiä yms. joiden elämä on yhtä vuoristorataa. Celinehän on itseasiassa varsin harmaa persoona, koska hän ei vietä elämäänsä showbisneksessä vaan vetää konsertin illalla ja menee miehensä ja lapsensa luo. Hänestä ei kovin montaa skandaaliotsikkoa ole vuosikymmenten varrella nähty. Kenenkään on turha kiistää hänen menestystarinaansa. Se on totta ja tämän show-vaiheen jälkeen hän varmasti vetäytyy muutamaksi vuodeksi ja tekee comebackin. Se on varma.
Nimimerkille fan: voit olla Celinen suhteen oikeassakin. Las Vegasia nyt vaan yleisesti pidetään laskevien supertähtien tyyssijana. Se siitä sitten.

Nimimerkki Mutsias kans! on joko hillitön provo tai sitten hän ei seuraa uutisia. Madonnan kiertue oli viime vuonna eikä häntä kyllä yhdessäkään homoörkkilässä tai ylipäätään vähemmän kuin tuhansia vetävässä paikassa nähty.

Olisi myös kiva tietää, miten kabbala eriarvoistaa ihmisiä. En oikeastaan ole perehtynyt siihen juuri yhtään, mutta koska Mutsias kans! on, hän varmasti ilomielin valaisee asiaa.
Niin ja tuosta Live 8:stä vielä: en tarkoittanut pisimmän korren vetämisellä, että kuka oli paras. Se on tietenkin suhteellista ja mielipidekysymys. Itse pidin eniten Robbie Williamsista. Tarkoitin yleisössä herätettyä reaktiota, joka Madonnan kohdalla oli muihin verrattuna huikea.
Johtuikohan se siitä naisesta joka oli samaan aikaan lavalla Madonnan kanssa????? Jonka kuvaa heijastettiin kun hän oli kuolemankielissä. Ehkä yleisö villiintyi siitä, että kaikki on mahdollista tässä elämässä.

;)
Aluksi varmaankin johtui, mutta oli se meteli melkoista keikan aikanakin.

Vaan turhapa tästä on peistä vääntää. Keskustelu on jo nyt vajonnut Madonna on hyvä/eipäs kun huono -tasolle ja sikäli hedelmättömäksi.
Nimimerkki Mutsias kans! ei ole nimimerkki ”japan” sanoin ”hillitön provo” vaan sattuu olemaan erimieltä ”japan” kanssa ja sekös saa veret liikkeelle ja kiehumaan. Uutisten seuraamisen tasoni on varmaan keskimääräistä kansalaista suurempi mutta valitettavasti, laulajatar Madonnan-kiertue (ties kuinka mones epätoivon ristiretki?) viime vuonna ei saanut kummoistakaan medianäkyvyyttä laatulehdissä, kuin tietty sokeasti Madonnaa palvovien fanien silmille syöksyvissä uutisointivälineissä.

”Homoörkkilä” kyllä taitaa olla se tulevaisuuden konkreettisin esiintymislava tällä pudotuksella alaspäin hänen tähteytensä vuosista. Silloin kyllä vähemmän kuin tuhansia vetävät paikat ovat riittäviä hänen nähtäväkseen, tarkemmin sanoen tyydyttääkseen hänen vanhan sirkushevosen tarpeen olla estradilla hetken aikaa ”jokin” sekä tietty taskurahan tarpeen. Tuskinpa ihan pian Madonna-mummelilta rahakaan loppuu siitä pitää huolen uskollisesti hänen huonojakin tallenteita ostavat todellisuudelta sokeutuneet palvojat. Mutta menestyksestä on vaikea luopua ja sen sammunet tähdet ottavat vaikka millaisista juoppojenviihdytysladoista ja homoloista.

”Mutsias kans!” ei koe miksikään kansalaisvelvollisuudekseen valistaa infoähkyyn saakka ihmisiä, joilla itsellään ei näytä itsellään olevan mitään muuta mielessään kuin Madonna, Madonna, Madonna…vaikkapa kabbala-uskonnon harjoittamisen sisällöstä ja sen aiheuttamista asioista ihmisille. Kannattaisi seurata ja olla terveen utelias elämästä, myös kaikenlaisesta muustakin mitä vain tämä elomme ja olomme tuottaa ihmeteltäväksemme, niin asiat saisivat vähän enemmän sisältöä ja merkitystä. Ehkäpä silloin vähän pohtisi, tekeekö tuo idolini kenties asioita oikein vai väärin. Hakukoneella saa jokainen ruudulleen luettavaksi ihan helposti tietoa jos sitä haluaa, mutta tietysti on mukavampaa olla vain sumeassa tähtipölyssä, jossa on vain kaikki kaunista ilman rumia asioita todellisuudesta.

Live 8 oli yksi monista viimeaikojen hyperhypetetyistä massakonserttitapahtumista, jossa yleisö oli jo niin totaalisen pitkästynyt sekä tylsistynyt siinä vaiheessa kun Madonna tuli lavalle, että suuria todellisia tunteita sai jopa ihan tavis roudanrikin lattiaharjansa kanssa. Mutta sitähän ei tietysti tv-ruudun välityksellä näe ja koe niin kuin paikanpäällä olleena. Sunshine always on TV :- Mammuttimainen tekopyhä show vaan kääntyi loppujenlopuksi itseään vastaan ja yleisö oli jo lopuksi sangen spontaanisti valmis ironisoimaan esiintyjiä, joten ne Madonnan suosionosoitukset taisivatkin olla jotain ihan muuta kuin… Jumalattaren palvontaa. Ainakin Madonnan siirappimainen yritys olla yhtä todellisten Live 8 kunniavieraiden kanssa herätti närkästystä ja vastenmielisyyttä yleisön joukossa. Varsinkin kun arvon rouvalta kesti kotvasen tajuta että hän ei olekaan huomion ehdoton keskipiste, niin kasvojen pudotus oli melkoinen siinä vaiheessa ja ilme oli melkoisen happamen harmistunut isolla screenillä..
Siinä mielessä nimimerkki ”Heavymies” siis oli oikeassa, että todelliset aidosti tuntevat läsnä olevat ihmiset kokivat ”jotain” ihmisestä, eivät muovisesta ja laskelmoivasta eilispäivän tähtösestä keski-ikäisen naisen maneereineen..

Madonna on varmaan ”hyvä” omassa turhuudentausta-sarjassaan mutta hänen aikansa on auttamatta ohitse ja se pitäisi jokaisen ymmärtää viimeisen 15 vuoden laskevan urakehityksen myötä. Enää hänellä ei ole paluuta huipulle ja jokaisen julkaisun myötä tapahtuva piikkimäinen hetkellinen suosio on vain raskaan markkinoinnin mukanaan tuoma ostettu harha ilman sen kummempaa pysyvää määrettä.

Sinällään keskustelu Madonnasta on ihan antoisa sadoltaan asiana jos se antaa pureskelun myötä vaikkapa jonkin kriittisyyden siemenen itämään jonkun lukijan mieleen, siitä onko länsimaisen kaupallisen musiikkiteollisuuden tuottamien teollisten tähtösten antama sisältö juuri mitään muuta kuin… olemattomuutta. Keskustelu on siis ollut aivan maukas kypsä hedelmä, mutta sen ylikypsynyt naislaulajatar aiheena on homeen pilaama muisto ah! niin hehkeästä hedelmällisyyden annistaan mehukkaine musiikkeineen
Mutsias kans! taitaa seurata vain suomalaista lehdistöä, ainakin keski-euroopan maiden sekä jenkkien lehdistössä aiheesta oli lukuisissa lehdissä etusivun juttu. Samoiten muotimaailman yksi arvostetuimmista lehdistä Vogue Paris kunniotti kiertuetta julkaisemalla laajan artikkelin ja laittamalla Madonnan lehden kanteen.
Samoin muuten uusimman jenkkien luetuimman muotilehden Voguen kannessa komeilee Madonna, myös heidän nettisivuillaan osoitteessa http://www.style.com/vogue
Lisäksi Warner on ilmoittaut tämän Madonnan uutuuden olevan heidän vuoden tärken julkaisu.
"Lisäksi Warner on ilmoittaut tämän Madonnan uutuuden olevan heidän vuoden tärken julkaisu."

Niin, ja Warner toki on se puolueettomin taho Madonnaan liittyvässä uutisoinnissa. Haloo nyt, tietenkin M:n oma levy-yhtiö yrittää hypettää omia julkaisujaan.
New York Times kirjoittaa että Warnerin pomot ovat todella innoissaan tästä tulevasta levystä!

Who are the happiest music executives in the land these days? The big guys at Warner Records.
All who have heard Madonna's coming CD, "Confessions on a Dance Floor," have been blown away. (Including WR's movie-star handsome CEO Tom Whalley.)
"Confessions" is entirely a dance-driven pop disc. No message. No ballads. All fun. These days M seems serene as the chatelaine of an English manor, feeding the chickens, riding, tending to her children, etc. (She, her home and her kids are gorgeous in Vogue for August.)

But the once-shocking icon can still get into the groove. And she wants her fans to know it. The album hits stores in November.
Lasse lainaa Liz Smithiä, joka on aina ollut hulluna Madonnaan ja kirjoitti samanlaisilla vuolailla ylisanoilla edellisestä, pettymykseksi osoittautuneesta American Life -levystä.
Ai niin, olis myös kiva tietää, mitä musiikkia Mutsias kans! kuuntelee. Haluan näet tietää, millainen kulttuuri on sopivaa sivistyneelle ihmiselle.
Katri-Helena on mahtava laulaja ja artisti, vieläpä suomalainen. Hänen konserteissaan on mahtava tunnelma. Hänestä puhuminen tällaisten madonnojen yhteydessä on pyhäinhäväistys! Ettäs tiedät!
Epäjumalansa näyttää itsekullakin pakanalla näyttää olevan, kun jopa Anni-Helanakin (Vai olikos tuo se jauhomerkki? No sama se, yhtä värittömiä molemmat) käy jo Pyhästä, jota häpäisee tälläisissä yhteyksissä mainitseminen.
Saa sitä pylvään päähän nostaa jokainen mitä vain haluaa ja palvoa sitä sitten, mutta ei nyt vielä tuota tätiä Pyhäksi julisteta. Tanja Kookin on jo edellä tässä Pyhimykseksi julistamisen kilpajuoksussa poskisuudelmien verran.

Tosin esim. myös look-a-like wannabe Jumalan pojan, Idols-tuomarin mielestä oman muumiomummomme, eläväkuolleen riivatun laulujenkin laulaminenkin on jo kansallisomaisuuden raiskaamista. Kai täällä ollaan vielä luonnonkansojen tasolla, jossa epänormaalit ilmiöt nostetaan Jumalattariksi, joita sitten palvotaan ja suitsutetaan.
Kulttuurilähetyssaarnaajilla olisi paljon töitä täällä pakanallisien massamediauskovaisten keskuudessa.
sinulle "heino": olet saatanan hinttipaskiainen kateellinen pieru! ja akkamainen lässy.
edellisestä jäi myös kysymysmerkki pois. Eikö olisi kamalaa jos kaikki me ottaisimme kaiken tässä elämässä näin vakavasti? Annetaan kaikkien laulaa äänellään ja fanitetaan ihan vaan miten halutaan me muut.
edellisestä jäi myös kysymysmerkki pois. Eikö olisi kamalaa jos kaikki me ottaisimme kaiken tässä elämässä näin vakavasti? Annetaan kaikkien laulaa äänellään ja fanitetaan ihan vaan miten halutaan me muut.
Höpön löpön, db. Nämä asiat ovat kuolemaakin isompia. Niillä ei leikitä.

db
R.I.P

Pakahtui liikaan vakavuuteen ja poks!ahti pois. Muistoa kunnoittaen lahjoituksena Liian vakavasti asiat ottavien keräykseen kokoelma kysymerkkejä kun niistä näyttää olevan puutetta:

? ¿
mä täs vaan miettin mis vaihees tää keskustelu oli madonnasta, kun tuntuu et ainakin viime viestien perusteel ne eivät lainkaan liittyy häneen, et silleen.

p.s. madonnan vihaajille vois vaan sanoa ettei kannattaa purkaa vihansä tähän keskusteluun!!!
Aivan!Aiheeseen liittyen totean että odotan innolla millainen tanssipläjäys Madonnalta on luvassa!!!
Minä en odota.

Mutta odotan Rammsteinin, Ministryn, Lullacryn jne ....
jos nämä nimet nyt mitään siellä Madonna/Pinkkikuplassa mitään sanoo.
"Mummo
29.07.2005, 11:35 Mummo ei ole enää ollut huipulla vuosiin kuin hetkellisesti joten taitaa olla vähän liioiteltua tuo "huipulla paikkansa pitäminen". Pitkään uraan on mahtunut niitä jaksoja jossa hän on ollut pitkään huipulla mutta myös niitä lähimenneisyydessä ajankohtia jolloin on oltu lähinnä siellä huipun juurella. Satunnaisesti täti on käynyt nopeasti ylhäällä huipulla hetkellisesti, mutta yhtä kuten kaikki tiedämme huipulla tuulee ja sieltä lentää nopeasti tuulen mukana pois, jossei ole mitään suurempaa annettavaa. Kova on ollut yritys vuosien saatossa mutta aika kaukana hän on siitä suosiosta ja yleisöstä mitä oli silloin joskus muinoin.
Mutta eihän me Mummosta päästä eroon koskaan, sille samalle veteraaniviihdyttäjien joukkoonhan tuo on siirtynyt niinkuin jo aiemmin muutkin muumiot kuten Tina Turner, Cher ja Celine Dion. Aina noille mennen maailman sammuville tähtösille löytyy fanittajia ihan palana jos vain joku niitä puffaa homoikoneina. "

Suoraan sanottuna olen pettynyt huomaavani myös homojen harrastavan samaa rasismia eli ikärasisismia tällä palstalla kuten esimerkiksi Helsingin Sanomissa.47-vuotiaasta aletaan jo käyttää nimitystä "mummo".Miesten kohdalla samaa ei tehdä,ei ketään kutsu vaikka yli nelikymppistä Cruisea tai Michael Jacksonia papoiksi.

Siis jos naisesta ei muuta haukuttavaa löydetä,voi aina vedota ikärasismiin...
En tiennytkään, että mummo on haukkumasana. Sehän tarkoittaa isoäitiä, ja neljänkympin hujakoilta lähtien sitä kyllä ollaan jo hyvinkin isoäiti-iässä.
Jos minua paapaksi kutsuttaisiin, ottaisin sen pelkkänä kohteliaisuutena. Itse asiassa olen kyllä tainnut nähdäkin Tom Cruisea jossain papaksi kutsuttavan, ja mikä ettei. Mies parhaassa iässä.
Asiaan liittyen Rolling Stone kertoo Stuart Pricen testaavan biisejä klubikeikoillaan:

Madonna Hits the Clubs
"Confessions" already lighting up European dancefloors

Madonna is returning to her roots with the club-friendly Confessions on a Dancefloor, due November 15th. For her tenth studio album, the follow-up to 2003's American Life, the pop legend worked closely with British producer Stuart Price (a.k.a. DJ Jacques Lu Cont) at his London apartment.
Price met Madonna later in her career, playing keyboards on her last two tours -- "I was a bit too young to be a fan in the Eighties," he says, laughing. She approached him after last year's Re-Invention Tour, when she began work on a music-driven screenplay, bringing him onboard to create a sound she called "future disco." The idea for Confessions came from those sessions.

"We live real near each other in London, and we could just send ideas back and forth and get together and work on stuff," Price says. "The creative process was very short. There were a couple of weeks in London at my studio where we were doing a song every day."

At night, the producer would test out the tracks during his club gigs. "Whenever I was DJ'ing, I'd take dub or instrumental versions out with me," Price says. "I had my camera with me, and the next day I'd tell Madonna, 'This is what a thousand people in Liverpool looked like last night dancing to our song.' You can work on a song for twelve hours, but I guarantee you'll know within the first ten seconds of putting it on at a club whether it works or not. So these songs were tested on unwitting subjects throughout Europe."

But Price insists that he and Madonna did not blindly trust the club scene, wanting to create something more lasting. "There's a bit of a danger with dance music that you can create something that's cool but doesn't have much substance to it," he admits. "Every few months, a club record comes along that hits a nerve with people, and they connect to it. They don't know why, but there is something magical in it. That's what we were trying to make."

The first single is the uptempo synth-disco jam "Hung Up," which Price calls "a big feel-good song. You put it on and you want to get in your car, turn it up and drive around smiling."



ANDY GREENE
(Posted 8 12, 2005)
Aiheenahan on Madonnan uusi albumi. Onkin vähintäänkin asiatonta tulla silloin esittämään "minä en"-kommentteja siihen, kun toiset ilmaisevat odottavansa innostuneesti uutta levyä. Ei mitään tyylitajua? Vai eikö vain mitään ymmärrystä siitä, että ihmiset oikeasti pitävät eri asioista? Miksi vitussa pitää aina tuomita kaikki muut.

Ja nyt jos sopii, tämä vois jäädä viimeiseksi viestiksi tästä sivuraideaiheesta (ok?), ja palataan alkuperäiseen aiheeseen, Madonnan uusi julkaisu :)
Miksei voisi mukamas keskustella ilman tuollaista sensuuria ja IsoVeli valvoo asennetta? Aina on näitä joille menee pannu punaiseksi jossei kaikki ole hallinnassa ja ruodussa tiukasti ohjattua toimintaa. Ikäviä ihmisiä.
Madonna's 47th birthday celebration was marred when she suffered several broken bones in a horse riding accident at her country home outside London, her publicist told The Associated Press on Tuesday. The superstar was hospitalized with three cracked ribs, a broken collarbone and a broken hand, according to Liz Rosenberg, her spokeswoman based in New York. The accident occurred Tuesday at Ashcombe house, her estate outside of London. Madonna and an assistant were riding horses, when Madonna, on a new horse she wasn't accustomed to riding, took a tumble. Her children, Rocco and Lourdes, were at the home but were not with their mother at the time, Rosenberg said. "The whole family was out in the country, celebrating her birthday," Rosenberg said. Her husband, director Guy Ritchie, took Madonna to an undisclosed hospital, where she was treated. Rosenberg said the entertainer was expected to be released later in the evening.

;(
Liittyykö YLLÄOLEVA mitenkään Madonnan uuteen levyyn?

Kas kun ette kirjoita ,koska teidän ylhäisyytenne Kuningatar Madonna käy paskalla.

Madonna lupaili ,että aikoo uudistaa Disco/Tanssi musiikin, saas nähdä mitä sieltä nyt tulee. Toivottavasti jotain todella uutta, Madonna jos kuka tarvitsee uudistautumista.
Heavymies: kyllähän tuo liittyy topiciin siinä mielessä, että topic käsittelee Madonnaa. Pakkoko sitä nyt on niin tiukasti pitäytyä aiheessa, on täällä pahemminkin rönsyileviä keskusteluja. Ja jos nyt oikein pilkkua nussitaan, niin tuollainen tapaturma voi vaikuttaa singlen ja/tai albumin julkaisuaikatauluun, jolloin se todellakin liittyy aiheeseen jykevästi.

Vai olisiko tuolle pitänyt avata oma ketjunsa? Eihän täällä kohta muita topiceja olisikaan kuin Madonna-aiheisia.

Uudesta levystä ja uudistumisen tarpeesta olen kyllä täsmälleen samaa mieltä.
Heavymies tai mikä lie onkaan,on täysi provosoiva idiootti joka ei osaa keskustella asiallisesti asioista ja siten osallistua keskusteluihin vain ärsyttääkseen muita keskustelijoita.Klisee tyhmistä hevareista näköjään pitääkin paikkansa...
MikäMitäMissä on tuo näissä kommenteissa esiintyvä sana "topic"? Tropic-mehun mä kyllä tiedän mutta mitä tuo topic niinku merkitsee vai merkitseekö se mitään... jotain nörrtislangia kenties? Vai onks se jokin asento jossa gay on sillai miesten kaa niinku nää topitbottomitversat sun muut?
ja taas poiketaan tän madonna foorumin pääaiheesta, mutta vastataakseen sun kysymykseen topi, sana topic on englanninkielinen ja se tarkoittaa aihe niin kuin esim. tän foorumin keskustelunaiheena on madonna, mut ilmeisesti monet eivät sitä tajuaa!!
P.S Miika toi oli niin hyvin sanottu, toi Heavymies pitäis saada porttikiellon tästä foorumista....PISTE!!
Madonna on kuin se mummolan vintiltä taas kerran esiin tarpeettomasti tyttärentyttären häitä varten kaivettu vanha väsähtänyt, ryhditön hääpuku. Muodista se on mennyt useamman kerran, uudistettu ja pilattu, lyhennetty sekä pidennetty. Mukana siinä on jo liian paljon lainattua, varastettua, sinistä sekä menneisyyden painolastia. Koiperhosten jo reikäiseksi syömä, helmoistaan rispaantunut sekä rypistynyt ja neitsytvereen on jo tuo tyhjä kuori aikaa sitten vietetyissä hääöissä tahriintunut.
Kostealle ja ummehtuneelle, koipalloille, tätimäiselle parfyymille sekä Rakastaako yleisö minua aina ja iankaikkisesti -jännityshien ohella ankean aamun pahoinvoinnille haisee tuo kierrätystuote nykyisin vailla sitä kunniaa ja sanomaa mitä sillä on joskus ollut. Uljaimmat hetkensä tuo kulissi on jo viettänyt, antanut hetken ilot sulhaspojille tanssien lomassa sekä kätkenyt ei toivotut vahinkolevyt. Paljon pettymystä kätkee tuo Wanha Rouva, särkyneitä unelmia ja surun kyyneleitä.
Valkea suosion morsiuspuku ja huntu kuuluvat vain uusille neitsytmorsiamille, niille aidoille Like a Virgin -tapauksille. Uusioimpyiden olisi kunniakasta olla rehellisesti ikäisiään ja myöntää huonot kykynsä sekä tasonsa onnistua yleisönsä kanssa, solmittujen floppaavien kulissiliittojen mitättömän sanoman myötä. Enää ei kannattaisi verhoutua kolhiintuneeseen haarniskaan jossa olo on tukala, vaan löytää jo asu uusi onnistumisen toistuvalle yritykselle. Mutta saahan sitä näin typeryksiä pankonpäällys poikia rahastaa auervaaralaiseen markkinamiesten tapaan ilman avioehtoa, palautusoikeutta lauleskellen sulosävelten tahdissa samoja monesti käytettyjä asioita, joihin ei enää itsekkään usko. Joutaisi jo moinen lumppu matonkuteiksi tai lattiarätiksi.
Tosihan on jotta Madonna ei osaa vieläkään laulaa vaikka ääni onkin jo miksattu Minnihiiri ajoista toisenlaiseks. Madonnahan ei myöskään osaa näytellä...
Mutta silti ihailen suuresti hänen uudistumiskykyään ja rahan teko taitoa , tuskimpa meistä kukaan pystyisi samaan vaikka muutaman tuottajan kanssa kiksauttaisikin.
Mutta todennäköisesti hommaan rouvan seuraavankin levyn ja tykkään siitä. Olen varmaan hölmö Madonna fani hautaan saakka.
Piti lisätä että madonna on musavideoitten ehdoton kuningatar edelleen...
Moni suomalainen "menestyjä" on osannut samantasoista rahanteko taitoa, niinkuin Turhat Laulajatteretkin, jota kansanomaisemmin tosin kutsutaan huijaamiseksi ja on sitten myöhemmin joutunut ns. "tekniseen vararikkoon" (rahat ovat kateissa jossain veroparatiisissä). Ompa osa jopa tiilenpäitäkin lukemaan, kun ovat lopulta saatu kiinni jostain päin maailmaa kahtelemasta.
Ovathan nuo humpuukin ja silmänkääntötemppujen mestarit kaikkialla maailmassa jokaisella kuviteltavissa olevalla alalla aina oivasti osanneet "uudistua" kun ovat olleet kunto-lomallaan mutta kannataaisikohan heitä silti ihailla, ei kai sentään? Mieluummin olen kykenemätön moisiin Suurin Puhalluksiin rehellisenä lainkuuliaisena kansalaisena, kuin tarjoten tyhjää ja turhuutta hyväuskoisille, rahastaen siinä samalla itselleni sievoisesti mammonaa. Mutta saahan sitä maksaa tyhjästä jos niin haluaa.
Tuottajan kanssa kiksautus... Brrhhh! ...aika karmea ajatus jos vaikka ajattelee Suomen tuottajatapauksen oloisia.
Muutaman minuutin filminpätkiä nyt saa kasaan jokainen nykyjään jos on käpälässään jokin sortin tallentaja. Ei siihen tarvita sen kummempaa suurta mediaperimää ja seksyä naikkosta kainaloon kokkoilemaan, senkun antaa vain lonkalta palaa. Sellaista, mitä noissa videonpätkissä on nähtävissä nyt saa aikaiseksi vaikka... (jääköön sanomatta). Ja joku eukko kuin eukko nyt osaa suutaan aukoa ja ketkua siinä sopivasti leipänsä eteen kun kamera käy.
Madonna has vowed to get straight back on her horse once she recovers from her riding accident, Victoria Newton reports on The Sun:
"The Queen Of Pop spoke exclusively to The Sun last night to reveal she cannot wait to get back in the saddle", Newton says. Madonna told the newspaper she is "on the mend" and added:
"I am grateful and overwhelmed by everyone's good wishes. As soon as the doctors give me the okay, I expect to be right back on a horse and riding again."

An aid for Madonna also says: "She is feeling much better, definetly on the mend. She'll be itching to get back to full fitness. She is not the type to sit at home feeling sorry for herself".

What does a megastar need when she's under the weather? Why, a little ego-stroking, of course...
And Madonna's pals have been doing just that since the singer fell off her horse this week. Stuart Price, who produced her new album Confessions On A Dancefloor, sent snaps of fans dancing to her tunes in Ibiza to cheer her up.

A spy says: "Stuart dj'd at Thursdays at Space and played some tracks. The floor went wild so he sent some pics on his phone to her saying: 'Here's 1,000 people going mad to your tune!' She loved it."
Well, it sure beats grapes...
Mika Kirjoitti
"Ja mukaan on sämplätty Abban Gimme, Gimme, Gimme -biisiä. Jee!!!"

Onko tuo nyt sitä Madonnan uudistumista, tuo sämple? Vanhanaikainen jippo mun mielestä.
Aina kun hittiputki on solmussa, tartutaan ABBAan, joko luvallisesti tai luvatta. onkohan Björn ja Benny todella antaneet Madonnalle luvan sämpläilyyn? Edellisen kerran myöntyivät Fugeesin kohdalla muistaakseni 10 v. sitten. No, ABBAn musiikki on nerokasta ja kerroksellista "pop-oopperaa", josta riittää kyllä ammennettavaa...
Ei varmaan oo luvallinen sämpli kyllä. Kyllä Maddu on kiero, tässäkin se taas nähdään. Muutekin oon sitä mieltä, että kaikessa on jotain hämärää ja joku muu säätelee mun elämääni ja aiheuttaa koko ajan ongelmia. Eikä kukaan keksi mitään uutta ja muutenkin tuntuu että ympärillä on vaan kyvyttömiä massasieluja.

Ugh & herranjestassentääntaas!
Biisistä löytyy nyt 1.2 min pitkä versio motorolan sivuilta. Ilmeisesti se on hieman hitaampi kuin eiliset clipit. Itse en töistä pääse kuuntelemaan.
Tuo viimeisin biisinpätkä on kappaleen alusta, ja paljon hitaampi tempoinen kuin aikaisemmat klipit ovat olleet. Ei ollenkaan niin menevää kuin aikaisemmat näytteet antoivat olettaa...

Tuon 1 minuutin mittaisen pätkän voi ladata myös mp3 versiona madonna.nu sivulta
Sitäpaitsi, tuo Gimme Gimme Gimme sämpli kuullostaa ihan päälleliimatulta. Häiritsee koko biisiä ja pilaa koko kappaleen.

Ihankuin kaksi eri biisiä olisi laitettu soimaan samaan aikaan.
Pro-toolsin leikkaa/liimaa toimintoa ilmeisesti käytetty, nopeaa ja helppoa toimintaa jotta saadaan elähtäneen mummelin matskua pihalle.
Madonna on tosi hyvän näköinen 47-vuotias nainen. Ei mikään "elähtänyt mummeli". Ja minun mielestä on ainoastaan hyvä asia, että vanhempikin nainen voi vielä menestyä pop rintamalla.
*Tässä linkki Motorola-mainoksen pätkään,muuten instrumnetaali mutta kertosäe kuuluu :)

http://rapidshare.de/files/4838922/hung_up_motorola.mp3.htm*

Toi clippi ei oo oikeasta Hung Upista vaan joku ihme sekoilu joka on tosiaankin kaiken tän Abbahypetyksen aikaansaamaa. mun tietojen mukaan missään noista biiseistä ei ole samplatty sitä tai jos on, en todellakaan usko että sitä on tehty noin selvästi.
ak kirjoitti
"Madonna on tosi hyvän näköinen 47-vuotias nainen. Ei mikään "elähtänyt mummeli". Ja minun mielestä on ainoastaan hyvä asia, että vanhempikin nainen voi vielä menestyä pop rintamalla."

Vanha nainen ja "menestyy" NIMENOMAAN vanhoilla jipoilla. Eihän Abban "Gimme Gimme Gimme" biisi ole kuin 26 vuotta vanha. Se siitä Mamma-Madonnan discomusiikin uudesta suuntauksesta.

Säälittävää. Abba on edelleen suositumpi kuin Madonna
Kuules heavymies, 47v nainen ei todellakaan ole vanha! Tuo mielipide kuulostaa joltain 16-25 vuotiaan näkemykseltä...ei toki millään pahalla. Monet nais-artistit alkavat tuon ikäisinä olla vasta oikeasti mielenkiintoisia, ulkoisestikin viisikymppiset päihittävät nuoret kollegansa. Madonna on nyt itseasiassa kauniimpi kuin joskus kasarivuosinaan...
Kyllä me karvanverran alle viiskymmpiset ollaan vanhoja. Ei se siitä miksikään muutu vaikka mitä tekisi tai olisi. Tilannetta pahentaa vain se kun yrittää painia nuorisosarjassa niinkuin Madamme. Eikuin se olikin Madonna.
Heavymiehellä taitaa olla ikäkriisi, kun on noin pakottava tarve mollata viisikymppisiä. Sen toki ymmärrän, ettei Madonnasta vältsyyn kaikki tykkää, mutta ei kai ikä kenestäkään pahaa tee, pikemminkin päin vastoin. Heavymiehen kommentit menevät ala-arvoisen ikärasismin puolelle. Mahtaa herra olla pirun ylpeä itsestään.
Jaa-a miten se nyt ottaa?

Ehkäpä olenkin typerä, mutta voittehan aina ignorata minut täysin.

Ja minä en puhu ikärasismista, vaan uudistumisesta jota naikkonen itse sanoo tehtailevansa uudella levyllään. Jä mitä sieltä tuleekaan .... tyhjänpäiväistä disco-easy-listening-hissi muzakkia Abban "gimme Gimme" sämplemössön kera. Kas kun ei sämplätä Britneyn "oops, i did it again...." ,olis paljon osuvampi. "Uups, tein taas yhden turhan levyn"

Esim Kraftwerk niminen poppoo on tehnyt mielenkiintoisempaa musiikkia kuin joku Madonna ja monien mielestä alansa pioneereja.

Kraftwerkin ei tarvitse tehdä suurta numeroa itsestään kuin Madonna tekee.

Madonna ei ole koskaan ollut edelläkävijä, ainoastaan "vain" NRJ Radio Energy Chartwhore jolla myydään pikkuisen enemmän Pepsi maxia ja Tacoja
Niin, no pyörää on vaikea keksiä uudelleen. Uudistuminen tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että M ei kuulosta kaikilla levyillään samanlaiselta, vaan hän uskaltaa kokeilla erilaisia juttuja ja popmusiikin tyylejä.
Hung Up kuulostaa todella lupaavalta noiden pätkien perusteella mitä oon kuullut.Tanssittavaa Madonnaa pitkästä aikaa!
Kyllähän Name of the gamea sämplättiin Fugeessien toimesta 90-luvun lopulla biisissä Rumble in the jungle, eli ei nyt ihan sentään ensimmäinen hyväksytty ABBA-sample tämä Hung up.
Fugees-sample ei ollut luvallinen, ABBA vain päätti olla viemättä juttua oikeuteen.
Tässä virallinen biisilistahttp://www.madonna.com sivuilta.Sieltä löytyy myös levyn kansikuva:

Hung Up
Written by Madonna, Stuart Price, B.Anderson, and B. Ulvaeus.
Produced by Madonna and Stuart Price.

Get Together
Written by Madonna, Anders Bagge and Peer Astrom.
Produced by Madonna and Stuart Price. Original production by Bagge & Peer.

Sorry
Written & produced by Madonna and Stuart Price.

Future Lovers*
Written and produced by Madonna and Mirwais Ahmadzai.

I Love New York (Album Version)
Written and produced by Madonna and Stuart Price.

Let It Will Be*
Written by Madonna, Mirwais Ahmadzai and Stuart Price.
Produced by Madonna and Stuart Price.

Forbidden Love
Written and produced by Madonna and Stuart Price.

Jump
Written by Madonna, Joe Henry and Stuart Price.
Produced by Madonna and Stuart Price.

How High
Written by Madonna, Christian Karlsson, Pontus Winberg and Henrik Jonback
Produced by Madonna, Bloodshy & Avant and Stuart Price.

Isaac
Written and produced by Madonna and Stuart Price. Spoken Word by Yitzhak Sinwani.

Push
Written and produced by Madonna and Stuart Price.

Like It Or Not
Written and produced by Madonna, Christian Karlsson, Pontus Winberg and
Henrik Jonback.
Additional production by Stuart Price.
Milloin tämä elämää suurempi sävelteos on tavallisten kuolevasiten äimisteltävänä? Onko mitään vinkkejä miten valmistautua tähän kuuntelu kokemukseen? Viikon paasto? Selibaatti?
Edellinen