Uusi hallitus

  • 1 / 2
  • Kolmoisritti
  • 17.6.2023 3:24
Nythän tuli tämä uusi hallitus, niin ei sanaakaan esim. naisten tai sateenkaariväen tasa-arvosta. Sitten mistä leikataan? Tämä lopulta on Kokkareiden veroista ja näköistä kaikki tyyni. Minusta menee uskottavuus. Sitten, kun tiedän pitkäaikaistyöttömiä, millaista heidän elämänsä on. Syyllistetään sellaisesta, mikä on paskapuhetta: työnvieroksunnasta. Millaista on olla yli viiskymppinen ja hakea töitä kaikkialta maailmasta, kun nykyään ei haeta vain Suomesta? Jengi hakee töitä joka puolelta maailmaa. Löikö tyhjää? Näin se menee. Sitten on tämä, että on kova paikka tehdä töitä maissa, missä ei olla pätkääkään kiinnostuneita työntekijän oikeuksista…tuossa lähellä on Viro. Sitten on suuri osa Etelä- Eurooppalaisista maista, missä kusetetaan. Jos ei suostu, niin kenkää. Tätä ne haluavat Suomeen ja kun se tulee, niin todella yllättää monet, mitä se sitten on. Varsinkin nuoret, jotka nyt kovasti halusivat turpaan…sitä saa! Omapa oli valinta, kun äänestivät tyhmästi, kun uskoivat valheita. Poliitikotkin valehtelevat!
Törkee lauma vanhoja akkoja, jotka eivät enää tiedä, miten nuoret tytöt ajattelevat. Ne ei enää jää synnyttäjiksi, kun kroppa menee: siinä menee rinnat, alapää, tulee kohdunlaskeumaa, virtsarakon laskeumaa, pissa karkailee jne. Ne haluavat omaa elämää omilla ehdoilla, omaa uraa jne. Oliko vaikea arvata? Kun on superpoliitikko, niin on jo täysin pihalla…ja halutaan kokemuksia ulkomailta.
Toivottavasti RKP ei mene hallitukseen. No tässä nyt rakennetaan NATO- SUOMEA. Ihan nauruksi vetää tää naiivius. Sota maksaa satoja miljardeja.HALOO! Jenkit ovat jo velkaantuneen. Rahat ovat loppu. Tyhjästä on paha nyhjäistä. Se siitä NATOsta.
Mikään ei ole todella muuttunut, kun lukee nuorten avautumisia lehdissä. Aivan samaa kuin oli minun nuoruudessani, paitsi että on enemmän kapakoita, mutta nyt joissakin on hyökättyä asiakkaiden kimppuun. Tässä voi tulla kaikella tavalla taantuma. Sitä yhtä suomalaista miestä kohtaan hyökättiin Tallinnassa. Törkeätä. Tuollaiset voimat vastassa kuin hallituspuolueet. He määräävät nyt tahdin ja raamit.